Toekomstverslimmers

De wereld van een nieuwe generatie

#toekomstverslimmers

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over onze Toekomstverslimmers? Vraag nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Dit is de wereld van een nieuwe generatie. Uw kinderen. En natuurlijk wilt u dat ze het later goed hebben. Uw vermogen kan uw kinderen op weg helpen. Denk bijvoorbeeld aan een schenking voor hun eerste huis of het starten van een eigen onderneming. Onze Next Coaches kunnen uw kinderen ook op weg helpen. Zij bereiden hen voor op het hebben van vermogen en alles wat daarbij komt kijken.

Zo investeert u in de toekomst van uw kinderen en die van uzelf

Uw kind helpen bij de aankoop van een huis

Met uw vermogen bijdragen aan het eerste huis van uw kind. Zo pakt u dat slimmer aan.

Eerder stoppen met werken

Alle tijd voor uzelf en uw vermogen het werk laten doen. Slimmer regelen doet u zo.

Vermogen opbouwen voor uw kind

Nu al zorgen voor de toekomst van uw kinderen. Zo bereidt u zich voor.

Onze Toekomstverslimmers

Onze Toekomstverslimmers helpen u om aan de slag te gaan. Hiermee investeert u niet alleen slim in de toekomst van uw kinderen, maar ook in die van uzelf.
Nu tijdelijk zonder extra kosten

Inzicht in uw financiële situatie

U wilt uw kinderen graag op weg helpen in het leven waardoor zij hun dromen kunnen realiseren. Maar misschien wilt u zelf wel eerder stoppen met werken of een vakantiewoning in het buitenland? Hoe ontwikkelen uw inkomen en vermogen zich op basis van deze wensen en doelen? We gaan graag in gesprek over uw financiële situatie en maken samen plannen zodat deze wensen en doelen realiteit kunnen blijven of worden.
Vermogensbeheer

Uw vermogen laten beheren

U laat het beheer van uw vermogen graag over aan specialisten maar wel volgens uw wensen en op een manier die nu bij u past. Met Vermogensbeheer laat u uw vermogen beleggen volgens uw risicoprofiel, met een optimaal gespreide portefeuille. Uw vermogensbeheerder neemt graag de tijd voor u. Zo heeft u geen omkijken naar uw beleggingen, maar wel altijd inzicht en controle.
Plant