Investeren in uzelf én uw onderneming

Bij ABN AMRO MeesPierson zijn we dé sparringspartner voor u als ondernemer. Zowel wanneer u uw eerste onderneming wilt laten groeien, als wanneer u in de volgende fase bent en nadenkt over hoe uw vermogen te willen structureren. Maar we zijn er ook wanneer u toe bent aan de overdracht van uw bedrijf. Of voor als u als oud-ondernemer graag nog iets wilt doen met het vermogen en/of de kennis die u heeft opgebouwd. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Speciaal voor ondernemers

Vrouw kijkt op haar smartphone

In gesprek met ondernemers

Is er leven na de zaak? Wat zijn de ervaringen van ondernemers met het verkopen van hun bedrijf? Ronnie Overgoor gaat in gesprek met inspirerende ondernemers, waaronder Janneke Niessen en Marcel Broersma. Teun de Jong, vermogensplanner bij ABN AMRO MeesPierson, vertelt meer over zijn ervaringen bij het helpen van ondernemers. Bekijk de video's of luister de podcasts.

Bekijk de video's Luister de podcasts
#EXPERTSONDERNEMERSVERMOGEN

Wanneer heeft u genoeg om te stoppen met werken?

Ondernemers bouwen decennialang aan het succes van hun bedrijf. Dan breekt opeens de dag aan dat het bedrijf – om wat voor reden dan ook – kan worden verkocht. Hoeveel vermogen heeft u nodig om te kunnen stoppen met werken? Wij hebben enkele voorbeelden voor u op een rij gezet.

Financial Focus op laptop

Dossier: Bedrijfsoverdracht

De zaak verkopen? Gelukkig biedt Financial Focus genoeg inspiratie voor ondernemers. Bekijk het volledige dossier op Financial Focus.

Neem contact met ons op

Kalender

Maak een afspraak

Heeft u interesse in bankieren bij ABN AMRO MeesPierson? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Callcenter

Private Assistance

Onze collega's van Private Assistance zijn op werkdagen tot 21.00 uur en op zaterdag tot 17.30 uur bereikbaar.

+31 (0)20 343 43 43
WhatsApp

WhatsApp

Ongevraagd een WhatsApp van ons gekregen? Reageer dan niet om phishing te voorkomen. Lees meer over het gebruik van WhatsApp.

Neem contact met ons op

Kalender

Maak een afspraak

Interesse in bankieren bij ABN AMRO MeesPierson? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Als u wilt, kunnen we u ook direct terugbellen.

Callcenter

Private Assistance

Onze collega's van Private Assistance zijn op werkdagen van 08.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.30 uur bereikbaar.

+31 (0)20 343 43 43
WhatsApp

WhatsApp

Ongevraagd een WhatsApp van ons gekregen? Reageer dan niet om phishing te voorkomen. Lees meer over het gebruik van WhatsApp.