Naar de navigatie Naar de inhoud

Actief Beleggingsadvies

Beleggingsadviseur overlegt met belegger over actief beleggen voor middellange termijn

Inspelen op kansen in de markt

Actief Beleggingsadvies

  • Aantrekkelijke kansen in de markt

  • Wekelijks tot maandelijks contact

  • Wij adviseren, u beslist

iphone met koersinformatie

Vaak en persoonlijk sparren

U ziet uw beleggingsadviseur als een sparringpartner. U heeft wekelijks tot maandelijks contact met uw adviseur, zodat u goed geïnformeerd bent en snel kunt handelen bij kansen of risico's in de markt.

U neemt zelf de beslissingen

U krijgt regelmatig beleggingssuggesties om in te spelen op actuele kansen in de markt. Uw adviseur kan u helpen de route te bepalen, maar u beslist over uw beleggingen.

Regelmatig beleggingssuggesties

Kiest u voor Actief Beleggingsadvies? Dan heeft u een actieve en stabiele beleggingsportefeuille. U krijgt regelmatig beleggingssuggesties op basis van uitgebreide fundamentele analyse. Met een technische analyse kunnen we dan het in- of verkoopmoment van deze suggesties bepalen.

Beleggen in opties met Actief Beleggen Plus

Wilt u ook de mogelijkheid hebben om in opties te beleggen? Kies dan voor Actief Beleggen Plus. Daarmee heeft u toegang tot de handel in opties. Uw beleggingsadviseur geeft u gerichte adviezen over opties en optiestrategieën die passen binnen uw beleggingsportefeuille. Wilt u opties schrijven? Dat kan bij Actief Beleggen Plus tot een marginverplichting van maximaal 25% van uw belegbaar vermogen.

Munten

Vragen of hulp nodig? Bel met onze collega's van Private Assistance.

Bel +31 (0) 20 343 43 43

Direct contact vanuit de app

Sneller bellen via Mobiel Bankieren

Geïdentificeerd bellen via de app

Als u ons belt via de Mobiel Bankieren app, krijgt u direct de juiste persoon aan de lijn. En omdat u al ingelogd bent, weten we meteen wie er belt. Zo kunnen we u sneller helpen.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin