Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

PriFi

Exclusief voor u als Private Banking klant

Als klant van ABN AMRO MeesPierson presenteren wij u ieder kwartaal PriFi: een gevarieerde selectie exclusieve ervaringen, aangeboden door onze partners. Met natuurlijk een speciale plek voor partners met een maatschappelijk of duurzaam karakter. Anders dan anders én met veel mooie extra’s. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende privileges waar u van 1 juli tot en met 30 september gebruik van kan maken.

Bekijk het aanbod (van 1 juli t/m 30 september 2024):

Musical ‘Onze Jordaan’ bij het DeLaMar theater in Amsterdam

Wij nodigen u van harte uit om op vrijdag 1 november 2024 de nieuwe Nederlandse musical Onze Jordaan van Diederik Ebbinge te bezoeken. Beleef deze unieke voorstelling met een speciaal arrangement samengesteld voor MeesPierson. U wordt ontvangen in gereserveerde ruimte in een foyer en krijgt daar een welkomsdrankje en introductie over de musical door een gastspreker.

 • Ontvangst met een drankje en introductie door een gastspreker
 • Gouden rang ticket
 • €79,50 per persoon

STRAAT Museum

Ontdek de inspirerende wereld van street art in het STRAAT Museum. ABN AMRO is dit kwartaal weer trotse partner van dit museum en daarom bieden wij u de mogelijkheid om het STRAAT Museum gratis te bezoeken.

 • Twee gratis entree kaarten
 • Hét museum voor street art and graffiti
 • Boek uw kaarten via de website

Verbeter uw gezondheid en krijg meer inzicht met Prescan

Bij Prescan krijgt u met medische expertise en geavanceerde apparatuur een helder beeld van uw gezondheid. Ontdek risicofactoren en ontvang advies om uw gezondheid te verbeteren. Indien nodig zorgt Prescan voor een doorverwijzing naar uw huisarts.

 • Inzicht in uw gezondheid
 • 5% korting op een Bodyscan Basis, Plus of Excellent
 • 20% korting op een aanvullend bloedonderzoek, bij het boeken van Bewust Vitaal of Cardio Vitaal Compleet

EXPERIENCE: Pearlcard

PriFi conciergeservice verleent u toegang tot exclusieve sportevenementen, concerten en festivals. Ook beschikt het over een ijzersterk gezondheid- en fitprogramma. Verder biedt deze service een reeks aan gevarieerde evenementen en onvergetelijke ervaringen in binnen- en buitenland, waaronder:

 • De première van MOULIN ROUGE de Musical
 • Een prachtige zeiltocht vanuit Muiden
 • Workshop ijzer smeden

TRAVEL: Aspire Lounge

Toegang tot de Aspire Lounge op Schiphol en Eindhoven Airport. Let op: vanwege de vakantie periode zijn er mogelijk langere wachttijden bij de Aspire Lounge.

 • Gratis toegang bij het tonen van uw rekeningnummer
 • U mag maximaal 1 introducé meenemen
 • Begin ontspannen aan uw reis

FAQ

De naam PriFi is afgeleid vanuit meerdere perspectieven. Zo is het eerste deel van de naam afkomstig van Private Banking en de privileges zelf. Het tweede deel: “Fi”is afkomstig van WiFi. We willen namelijk laten zien dat alles online is en verbonden is met elkaar. Landelijke dekking. Het kroontje verwijst naar de exclusiviteit van het netwerk en tot de exclusieve toegang die onze ABN AMRO MeesPierson klanten hebben tot het programma, dat speciaal voor hen is ontwikkeld.

Het PriFi programma is exclusief ontworpen voor onze Private Banking klanten. Om u als klant te kunnen herkennen en voorzien van het privilege hebben wij het PriFi logo toegevoegd aan uw vertrouwde ABN AMRO app. Wanneer u de app opent ziet u het logo onder uw foto staan. Dit is voor alle klanten zichtbaar in de nieuwste versie van de app. Let op: bij de Aspire Lounge dient u te identificeren met uw rekeningnummer in plaats van de app.
PriFi personal service is exclusief voor Private Banking klanten. We werken hiervoor nauw samen met Pearlcard. Onze partner is bewezen succesvol in het verzorgen van persoonlijke services op allerlei gebied, denk aan lifestyle, concierge, healthcare en travel. Wat uw wensen ook zijn, de personal assistants van Pearlcard doen hun uiterste best deze te realiseren. En als dit onverwachts niet lukt, komen ze met een passend - en vaak ook verrassend - alternatief. U leest hier enkele persoonlijke verhalen en ervaringen van Pearlcard gebruikers.

In gesprek over het PriFi programma?

Private Assistance

Voor dagelijkse bankzaken zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur.

Contact met uw Private Banker

Wilt u meer weten over het PriFi programma of de privileges. Neem dan contact op met uw Private Banker. U vindt de contactgegevens van uw Private Banker in uw Internet Bankieren Account.