Starten met duurzaam beleggen

Op welke manier u duurzaam belegt, bepaalt u zelf. U kunt op drie manieren beleggen bij ABN AMRO MeesPierson: Vermogensbeheer, Beleggen met Advies, of Zelf Beleggen. Voor Vermogensbeheer en Beleggen met Advies bieden wij u de mogelijkheid om duurzaam te beleggen. Bij Zelf Beleggen heeft u dit zelf in de hand.

Zo werkt duurzaam beleggen bij ABN AMRO MeesPierson

  1. Afspraak inplannen

    U plant een afspraak in met één van onze specialisten. U kunt eenvoudig online een afspraak maken.

  2. Uw doelen bepalen

    Wat zijn uw duurzame beleggingsdoelen? Samen met een specialist bekijkt u de mogelijkheiden tijdens een vrijblijvend gesprek.

  3. Kies uw beleggingsvorm

    Nadat uw doelen en wensen in kaart zijn gebracht, kiest u voor de beleggingsvorm die het beste bij u past.

 

Interesse of meer weten?

Heeft u interesse in duurzame beleggingsvormen of wilt u meer informatie? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

 
Duurzame klanttegoeden 2019

ABN AMRO wil een bijdrage aan een betere wereld en ziet dat klanten duurzaamheid steeds belangrijker vinden. Op dit moment is ruim 13 miljard euro duurzaam belegd bij ABN AMRO. Wij streven ernaar om dit voor eind 2020 naar 16 miljard te laten groeien. Wanneer u kiest voor duurzaam beleggen, draagt u samen met ons bij aan een duurzame toekomst voor u en de generatie na u.

Gouden Stier ABN AMRO MeesPierson Beleggen

ABN AMRO MeesPierson Private Banking

Vermogen vraagt om aandacht. Een goede Private Bank begrijpt dat en weet dat iedere klant unieke behoeften en wensen heeft. Bij ABN AMRO MeesPierson krijgt u daarom een eigen team van specialisten met specifieke kennis en ervaring. Wilt u meer weten? Lees hier meer over Private Banking van ABN AMRO MeesPierson. 

Beleggen brengt risico's met zich mee

Beleggen kan interessant zijn, maar brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn. Beleg daarom met geld dat u overheeft naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Wij adviseren u alleen te beleggen in beleggingsproducten die aansluiten bij uw kennis en ervaring. We hebben de meest voorkomende risico's van beleggen voor u op een rij gezet.

Neem contact met ons op

Kalender

Maak een afspraak

Heeft u interesse in bankieren bij ABN AMRO MeesPierson? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Callcenter

Private Assistance

Onze collega's van Private Assistance zijn op werkdagen tot 21.00 uur en op zaterdag tot 17.30 uur bereikbaar.

+31 (0)20 343 43 43
WhatsApp

WhatsApp

Ongevraagd een WhatsApp van ons gekregen? Reageer dan niet om phishing te voorkomen. Lees meer over het gebruik van WhatsApp.

Neem contact met ons op

Kalender

Maak een afspraak

Interesse in bankieren bij ABN AMRO MeesPierson? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Als u wilt, kunnen we u ook direct terugbellen.

Callcenter

Private Assistance

Onze collega's van Private Assistance zijn op werkdagen van 08.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.30 uur bereikbaar.

+31 (0)20 343 43 43
WhatsApp

WhatsApp

Ongevraagd een WhatsApp van ons gekregen? Reageer dan niet om phishing te voorkomen. Lees meer over het gebruik van WhatsApp.