Vader en zoon

De wereld van uw kinderen op weg helpen

#toekomstverslimmers

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over onze Toekomstverslimmers? Vraag nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Dit is de wereld van een nieuwe generatie. Uw kinderen. En natuurlijk wilt u dat ze het later goed hebben. Uw vermogen kan uw kinderen op weg helpen. Denk bijvoorbeeld aan een schenking voor hun eerste huis. Welke mogelijkheden zijn er voor u en hoe krijgt u deze mogelijkheden goed in beeld?

Vrouw tussen dozen

Uw kind helpen aan een eerste huis

U vindt het belangrijk dat uw kind ook leuk kan wonen. U kunt en wilt graag helpen. Er zijn diverse mogelijkheden die u zou kunnen overwegen. Zo kunt u bijvoorbeeld geld uitlenen, schenken, een huis verhuren aan uw kind of een combinatie hiervan. Ontdek welke vorm u het meest aanspreekt.

Onze Toekomstverslimmers

Onze Toekomstverslimmers helpen u om aan de slag te gaan. Hiermee investeert u niet alleen slim in de toekomst van uw kinderen, maar ook in die van uzelf.
Nu tijdelijk zonder extra kosten

Inzicht in uw financiële situatie

U wilt uw kinderen graag op weg helpen door ze bijvoorbeeld te helpen bij de aankoop van hun eerste huis. Maar misschien wilt u zelf straks nog een vakantiewoning in het buitenland? Hoe ontwikkelen uw inkomen en vermogen zich op basis van deze wensen en doelen? We gaan graag in gesprek over uw financiële situatie en de mogelijkheden die er voor u zijn om uw kinderen te helpen richting hun eerste huis.
Vermogensbeheer

Uw vermogen laten beheren

U laat het beheer van uw vermogen graag over aan specialisten maar wel volgens uw wensen en op een manier die nu bij u past. Met Vermogensbeheer laat u uw vermogen beleggen volgens uw risicoprofiel, met een optimaal gespreide portefeuille. Uw vermogensbeheerder neemt graag de tijd voor u. Zo heeft u geen omkijken naar uw beleggingen, maar wel altijd inzicht en controle.
Icon ABN AMRO MeesPierson
Next

Uw kinderen voorbereiden op hun financiële toekomst

Wie bereidt uw kinderen voor op hun financiële toekomst? Iemand die hen helpt hun financiële zaken te begrijpen en zelf goed te regelen, op een manier die bij hen past. Next is onze exclusieve dienstverlening, speciaal voor de jongvolwassen kinderen van onze klanten. Onder begeleiding van een persoonlijke coach bereidt uw kind zich voor op het hebben van vermogen. Zijn uw kinderen klaar voor hun financiele toekomst? En u?

Zo kunt u ook investeren in de toekomst van uw kinderen en die van uzelf

Eerder stoppen met werken

Alle tijd voor uzelf en uw vermogen het werk laten doen. Slimmer regelen doet u zo.

Vermogen opbouwen voor uw kind

Nu al zorgen voor de toekomst van uw kinderen. Zo bereidt u zich voor.

Ook interessant

Het Geheim van Succesvol Beleggen

Beleggen is eng, sparen is veilig én van beleggen moet je heel veel kennis hebben. Zo hebben de meeste mensen het geleerd. En dus staat er meer geld dan ooit op de Nederlandse spaarrekeningen. Maar is beleggen echt zo eng?

De toekomst van beleggen

Onze maatschappij is aan het veranderen. Ook als het gaat over beleggen. Steeds meer beleggers beleggen een deel van hun portefeuille in duurzaam. Dat is een goede zaak, want duurzame beleggingen zijn cruciaal voor de toekomst van onze wereld én onze portemonnee.
Plant