Beleggingsstrategie

De grote herstart

Beleggingsstrategie ABN AMRO 24 maart 2021

Positieve visie gehandhaafd

24 maart 2021 - Aandelen hebben bij ABN AMRO nog altijd de voorkeur (bescheiden overwogen) ten opzichte van obligaties (neutraal). Er blijven risico's, maar de wereldeconomie hersteld duidelijk in 2021.

Beleggen in 2021: de grote herstart

We hebben een turbulent jaar achter de rug. Hoewel de markt beweeglijk blijft, verwachten we een aanhoudend economisch herstel vanaf het tweede kwartaal van 2021. We zijn van mening dat beleggers zich moeten voorbereiden op deze ‘grote herstart’, met een lichte overweging van risico in de portefeuille. In deze video geeft Hoofd Beleggingsstrategie Ralph Wessels een concrete en beknopte toelichting bij onze beleggingsvisie voor 2021. Hij legt uit waar de risico’s én kansen liggen voor het komende beleggingsjaar.

Bekijk de online uitzending: De grote herstart

Op donderdag 10 december 2020 gingen onze experts dieper in op de herstart van de economie en de gevolgen daarvan. U kunt de uitzending hier terugkijken en de gestelde vragen en antwoorden bekijken.

ABN AMRO MeesPierson Private Banking

Vermogen vraagt om aandacht. Een goede Private Bank begrijpt dat en weet dat iedere klant unieke behoeften en wensen heeft. Bij ABN AMRO MeesPierson krijgt u daarom een eigen team van specialisten met specifieke kennis en ervaring. Wilt u meer weten? Lees hier meer over Private Banking van ABN AMRO MeesPierson. 

Beleggen brengt risico's met zich mee

Beleggen kan interessant zijn, maar brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn. Beleg daarom met geld dat u overheeft naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Wij adviseren u alleen te beleggen in beleggingsproducten die aansluiten bij uw kennis en ervaring. We hebben de meest voorkomende risico's van beleggen voor u op een rij gezet.

Neem contact met ons op

Kalender

Maak een afspraak

Heeft u interesse in bankieren bij ABN AMRO MeesPierson? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Callcenter

Private Assistance

Onze collega's van Private Assistance zijn op werkdagen tot 21.00 uur en op zaterdag tot 17.30 uur bereikbaar.

+31 (0)20 343 43 43
WhatsApp

WhatsApp

Ongevraagd een WhatsApp van ons gekregen? Reageer dan niet om phishing te voorkomen. Lees meer over het gebruik van WhatsApp.

Neem contact met ons op

Kalender

Maak een afspraak

Interesse in bankieren bij ABN AMRO MeesPierson? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Callcenter

Private Assistance

Onze collega's van Private Assistance zijn op werkdagen van 08.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.30 uur bereikbaar.

+31 (0)20 343 43 43
WhatsApp

WhatsApp

Ongevraagd een WhatsApp van ons gekregen? Reageer dan niet om phishing te voorkomen. Lees meer over het gebruik van WhatsApp.