Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

afb_artikelheroduurzaamachtergrond

Uw duurzaamheidsrapportage

Inzicht in de duurzaamheid van uw beleggingen

Bij ABN AMRO Vermogensbeheer heeft u duidelijk inzicht in de prestaties van uw beleggingen. Ook op het gebied van duurzaamheid kunt u goed zien hoe uw portefeuille ervoor staat.
 

Duurzaamheidsinformatie van uw beleggingen

Als u belegt bij ABN AMRO, krijgt u bij uw kwartaalrapportage een overzicht met duurzaamheidsinformatie over uw beleggingen. U ziet hoe duurzaam u belegt, of uw beleggingen de gekozen ‘benchmark’ halen en wat uw bijdrage is aan de verschillende verdragen die de wereld duurzamer willen maken. Meer uitleg vindt u op de volgende webpagina's.
ABN AMRO

Duurzaamheidsrichtlijnen

Om te bepalen of een belegging voor ons duurzaam is, hebben we een aantal richtlijnen opgesteld. Deze duurzaamheidsrichtlijnen vormen de basis voor ons duurzaam beleggingsbeleid.

ABN AMRO

Hoe selecteren onze experts duurzame en ESG-beleggingen?

Onze vermogensbeheerders kijken naar mogelijkheden om een gunstig rendement te behalen met aandelen en obligaties. Ook kijken ze naar duurzaamheidscriteria, zoals de ESG-risicoscore en uitsluitingen.

ABN AMRO

Denkt u na over beleggen en duurzaamheid?

U kunt altijd geheel vrijblijvend in gesprek met een vermogensspecialist. Neem contact met ons op via het formulier.

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen kan interessant zijn, maar brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

In gesprek over uw wensen en doelen?

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en we bellen u binnen twee werkdagen terug.

Bel ons direct

We staan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur voor u klaar om van gedachten te wisselen.