Uw zaak verkopen. En dan?

#expertsondernemersvermogen

Uw zaak verkopen. En dan? Ambities stoppen niet na het verkopen van uw bedrijf. Er komen juist veel vragen op u af. Wilt u opnieuw een bedrijf beginnen? Meer mogelijkheden op het gebied van beleggen? Of draagt u de zaak over aan de volgende generatie? Gelukkig kunt u rekenen op de specialisten vermogensplanning van ABN AMRO MeesPierson. Wij helpen u met alles wat er komt kijken na de overdracht van uw bedrijf. Zodat u zich gewoon kunt blijven richten op de toekomst.

Bent u ondernemer en bent u van plan om nu of in de komende jaren uw bedrijf te verkopen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Speciaal voor ondernemers

Vrouw kijkt op haar smartphone

In gesprek met ondernemers

Is er leven na de zaak? Wat zijn de ervaringen van ondernemers met het verkopen van hun bedrijf? Ronnie Overgoor gaat in gesprek met inspirerende ondernemers, waaronder Janneke Niessen en Marcel Broersma. Teun de Jong, vermogensplanner bij ABN AMRO MeesPierson, vertelt meer over zijn ervaringen bij het helpen van ondernemers. Bekijk de video's of luister de podcasts.

Bekijk de video's Luister de podcasts
 EXPERTSONDERNEMERSVERMOGEN

Wanneer heeft u genoeg om te stoppen met werken?

Ondernemers bouwen decennialang aan het succes van hun bedrijf. Dan breekt opeens de dag aan dat het bedrijf – om wat voor reden dan ook – kan worden verkocht. Hoeveel vermogen heeft u nodig om te kunnen stoppen met werken? Wij hebben enkele voorbeelden voor u op een rij gezet.

Financial Focus op laptop

Dossier: Bedrijfsoverdracht

De zaak verkopen? Gelukkig biedt Financial Focus genoeg inspiratie voor ondernemers. Bekijk het volledige dossier op Financial Focus.

Meld u aan

ABN AMRO MeesPierson organiseert inspirerende events door het hele land, speciaal voor ondernemers. Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze events? Wij houden u graag per e-mail op de hoogte. Zo weet u direct wat er speelt bij u in de omgeving.

ABN AMRO MeesPierson Private Banking

Vermogen vraagt om aandacht. Een goede Private Bank begrijpt dat en weet dat iedere klant unieke behoeften en wensen heeft. Bij ABN AMRO MeesPierson krijgt u daarom een eigen team van specialisten met specifieke kennis en ervaring.

Persoonlijke aanpak voor uw specifieke wensen

Bent u nog geen klant bij ABN AMRO MeesPierson en wilt u weten wat onze experts voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, dan belt onze private banker Ian Segers u terug. Op basis van uw wensen en financiële vraagstukken koppelt Ian u aan uw private banker.