Generation Next Academy

Meld uw kind(eren) aan voor Generation Next Academy 2020

Speciaal voor de volwassen kinderen van onze private banking klanten, in de leeftijdscategorie 18-30 jaar, hebben wij de Generation Next Academy opgericht. Tijdens het programma leren zij over beleggen, schenken, ondernemen en de invloed van geld op relaties.
Onze aanpak

Onze aanpak

Als klant van ABN AMRO MeesPierson krijgt u een eigen private banker, met wie u uw ideeën kunt toetsen. Hij vraagt kritisch door naar uw motivaties en houdt u scherp in uw beweegredenen. Uw private banker en assistent private banker overzien uw totale situatie. En als u specifieke wensen heeft, staat uw eigen team van specialisten voor u klaar.

Investeren in start-ups

Ik wil investeren in start-ups

Hoe helpt Informal Investment Services ondernemers en investeerders bij elkaar te brengen? Hugo Westerink, Hoofd Informal Investment Services vertelt over zijn ervaringen in de praktijk. 

Op Financial Focus van ABN AMRO MeesPierson leest u inspirerende artikelen over vermogensvraagstukken

Einde hypotheekrenteaftrek in zicht?

De huidige fiscale regels voor de hypotheekrenteaftrek voor het eigen huis zijn veel te ingewikkeld. Dat blijkt uit recent onderzoek naar de doeltreffendheid en doelmatigheid van deze regels door SEO en naar de complexiteit daarvan door Panteia. In dit blog ga ik nader in op de beide eindrapporten van deze onderzoeksbureaus en de kabinetsreactie daarop.

ABN AMRO MeesPierson Private Banking

Vermogen vraagt om aandacht. Een goede Private Bank begrijpt dat en weet dat iedere klant unieke behoeften en wensen heeft. Bij ABN AMRO MeesPierson krijgt u daarom een eigen team van specialisten met specifieke kennis en ervaring.

Persoonlijke aanpak voor uw specifieke wensen

Bent u nog geen klant bij ABN AMRO MeesPierson en wilt u weten wat onze experts voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, dan belt onze private banker Ian Segers u terug. Op basis van uw wensen en financiële vraagstukken koppelt Ian u aan uw private banker.