Prifi Personal Service

PriFi concierge service

Maak het uzelf makkelijk met PriFi concierge service

Een romantisch diner bij die fameuze chefkok. Een second opinion van een medisch specialist. Een op uw lijf geschreven voedingsplan. U vraagt het maar. PriFi concierge service regelt het. Snel en tot in de puntjes.

Hoe het werkt? U meldt zich eenmalig aan. PriFi concierge service is dan direct voor u beschikbaar. U geeft aan wat uw wensen zijn. Uw personal assistant regelt het voor u. Voor uw inschrijving betaalt u niets. U betaalt alleen voor de services die u afneemt.

Een greep uit het aanbod voor 2023:

Private Shoppen bij Van Zuilen Mode

In samenwerking met Van Zuilen Mode organiseert Pearlcard een Private Shopping Evening. U bent van harte welkom op woensdagavond 5 april vanaf 18:30 uur bij fashion store Van Zuilen Mode in het hart van de historische vestingstad Gorinchem. Bij binnenkomst wordt u verwelkomt met een heerlijke bubbel uit de originele Ruinart Champagne Bar. Het personal shopping team staat deze avond voor u klaar voor het samenstellen van uw garderobe. Om de eerste kennismaking te vieren met Van Zuilen Mode ontvangt u, bij besteding vanaf € 500,-, een fles Ruinart Champagne cadeau!

NK Jachtpaarden

Zaterdag 22 april 2023 vindt al weer de 39e editie van het NK Jachtpaarden plaats op het landgoed De Valouwe. Het NK is de afsluiting van het (slip) jacht seizoen en leden van verschillende jacht verenigingen strijden om de titel ‘Nederlands Kampioen Jachtpaarden’. Pearlcard heeft een aantal vip arrangement tickets.

Pearlcard Open 2023

Het golfevent zal 13, 14 en 15 april plaatsvinden op PGA Catalunya: één van de meest fraaie en unieke golfbanen van Spanje. Het resort is dan ook een vaste locatie voor de European Tour tournaments. De reis bedraagt € 1.595,- per persoon (o.b.v. een 2-persoonskamer). Indien u afname van een flight prefereert bedraagt de reis € 1.495,-. Direct deelnemen aan deze unieke eerste editie van Pearlcard Open?
prifi intro

PriFi – vernieuwd programma!

PriFi is vernieuwd. Om beter aan te sluiten op uw wensen hebben wij een selectiever aanbod van ervaringen met toppartners die u vaker terug gaat zien. Met natuurlijk een speciale plek voor partners met een maatschappelijk of duurzaam karakter. Anders dan anders én met veel mooie extra’s. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende privileges waar u van 1 januari t/m 31 maart gebruik van kan maken.

Hoe werkt het?

Icon ABN AMRO MeesPierson

1. Aanmelden

U meldt zich eenmalig aan bij PriFi concierge service en ontvangt direct daarna een welkomstmail. PriFi concierge service neemt contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Icon ABN AMRO MeesPierson

2. Wensen

Na uw aanmelding kunt u op elk moment uw specifieke wensen aan ons kenbaar maken, telefonisch op +31 (0)88 511 55 99 of via e-mail op abnamro
meespierson@pearlcard.com
. De personal assistant stemt uw verzoek altijd eerst telefonisch met u af. Zo zijn de wederzijdse verwachtingen helder en kunnen zij u beter van dienst zijn.

Icon ABN AMRO MeesPierson

3. Kosten

In dit gesprek hoort u wat de kosten zijn voor het regelen. Voor uw inschrijving betaalt u niets. U betaalt alleen voor de services die u afneemt. Als hier sprake van is, krijgt u ook een indicatie van de kosten van de dienst zelf, denk aan concertkaarten of een event. Na uw akkoord gaat uw persoonlijke assistent voor u aan de slag.

Icon ABN AMRO MeesPierson

4. Contact

We zijn telefonisch en via e-mail bereikbaar. Schakelt u ons in voor het verzorgen van een event? Uw personal assistant is indien gewenst op locatie aanwezig en stemt tussentijds periodiek de kosten met u af.

Samenwerking met Pearlcard

PriFi concierge service is exclusief voor Private Banking klanten. We werken hiervoor nauw samen met Pearlcard. Onze partner is bewezen succesvol in het verzorgen van persoonlijke services op allerlei gebieden, denk aan lifestyle, concierge, healthcare en travel. Wat uw wensen ook zijn, de personal assistants van Pearlcard doen hun uiterste best deze te realiseren. En als dit onverwachts niet lukt, komen ze met een passend - en vaak ook verrassend - alternatief.

Kosten voorbeelden

Onze service kent diverse niveaus

Binnen ons servicepakket onderscheiden we diverse niveaus. Elk met zijn eigen prijsrange. Zo betaalt u voor het regelen van een mooi boeket bloemen slechts enkele euro’s en is dit bij het organiseren van een event een percentage van de kosten van het event. Voor het bemiddelen van een afspraak bij een medisch specialist gelden speciale tarieven. Om u een indicatie te geven treft u hier een overzicht aan.

Voorbeeld Indicatie kosten
Familieweekend U wilt drie familieleden bedanken voor een voortreffelijk georganiseerd familieweekend.

Kosten regelen boeketten bloemen: 7,50 euro

Kosten boeketten: 3 x 25 euro

Verrassingsfeest U wilt uw bijna 21-jarige zoon of dochter verrassen met een feest in de achtertuin.

Kosten regelen: 10% van de eventkosten

Kosten event: nader te bepalen

Voetbalwedstrijd U wilt met uw gezin een wedstrijd bijwonen van een buitenlandse voetbalclub.

Kosten regelen stadionkaarten: 49 euro

Kosten kaarten: 4x 100 euro

Second opinion  U wilt een second opinion bij een vooraanstaand medisch specialist in Nederland.

Kosten regelen afspraak: 89 euro

Kosten consult: via uw eigen zorgverzekering

PriFi personal service

Contactgegevens

Voor al uw dagelijkse bankzaken:

ABN AMRO MeesPierson Private Assistance: +31 (0)20 343 43 43

Voor al uw PriFi of privé verzoeken:

PriFi personal service: +31 (0)88 511 55 99