Naar de navigatie Naar de inhoud

ABN AMRO MeesPierson Wassenaar

ABN AMRO MeesPierson

Kantoor Wassenaar

Maak een afspraak

Exclusieve dienstverlening als u een vrij besteedbaar vermogen heeft van € 500.000,- of meer.

Adres

Lange Kerkdam 1    
2242 BN Wassenaar
Telefoon: +31 70 375 20 03

Openingstijden

Op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.
Of neem contact op met uw private banker.

Ted Trip Relevant zijn en het verschil voor u maken zijn het uitgangspunt van ons handelen. Ted Trip, kantoordirecteur

Routebeschrijving

Vanuit Amsterdam
Vanuit Amsterdam rijdt u via Schiphol over de A4 richting Den Haag/Rotterdam. Na de afslag Nieuw Vennep kiest u de richting Sassenheim, Leiden-West, Den Haag-Centrum (A44). De A44 volgen tot de eerste verkeerslichten. U bent in Wassenaar. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf en rijdt u door tot de rotonde. Op de rotonde gaat u linksaf en rijdt u de Deijlerweg op. De Deijlerweg gaat in een flauwe bocht naar rechts over in de Van Zuylen Van Nijeveltstraat. Bij de eerstvolgende rotonde gaat u linksaf de Van Oldenbarneveltweg in en rijdt u door tot de rotonde. Op de rotonde gaat u rechtsaf de Lange Kerkdam op. Net voor de volgende rotonde, op de hoek,  bevindt zich ons kantoor aan uw rechterhand. Voor ons kantoor kunt u rechtsaf de inrit op.

Vanuit Den Haag
Volg N44/Rijksstraatweg tot aan de afslag Wassenaar- Centrum/Duinrell. Ga hier linksaf de Lange Kerkdam in. Bij de eerste rotonde blijft u rechtdoor rijden. Net voor de volgende rotonde, op de hoek, bevindt zich ons kantoor aan uw rechterhand. Voor het kantoor kunt u rechtsaf de inrit op.

Vanuit Utrecht/Rotterdam
U volgt de borden Amsterdam. U rijdt op de A4. U neemt de afslag Leidschendam, Leidscheveen, Wassenaar. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf. U rijdt rechtdoor de tunnel in. Na de derde tunnel gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf richting Wassenaar (N44). Aan uw rechterhand krijgt u Hotel Bijhorst. U gaat nu rechtsaf de N44 op. Volg N44/Rijksstraatweg tot aan de afslag Wassenaar-Centrum/ Duinrell. Ga hier linksaf de Lange Kerkdam in. Bij de eerste rotonde blijft u rechtdoor rijden. Net voor de volgende rotonde, op de hoek, bevindt zich ons kantoor aan uw rechterhand. Voor het kantoor kunt u rechtsaf de inrit op.

 

Parkeren

ABN AMRO MeesPierson beschikt over een eigen terrein met zeven parkeerplaatsen. Rijd door tot de
slagboom, waar u zich kunt melden via de intercom.

Gezocht: investeerders die vertrouwen geven

Informal Investment Services

Ingrid Cayet van Madaga

Voor Ingrid Cayet van Madaga zijn de ervaring én het vertrouwen van haar investeerder belangrijk. 'Zij zet mij steeds in mijn kracht, zodat ik de juiste beslissingen kan nemen.'