Naar de navigatie Naar de inhoud
  • Home
  • Instituten & Charitas

Instituten & Charitas

Meedenken over de realisatie van uw doelen

Bent u bestuurder van een fondswervende instelling, vermogensfonds of religieuze instelling? De relatiemanagers van ABN AMRO MeesPierson denken graag met u mee over hoe u de maatschappelijke doelen van uw organisatie kunt bereiken. Bekijk de video hiernaast, of neem direct contact op.

Maatschappelijk vermogen

U weet dat het voor uw relaties van essentieel belang is dat hun verwachtingen worden waargemaakt. Het is de kunst om de samenstelling en opbouw van het vermogen van uw maatschappelijke organisatie goed te structureren. Geld moet voor een bepaald project op het juiste moment beschikbaar zijn. En in de tussentijd moet er zoveel mogelijk rendement wordt gemaakt. Uiteraard bij acceptabele (lees: beperkte) risico's.

Beleggen is complex

Beleggen is vandaag de dag een complexe aangelegenheid. Er bestaan vele beleggingsvormen en een grote diversiteit aan producten. Het is de vraag of er binnen uw organisatie tijd, kennis en vaardigheden beschikbaar zijn om goed te kunnen beleggen. Zeker als u bedenkt dat uw beleggingen ook onderdeel kunnen worden van de maatschappelijke discussie van uw organisatie. Daarom kunnen wij u helpen met uw beleggingen.

 

Voor elke maatschappelijke organisatie

Wij kunnen uw maatschappelijke organisatie helpen in omgaan met geld en met beleggingen. 

Behalve voor fondswervende instellingen, vermogensfondsen en religieuze instellingen, werkt Instituten & Charitas ook voor bestuurders van scholen en branche- en belangenorganisaties. We staan klaar voor elke maatschappelijke organisatie.

Kunnen we iets voor uw organisatie doen? Eran Habets, directeur Instituten & Charitas, of één van zijn collega's, geeft graag antwoord op uw vragen.

eran.habets@nl.abnamro.com

Eran Habets

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin