Naar de navigatie Naar de inhoud

ABN AMRO MeesPierson Wassenaar

ABN AMRO MeesPierson

Kantoor Wassenaar

Maak een afspraak

Exclusieve dienstverlening als u een vrij besteedbaar vermogen heeft van € 500.000,- of meer.

Adres

Lange Kerkdam 1    
2242 BN Wassenaar
Telefoon: +31 70 375 20 03

Afspraak maken?

Neem contact op met uw private banker als u een afspraak wilt maken. Bankiert u nog niet bij ons? Dan kunt u ook een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.

Routebeschrijving

Vanuit Amsterdam
Vanuit Amsterdam rijdt u via Schiphol over de A4 richting Den Haag/Rotterdam. Na de afslag Nieuw Vennep kiest u de richting Sassenheim, Leiden-West, Den Haag-Centrum (A44). De A44 volgen tot de eerste verkeerslichten. U bent in Wassenaar. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf en rijdt u door tot de rotonde. Op de rotonde gaat u linksaf en rijdt u de Deijlerweg op. De Deijlerweg gaat in een flauwe bocht naar rechts over in de Van Zuylen Van Nijeveltstraat. Bij de eerstvolgende rotonde gaat u linksaf de Van Oldenbarneveltweg in en rijdt u door tot de rotonde. Op de rotonde gaat u rechtsaf de Lange Kerkdam op. Net voor de volgende rotonde, op de hoek,  bevindt zich ons kantoor aan uw rechterhand. Voor ons kantoor kunt u rechtsaf de inrit op.

Vanuit Den Haag
Volg N44/Rijksstraatweg tot aan de afslag Wassenaar- Centrum/Duinrell. Ga hier linksaf de Lange Kerkdam in. Bij de eerste rotonde blijft u rechtdoor rijden. Net voor de volgende rotonde, op de hoek, bevindt zich ons kantoor aan uw rechterhand. Voor het kantoor kunt u rechtsaf de inrit op.

Vanuit Utrecht/Rotterdam
U volgt de borden Amsterdam. U rijdt op de A4. U neemt de afslag Leidschendam, Leidscheveen, Wassenaar. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf. U rijdt rechtdoor de tunnel in. Na de derde tunnel gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf richting Wassenaar (N44). Aan uw rechterhand krijgt u Hotel Bijhorst. U gaat nu rechtsaf de N44 op. Volg N44/Rijksstraatweg tot aan de afslag Wassenaar-Centrum/ Duinrell. Ga hier linksaf de Lange Kerkdam in. Bij de eerste rotonde blijft u rechtdoor rijden. Net voor de volgende rotonde, op de hoek, bevindt zich ons kantoor aan uw rechterhand. Voor het kantoor kunt u rechtsaf de inrit op.

 

Parkeren

ABN AMRO MeesPierson beschikt over een eigen terrein met zeven parkeerplaatsen. Rijd door tot de
slagboom, waar u zich kunt melden via de intercom.

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.