Naar de navigatie Naar de inhoud

ABN AMRO MeesPierson Nijmegen

ABN AMRO MeesPierson

Kantoor Nijmegen

Maak een afspraak

Exclusieve dienstverlening als u een vrij besteedbaar vermogen heeft van € 500.000,- of meer.

Adres

Arksteestraat 2
6511 MZ Nijmegen
Telefoon: +31 24 365 11 21


Openingstijden

Op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.
Of neem contact op met uw private banker.

Hein van 't Wout We zijn stevig geworteld in de Nijmeegse gemeenschap. Hein van ’t Wout, kantoordirecteur

Routebeschrijving

Vanuit Amsterdam/Utrecht(A12)
Neem vanuit Utrecht de A12, richting Arnhem. Neem vanaf de A12 de afslag A50 richting Nijmegen. Vervolgens neemt u de afslag richting Kleve (A15). Volg de A15 en neem dan de afslag A325, richting Nijmegen. Na de brug gaat u bij het derde kruispunt rechtsaf, de Van Schevichavenstraat in. Neem na 50 m u de tweede weg links, de Van Welderenstraat. Vervolgens neemt u de eerste weg links, de Arksteestraat. Aan het einde van deze weg vindt u ons pand aan de linkerkant, op de hoek.

Vanuit 's Hertogenbosch (A50)
Neem vanuit 's Hertogenbosch de A50 richting Nijmegen. Vanaf de A50 neemt u de afslag A326, Wijchen/Nijmegen. U komt Nijmegen binnen bij rotonde Brabantse Poort. Ga via de Graafseweg richting centrum. Aan het einde van deze weg komt u op een groot verkeersplein, het Keizer Karelplein. Steek het plein over (2e afslag Oranjesingel). Ga bij het derde verkeerslicht linksaf de Van der Brugghenstraat in. Ga na 200 m linksaf de Hertogstraat in, en na 100 m rechtsaf de van Broeckhuysenstraat in. In deze straat pakt u de 3e weg links. Dit is de Arksteestraat. Aan het einde van deze weg vindt u ons pand aan de linkerkant, op de hoek.

Vanuit Arnhem(A325)
Volg de A325 Arnhem-Nijmegen. U komt over de Waalbrug Nijmegen binnen. Volg de doorgaande weg tot het derde kruispunt, waar u rechtsaf de Van Schevichavenstraat inslaat. Neem na 50 m de tweede weg links, de Van Welderenstraat. Neem vervolgens de eerste weg links, de Arksteestraat. Aan het einde van deze weg vindt u ons pand aan de linkerkant, op de hoek.

Vanuit Venlo(A73)
Volg de A73 richting Nijmegen. Neem afslag Nijmegen. Vervolgens komt u Nijmegen binnen bij rotonde Brabantse Poort; via de Graafseweg gaat u richting centrum. Aan het einde van deze weg komt u op een groot verkeersplein, het Keizer Karelplein. Steek het Plein over (tweede afslag Oranjesingel). Ga bij het derde verkeerslicht linksaf de Van der Brugghenstraat in. Ga na 200 m linksaf de Hertogstraat in, en na 100 m rechtsaf de van Broeckhuysenstraat in. In deze straat pakt u de derde weg links. Dit is de Arksteestraat. Aan het einde van deze weg vindt u ons pand aan de linkerkant, op de hoek.

 

Parkeren

U kunt parkeren op ons eigen terrein, gelegen achter ons kantoor.

 

Openbaar vervoer

Looproute vanaf bushalte
Vanaf het Centraal Station neemt u de stadsbus lijn 2 richting plein 44. Bij bushalte Smetiusstraat stapt u uit. U vertrekt in oostelijke richting. Ga na 14 m rechtsaf de In de Betouwstraat op. Ga na 140 m rechtdoor de Van Welderenstraat op. Ga na 100 m rechtsaf de Arksteestraat op. U bent gearriveerd.

Looproute vanaf NS-station
Vertrek in oostelijke richting de Van Schaeck Mathonsingel op. Na 200 m bij het Keizer Karelplein houdt u links aan. Bij de derde straat gaat u links de Oranjesingel op. Ga na 100 m de eerste straat links de Arksteestraat op. U vindt ons pand op de hoek.

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.