Prifi Personal Service

PriFi personal service

Maak het uzelf makkelijk met PriFi personal service

Een romantisch diner bij die fameuze chefkok. Een second opinion van een medisch specialist. Een op uw lijf geschreven voedingsplan. Of een autorally met de vriendengroep. U vraagt het maar. PriFi personal service regelt het. Snel en tot in de puntjes.

Hoe het werkt? U meldt zich eenmalig aan. PriFi personal service is dan direct voor u beschikbaar. U geeft aan wat uw wensen zijn. Uw personal assistant regelt het voor u. Voor uw inschrijving betaalt u niets. U betaalt alleen voor de services die u afneemt.

Prifi

PriFi personal service

Vanuit ons privilege-programma PriFi blijven we u elk kwartaal verrassen met leuke en interessante privileges. Daar kunt u als Private Banking klant gewoon gebruik van blijven maken. Vindt u het prettig om daarnaast ook een personal assistant binnen handbereik te hebben? Met onze nieuwe toevoeging 'PriFi personal service' is één telefoontje genoeg.

De service werkt heel eenvoudig:

Icon ABN AMRO MeesPierson

1. Aanmelden

U meldt zich eenmalig aan bij PriFi personal service en ontvangt direct daarna een welkomstmail. PriFi personal service neemt contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Icon ABN AMRO MeesPierson

2. Wensen

Na uw aanmelding kunt u op elk moment uw specifieke wensen aan ons kenbaar maken, telefonisch op +31 (0)88 511 55 99 of via e-mail op abnamro
meespierson@pearlcard.com. De personal assistant stemt uw verzoek altijd eerst telefonisch met u af. Zo zijn de wederzijdse verwachtingen helder en kunnen zij u beter van dienst zijn.

Icon ABN AMRO MeesPierson

3. Kosten

In dit gesprek hoort u wat de kosten zijn voor het regelen. Voor uw inschrijving betaalt u niets. U betaalt alleen voor de services die u afneemt. Als hier sprake van is, krijgt u ook een indicatie van de kosten van de dienst zelf, denk aan concertkaarten of een event. Na uw akkoord gaat uw persoonlijke assistent voor u aan de slag.

Icon ABN AMRO MeesPierson

4. Contact

We zijn telefonisch en via e-mail bereikbaar. Schakelt u ons in voor het verzorgen van een event? Uw personal assistant is dan ook eventueel op locatie aanwezig en stemt tussentijds periodiek de kosten met u af.

PriFi personal service

Meld u nu aan

Vanuit ons privilegeprogramma PriFi blijven we u elk kwartaal verrassen met leuke en interessante privileges. Daar kunt u als Private Banking klant gewoon gebruik van blijven maken. Vindt u het prettig om daarnaast ook een personal assistant binnen handbereik te hebben? Meld u dan nu eenmalig aan voor PriFi personal service. 

Kosten voorbeelden

Onze service kent diverse niveaus

Binnen ons servicepakket onderscheiden we diverse niveaus. Elk met zijn eigen prijsrange. Zo betaalt u voor het regelen van een mooi boeket bloemen slechts enkele euro’s en is dit bij het organiseren van een event een percentage van de kosten van het event. Voor het bemiddelen van een afspraak bij een medisch specialist gelden speciale tarieven. Om u een indicatie te geven treft u hier een overzicht aan.

Voorbeeld Indicatie kosten
Familieweekend U wilt drie familieleden bedanken voor een voortreffelijk georganiseerd familieweekend.

Kosten regelen boeketten bloemen: 7,50 euro

Kosten boeketten: 3 x 25 euro

Verrassingsfeest U wilt uw bijna 21-jarige zoon of dochter verrassen met een feest in de achtertuin.

Kosten regelen: 10% van de eventkosten

Kosten event: nader te bepalen

Voetbalwedstrijd U wilt met uw gezin een wedstrijd bijwonen van een buitenlandse voetbalclub.

Kosten regelen stadionkaarten: 49 euro

Kosten kaarten: 4x 100 euro

Second opinion  U wilt een second opinion bij een vooraanstaand medisch specialist in Nederland.

Kosten regelen afspraak: 89 euro

Kosten consult: via uw eigen zorgverzekering

Samenwerking met Pearlcard

PriFi personal service is exclusief voor Private Banking klanten. We werken hiervoor nauw samen met Pearlcard. Onze partner is bewezen succesvol in het verzorgen van persoonlijke services op allerlei gebied, denk aan lifestyle, concierge, healthcare en travel. Wat uw wensen ook zijn, de personal assistants van Pearlcard doen hun uiterste best deze te realiseren. En als dit onverwachts niet lukt, komen ze met een passend - en vaak ook verrassend - alternatief. U leest hier enkele persoonlijke verhalen en ervaringen van Pearlcard gebruikers.

PriFi personal service

Contactgegevens

Voor al uw dagelijkse bankzaken:

ABN AMRO MeesPierson Private Assistance: +31 (0)20 343 43 43

Voor al uw privéverzoeken:

PriFi personal service: +31 (0)88 511 55 99