Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Mijn bedrijf is verkocht. En nu?

Het leven na de verkoop

Een bedrijfsverkoop is voor de buitenwereld vaak een makkelijk gegeven. Iemand verkoopt zijn bedrijf succesvol en ontvangt daar een bedrag voor. De praktijk is vaak anders. Wat gaat u doen met dit geld? Ineens is de agenda leeg. Er is minder structuur en de drukke maandagochtend is zo waar ‘vrij’.

ABN AMRO

Verhaal uit de praktijk

Marc en Sarah beschikken na de verkoop van hun eigen onderneming allebei over een mooi vermogen. Tijdens het ondernemen namen zij verschillende risico’s. Maar wilden ze dat nu ook doen met hun privé-vermogen? Marc is voor zekerheid en stabiliteit gegaan, terwijl Sarah haar vermogen optimaal voor haar wil laten werken en meer risico nam met een offensieve aanpak.

Exit years ondernemers

Een nieuw bestaan

In de documentaire The Exit Years volgen we vier ondernemers die, recentelijk of iets langer geleden, hun bedrijf hebben verkocht. Hoe gaat het met ze, nu ze een nieuw bestaan hebben opgebouwd? Gaan ze door met ondernemen? Kiezen ze voor een rustiger bestaan? Of gaan ze een totaal andere kant op?

In gesprek over het leven na de verkoop?

Heeft u een vraag over de mogelijkheden of wilt u vrijblijvend met ons kennismaken? Neem dan contact met ons op. Wij zien uit naar een kennismaking met u.

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en we bellen u binnen twee werkdagen terug.

Bel ons direct

We staan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur voor u klaar om van gedachten te wisselen.