Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Ik wil graag beginnen met beleggen

Welke vorm past bij mij?

Wilt u beginnen met beleggen, maar weet u niet goed waar te beginnen? Twijfelt u nog over het juiste moment om in te stappen of weet u niet zeker welke manier van beleggen bij u past? Wij helpen u graag de juiste beleggingsvorm te kiezen.

Beleggen kent risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

 
ABN AMRO

Beleggen zoals u dat wilt

Heeft u veel of weinig tijd? Geen kennis of een beetje? Houdt u graag zelf de controle of laat u het liever over aan de experts? Als u wilt gaan beleggen is het verstandig om op verschillende momenten in te stappen. Het ideale instapmoment bestaat niet. Pieken en dalen op de beurs horen erbij. Op lange termijn nemen kansen op rendement toe.

Ontdek de manier van beleggen die bij u past

Vermogensbeheer

Uw Vermogensspecialist begeleidt u bij elke keuze die u maakt.

 • U heeft weinig tijd of kennis
 • Een team ervaren experts belegt voor u
 • Keuze uit zes mandaten, passend bij uw wensen en doelen

Beleggingsadvies

Samen met uw beleggingsadviseur bouwt u uw beleggingsportefeuille op.

 • U heeft minder tijd of kennis
 • Uw beleggingsadviseur als sparringpartner
 • U neemt zelf beslissingen

Zelf Beleggen

U wilt graag zelfstandig bepalen waarin u belegt.

 • U heeft genoeg tijd en kennis
 • Zelf keuzes maken waarin u belegt
 • Keuze uit aandelen, beleggingsfondsen, ETF's en complexe producten

Hulp bij uw keuze nodig?

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Ontdek via de keuzehulptool welke manier van beleggen het best bij u past.

Een lesje beleggen voor beginners

Beleggen in aandelen, obligaties en goud. En spaargeld achter de hand? Vanuit risicospreiding een slimme keuze. Beleggingen reageren allemaal anders op gebeurtenissen in de economie. Als u het  kent, hoeft u dat geen nachtrust te kosten:

 • Spreid uw beleggingen
 • Beleg voor de lange termijn
 • Stap op meerdere momenten in

Beleggen brengt risico's met zich mee

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen kan interessant zijn, maar brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Meestgestelde vragen over beleggen

Beleggen bij ABN AMRO MeesPierson is beleggen met meer dan 200 jaar beleggingservaring in het analyseren van de markt. Onze expertise, dienstverlening en producten zijn onderscheidend van andere grootbanken en worden goed gewaardeerd. Zo goed zelfs dat we regelmatig in de prijzen vallen. We begeleiden u online, helpen u zelfstandig uw keuzes te maken of we ontzorgen u door uw beleggingen te beheren.

Met het Vermogensdashboard heeft u in één oogopslag inzicht in uw portefeuille en de koersresultaten. U ziet het totaalvermogen, maar kunt ook de individuele beleggingsproducten inclusief daarbij behorende resultaten zien. Het Vermogensdashboard biedt een duidelijk overzicht en is eenvoudig te bedienen. 

Heeft u een advies- of vermogensbeheer beleggingsportefeuille of Zelf Beleggen Plus? Dan kunt u gebruikmaken van het Vermogensdashboard. Met Zelf Beleggen Plus kunt u ook gebruik maken van Mijn Dealingroom.Dit geavanceerde beleggingsplatform is speciaal voor wie intensief belegt. Daarnaast ontvangt u per kwartaal een Vermogensrapportage en diverse nieuwsbrieven. 

Ook heeft u altijd toegang tot inspirerende webinars & nieuwsberichten, onze beleggingsstrategie, aandelenopinies en updates van experts, waaronder Ralph Wessels en Judith Sanders.

Onze Vermogensspecialisten hebben veel ervaring, kennis en deskundigheid. Zij brengen uw persoonlijke situatie en wensen in kaart, waarna u zelf een risicoprofiel kiest. Op basis van dat profiel stellen wij uw beleggingsportefeuille samen. Ons team van experts is altijd op zoek naar de best mogelijke balans tussen risico en rendement, daarnaast houden zij voortdurend in de gaten of het verwachte rendement en de risicospreiding nog in lijn is met uw beleggingsplan. Zo loopt u geen onnodige risico's.

Ervaring, deskundigheid, inlevingsvermogen en betrokkenheid is wat u van onze Vermogensspecialisten kunt verwachten. U heeft geregeld persoonlijk contact om na te gaan of uw beleggingsportefeuille nog aan uw verwachtingen voldoet. Bovendien blijft u via uw Vermogensdashboard op de hoogte van de transacties en de ontwikkeling van uw rendement.

Als u volledig zelfstandig wilt beleggen, zonder advies van een beleggingsadviseur, neemt u zelf uw beslissingen en belegt u via de beveiligde omgeving van Internet Bankieren of onze ABN AMRO app. Met Zelf Beleggen Basis of Zelf Beleggen Plus kiest u helemaal uw eigen weg. Bent u nog niet zo ervaren met beleggen en laat u het liever over aan experts? Dit kan met beleggen via Vermogensbeheer. Als u belegt met advies, heeft u een beleggingsadviseur als sparringpartner om uw beleggingsportefeuille op te bouwen. U kiest wel zelf een beleggingsvorm die past bij uw kennis en hoe actief u met uw beleggingen wilt zijn

Met uw beleggingsportefeuille overstappen naar ABN AMRO. Dat is gemakkelijker dan u denkt. U opent een beleggingsrekening en kunt direct de overstapservice aanvragen. Wij nemen u het werk uit handen. Brengt uw huidige bank kosten in rekening voor uw overstap? Ook die nemen wij van u over. Wees welkom!

In gesprek over het beginnen met beleggen?

Heeft u een vraag over de mogelijkheden of wilt u vrijblijvend met ons kennismaken? Neem dan contact met ons op. Wij zien uit naar een kennismaking met u.

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en we bellen u binnen twee werkdagen terug.

Bel ons direct

We staan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur voor u klaar om van gedachten te wisselen.