Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Schenken aan goede doelen

Filantropie Advies

Frank Aalderinks

Hoofd Filantropie Advies

Kom in contact

Een positief verschil maken

U wilt met uw vermogen bijdragen aan een betere wereld. Dat is een prachtig voornemen. Als u zich gaat inzetten voor een goed doel kan er veel op u afkomen. Filantropie Advies van ABN AMRO MeesPierson is er voor klanten die vragen hebben over het steunen van goede doelen. Wij helpen u graag zodat u goed geïnformeerd en met meer plezier uw maatschappelijke idealen kunt waarmaken.

 

Hoe werkt Filantropie Advies

Een positief verschil maken. Dat is waar filantropie om draait. Frank Aalderinks, Hoofd Filantropie Advies: ‘Ons team helpt dagelijks klanten om het positieve verschil te maken. Ik ben van mening dat iedereen een filantroop kan zijn. Welk verschil wilt ú maken? En, hoe gaat u te werk? We helpen u graag uw weg vinden.’

Icon ABN AMRO MeesPierson
ABN AMRO

Filantropie Inzicht

U wilt aan de slag met filantropie en bent op zoek naar tips voor geven aan goede doelen. Wat zijn de manieren van schenken die bij u passen en hoe beoordeelt en selecteert u goede doelen? Filantropie Inzicht is een rapport met informatie die goed van pas komt als u zich gaat inzetten voor een goed doel. Het rapport geeft antwoord op veel gestelde vragen als u start met filantropie of als u uw schenkingen wilt aanpassen.

Erfgenamen

Erfgenamen: Filantropie

Er komt veel kijken bij het regelen van je nalatenschap. Is het wel zo vanzelfsprekend dat het grootste deel van het vermogen in de familie blijft? Moet een flink deel niet teruggegeven worden aan de samenleving? In het derde deel van Erfgenamen zoeken we uit welke rol filantropie speelt in de nalatenschappen van Nederlanders.

Goed doen op uw manier. Filantropie Advies helpt u verder

ABN AMRO

Goede doelen beoordelen en kiezen

Er zijn veel goede doelen in ons land. Dat maakt het lastig om een keuze te maken voor een goed doel. Waar let u op bij het beoordelen van goede doelen zodat u met een gerust hart schenkt of nalaat?

ABN AMRO

Effectiviteit van uw filantropie

Hoe kunt u uw middelen (uw vermogen, tijd, netwerk) inzetten om zoveel mogelijk goed te doen? Hoe kunt u de resultaten van goede doelen interpreteren en waar heeft uw euro het meest impact? De effectiviteit van uw donatie is belangrijk.

ABN AMRO

Een (familie)stichting oprichten

Schenken via een ANBI – stichting kan een mooie manier zijn om uw maatschappelijke doelen te realiseren. Voordat u overgaat tot oprichting, is het waardevol om na te gaan wat uw doel is en of een ANBI – stichting hierbij past.

ABN AMRO

Corporate foundations

Samen met uw medewerkers een positief verschil maken. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om met geld, tijd of in natura aan goede doelen te geven. Dit gaat steeds vaker via een corporate foundation.

Meer lezen over filantropie?

Regelmatig publiceren wij inspirerende artikelen over Filantropie op het platform Financial Focus. Wilt u meer lezen over goede doelen? Neem dan een kijkje op Financial Focus.

ABN AMRO MeesPierson Private Banking

Vermogen vraagt om aandacht. Een goede Private Bank begrijpt dat en weet dat iedere klant unieke behoeften en wensen heeft. Bij ABN AMRO MeesPierson krijgt u daarom een eigen team van specialisten met specifieke kennis en ervaring.