In balans met vermogen

In balans met vermogen

De waarde van een financiële balans

Bewust leven, voor uzelf en anderen. Dat lukt alleen als uw lichaam en geest in balans zijn. Wat hierbij helpt, is een financiële balans. Nu en in de toekomst. In deze korte online cursus ontdekt u hoe u uw vermogen voor u laat werken. En zo financiële balans kunt bereiken. Met inspirerende video’s, interessante whitepapers en checklists met zaken om over na te denken of op een rijtje te zetten. Meld u onderaan de pagina aan en start de cursus.

De waarde van een financiële balans

Hoe blijft u financieel in balans en laat u uw vermogen voor u werken? We vroegen het aan drie vrouwen die in een reeks portretten vertellen over belangrijke gebeurtenissen in hun leven - en welke invloed die op hun vermogen of toekomstplannen hebben gehad. Bent u nieuwsgierig naar meer en benieuwd hoe u zelf de juiste financiële keuzes maakt om uw wensen en doelen voor nu en later te behalen? Meld u dan aan voor de korte online cursus In balans met vermogen.

Meld u aan

Wilt u geïnspireerd worden door experts en ervaringsdeskundigen die hun kennis delen over financiële onderwerpen als duurzaam beleggen, schenken, nalaten, filantropie, investeren in startups en vastgoed? Vul dan uw gegevens in en krijg toegang tot video’s, whitepapers en checklists.

Let op: het kan even duren voor het formulier laadt.

We gebruiken de persoonsgegevens die u invult om uw aanvraag te verwerken. Meer weten over hoe we omgaan met persoonsgegevens? U leest het in onze privacyverklaring.