Naar de navigatie Naar de inhoud

Actief Beleggingsadvies

Beleggingsadviseur overlegt met belegger over actief beleggen voor middellange termijn

Inspelen op kansen in de markt

Actief Beleggingsadvies

  • Aantrekkelijke kansen in de markt

  • Wekelijks tot maandelijks contact

  • Wij adviseren, u beslist

iphone met koersinformatie

Vaak en persoonlijk sparren

U ziet uw beleggingsadviseur als een sparringpartner. U heeft wekelijks tot maandelijks contact met uw adviseur, zodat u goed geïnformeerd bent en snel kunt handelen bij kansen of risico's in de markt.

U neemt zelf de beslissingen

U krijgt regelmatig beleggingssuggesties om in te spelen op actuele kansen in de markt. Uw adviseur kan u helpen de route te bepalen, maar u beslist over uw beleggingen.

Regelmatig beleggingssuggesties

Kiest u voor Actief Beleggingsadvies? Dan heeft u een actieve en stabiele beleggingsportefeuille. U krijgt regelmatig beleggingssuggesties op basis van uitgebreide fundamentele analyse. Met een technische analyse kunnen we dan het in- of verkoopmoment van deze suggesties bepalen.

Beleggen in opties met Actief Beleggen Plus

Wilt u ook de mogelijkheid hebben om in opties te beleggen? Kies dan voor Actief Beleggen Plus. Daarmee heeft u toegang tot de handel in opties. Uw beleggingsadviseur geeft u gerichte adviezen over opties en optiestrategieën die passen binnen uw beleggingsportefeuille. Wilt u opties schrijven? Dat kan bij Actief Beleggen Plus tot een marginverplichting van maximaal 25% van uw belegbaar vermogen.

Munten

Vragen of hulp nodig? Bel het Private Banking Advies en Service Team.

0800 - 024 07 34 (gratis)

Gezocht: investeerders die vertrouwen geven

Informal Investment Services

Ingrid Cayet van Madaga

Voor Ingrid Cayet van Madaga zijn de ervaring én het vertrouwen van haar investeerder belangrijk. 'Zij zet mij steeds in mijn kracht, zodat ik de juiste beslissingen kan nemen.'

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin