Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

PriFi concierge service

Maak het uzelf makkelijk met PriFi concierge service

Een romantisch diner bij die fameuze chefkok. Een second opinion van een medisch specialist. Een op uw lijf geschreven voedingsplan. U vraagt het maar. PriFi concierge service regelt het. Snel en tot in de puntjes.

Hoe het werkt? U meldt zich eenmalig aan. PriFi concierge service is dan direct voor u beschikbaar. U geeft aan wat uw wensen zijn. Uw personal assistant regelt het voor u. Voor uw inschrijving betaalt u niets. U betaalt alleen voor de services die u afneemt.

Een greep uit het aanbod:

Jumping Amsterdam

Het internationale paardenevenement vindt plaats van 25 januari t/m met 28 januari 2024 in RAI, Amsterdam. De absolute wereldtop van de paardensport komt hier samen voor een spectaculaire competitie. Beleef de top van de paardensport, inclusief olympische kampioenen, spectaculaire spring- en dressuurwedstrijden, indrukwekkende shows en entertainment.

Geniet, met een select gezelschap van Pearlcard, van een exclusieve VIP-ervaring op vrijdag 26 en/ of zaterdag 27 januari. De kosten voor het VIP-arrangement bedragen € 295,- per persoon. Informeer bij Pearlcard naar de mogelijkheden.

Wildspotten

Ervaar een culinaire reis in de sfeervolle kapschuur. Aan de Chef's table geniet u front row van de bereiding van een verrukkelijk vijfgangenmenu, geïnspireerd op het Veluwse bos. Overnacht in het naastgelegen Van der Valk hotel. De volgende ochtend start om 7:00 uur met een wildwandeling op de Veluwe, begeleid door de boswachter op zoek naar de Edelherten en Wilde Zwijnen.

Wildspotten is te reserveren van vrijdag 15 op zaterdag 16 maart 2024 voor de prijs van € 375,-. Meld u aan via onderstaande button.

Ijsdriften

Leer rijden op sneeuw en ijs tijdens deze winterse driving experience. De ervaren instructeurs leren u de kunst van het driften op het ijs op het exclusieve Pearlcard racecircuit, dat zich bevindt op een bevroren meer. U verblijft in een traditioneel Zweeds hotel, genietend van unieke diners, een sneeuwscootertocht en natuurlijk veel ijsdriften!

Deze reis vindt plaats van woensdag 7 februari t/m vrijdag 9 februari in Zweden. Een speciale prijs voor MeesPierson klanten van € 3995,- per persoon.

Hoe werkt het?

Icon ABN AMRO MeesPierson

1. Aanmelden

U meldt zich eenmalig aan bij PriFi concierge service en ontvangt direct daarna een welkomstmail. PriFi concierge service neemt contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Icon ABN AMRO MeesPierson

2. Wensen

Na uw aanmelding kunt u op elk moment uw specifieke wensen aan ons kenbaar maken, telefonisch op +31 (0)88 511 55 99 of via e-mail op abnamro
meespierson@pearlcard.com
. De personal assistant stemt uw verzoek altijd eerst telefonisch met u af. Zo zijn de wederzijdse verwachtingen helder en kunnen zij u beter van dienst zijn.

Icon ABN AMRO MeesPierson

3. Kosten

In dit gesprek hoort u wat de kosten zijn voor het regelen. Voor uw inschrijving betaalt u niets. U betaalt alleen voor de services die u afneemt. Als hier sprake van is, krijgt u ook een indicatie van de kosten van de dienst zelf, denk aan concertkaarten of een event. Na uw akkoord gaat uw persoonlijke assistent voor u aan de slag.

Icon ABN AMRO MeesPierson

4. Contact

We zijn telefonisch en via e-mail bereikbaar. Schakelt u ons in voor het verzorgen van een event? Uw personal assistant is indien gewenst op locatie aanwezig en stemt tussentijds periodiek de kosten met u af.

Samenwerking met Pearlcard

PriFi concierge service is exclusief voor Private Banking klanten. We werken hiervoor nauw samen met Pearlcard. Onze partner is bewezen succesvol in het verzorgen van persoonlijke services op allerlei gebieden, denk aan lifestyle, concierge, healthcare en travel. Wat uw wensen ook zijn, de personal assistants van Pearlcard doen hun uiterste best deze te realiseren. En als dit onverwachts niet lukt, komen ze met een passend - en vaak ook verrassend - alternatief.

Kosten voorbeelden

Onze service kent diverse niveaus

Binnen ons servicepakket onderscheiden we diverse niveaus. Elk met zijn eigen prijsrange. Zo betaalt u voor het regelen van een mooi boeket bloemen slechts enkele euro’s en is dit bij het organiseren van een event een percentage van de kosten van het event. Voor het bemiddelen van een afspraak bij een medisch specialist gelden speciale tarieven. Om u een indicatie te geven treft u hier een overzicht aan.

Voorbeeld Indicatie kosten
Familieweekend U wilt drie familieleden bedanken voor een voortreffelijk georganiseerd familieweekend.

Kosten regelen boeketten bloemen: 7,50 euro

Kosten boeketten: 3 x 25 euro

Verrassingsfeest U wilt uw bijna 21-jarige zoon of dochter verrassen met een feest in de achtertuin.

Kosten regelen: 10% van de eventkosten

Kosten event: nader te bepalen

Voetbalwedstrijd U wilt met uw gezin een wedstrijd bijwonen van een buitenlandse voetbalclub.

Kosten regelen stadionkaarten: 49 euro

Kosten kaarten: 4x 100 euro

Second opinion  U wilt een second opinion bij een vooraanstaand medisch specialist in Nederland.

Kosten regelen afspraak: 89 euro

Kosten consult: via uw eigen zorgverzekering

ABN AMRO

Contactgegevens

Voor al uw dagelijkse bankzaken:

ABN AMRO MeesPierson Private Assistance: +31 (0)20 343 43 43

Voor al uw PriFi of privé verzoeken:

PriFi personal service: +31 (0)88 511 55 99