Next

Private Banking voor de volgende generatie

Wist u dat jongeren tegenwoordig liever bij een startup werken dan bij een grote multinational? Eén ding is zeker: uw kinderen doen het helemaal anders. Maar als het over geld gaat, zitten jullie gelukkig wél op één lijn. Dankzij Next van ABN AMRO MeesPierson. Hier leren jongvolwassenen onder persoonlijke begeleiding wat ze moeten weten over beleggen, privacy, ondernemen en omgaan met vermogen. Om zelfstandig de juiste financiële beslissingen te nemen.

De voordelen van Next:

  • Een persoonlijke coach die fungeert als aanspreekpunt voor uw kind en advies geeft bij belangrijke vraagstukken
  • Hulp bij dagelijkse bankzaken via de persoonlijke coach en Private Assistance
  • Team van vakspecialisten die uw kind helpen met vragen over wonen, beleggen, etc.
  • Deelname aan de Generation Next Academy, incl. e-learnings, workshops en evenementen

Uw kinderen voorbereiden op hun financiële toekomst

Next van ABN AMRO MeesPierson is er speciaal voor volwassen kinderen (van 18 t/m 30 jaar) van onze relaties. Next bereidt uw kind voor op zijn of haar financiële toekomst. Een coach adviseert uw volwassen kind bij alle belangrijke financiële momenten in hun leven. Bijvoorbeeld bij studeren in het buitenland of het kopen van een huis. Zo bereidt uw kind zich met Next voor op zelfstandigheid en omgaan met vermogen.

Ook interessant

Jongeman met iPad op stenen trap

Generation Next Academy

Speciaal voor de volwassen kinderen van onze private banking klanten hebben wij de Generation Next Academy opgericht. Tijdens het jaarprogramma leren zij over beleggen, schenken, ondernemen en de invloed van geld op relaties. En als zij vragen hebben of advies willen, kunnen zij terecht bij hun coach.

Over Private Banking

Over Private Banking

Vermogen vraagt om aandacht. Een goede Private Bank begrijpt dat en weet dat iedere klant unieke behoeften en wensen heeft. Daarom krijgt u als klant van ABN AMRO MeesPierson een eigen team van specialisten. We ondersteunen en adviseren duizenden ondernemers, professionals en families.

Voor wie

Private Banking: voor wie

Bij ABN AMRO MeesPierson krijgt u persoonlijke aandacht en dienstverlening op maat, tijdens elke fase in uw leven. U krijgt een gespecialiseerde private banker, die u waardevol advies geeft. Want of u nu ondernemer bent, professional of in het bestuur zit van een maatschappelijke organisatie, onze specialisten begrijpen uw wereld.

Persoonlijke aanpak voor uw specifieke wensen

Bent u nog geen klant bij ABN AMRO MeesPierson en wilt u weten wat onze experts voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, dan belt onze private banker Ian Segers u terug. Op basis van uw wensen en financiële vraagstukken koppelt Ian u aan uw private banker.

ABN AMRO MeesPierson Private Banking

Vermogen vraagt om aandacht. Een goede Private Bank begrijpt dat en weet dat iedere klant unieke behoeften en wensen heeft. Bij ABN AMRO MeesPierson krijgt u daarom een eigen team van specialisten met specifieke kennis en ervaring.