Naar de navigatie Naar de inhoud

ABN AMRO MeesPierson Nijmegen

ABN AMRO MeesPierson

Kantoor Nijmegen

Maak een afspraak

Exclusieve dienstverlening als u een vrij besteedbaar vermogen heeft van € 500.000,- of meer.

Adres

Arksteestraat 2
6511 MZ Nijmegen
Telefoon: +31 24 365 11 21


Afspraak maken?

Neem contact op met uw private banker als u een afspraak wilt maken. Bankiert u nog niet bij ons? Dan kunt u ook een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.

Routebeschrijving

Vanuit Amsterdam/Utrecht(A12)
Neem vanuit Utrecht de A12, richting Arnhem. Neem vanaf de A12 de afslag A50 richting Nijmegen. Vervolgens neemt u de afslag richting Kleve (A15). Volg de A15 en neem dan de afslag A325, richting Nijmegen. Na de brug gaat u bij het derde kruispunt rechtsaf, de Van Schevichavenstraat in. Neem na 50 m u de tweede weg links, de Van Welderenstraat. Vervolgens neemt u de eerste weg links, de Arksteestraat. Aan het einde van deze weg vindt u ons pand aan de linkerkant, op de hoek.

Vanuit 's Hertogenbosch (A50)
Neem vanuit 's Hertogenbosch de A50 richting Nijmegen. Vanaf de A50 neemt u de afslag A326, Wijchen/Nijmegen. U komt Nijmegen binnen bij rotonde Brabantse Poort. Ga via de Graafseweg richting centrum. Aan het einde van deze weg komt u op een groot verkeersplein, het Keizer Karelplein. Steek het plein over (2e afslag Oranjesingel). Ga bij het derde verkeerslicht linksaf de Van der Brugghenstraat in. Ga na 200 m linksaf de Hertogstraat in, en na 100 m rechtsaf de van Broeckhuysenstraat in. In deze straat pakt u de 3e weg links. Dit is de Arksteestraat. Aan het einde van deze weg vindt u ons pand aan de linkerkant, op de hoek.

Vanuit Arnhem(A325)
Volg de A325 Arnhem-Nijmegen. U komt over de Waalbrug Nijmegen binnen. Volg de doorgaande weg tot het derde kruispunt, waar u rechtsaf de Van Schevichavenstraat inslaat. Neem na 50 m de tweede weg links, de Van Welderenstraat. Neem vervolgens de eerste weg links, de Arksteestraat. Aan het einde van deze weg vindt u ons pand aan de linkerkant, op de hoek.

Vanuit Venlo(A73)
Volg de A73 richting Nijmegen. Neem afslag Nijmegen. Vervolgens komt u Nijmegen binnen bij rotonde Brabantse Poort; via de Graafseweg gaat u richting centrum. Aan het einde van deze weg komt u op een groot verkeersplein, het Keizer Karelplein. Steek het Plein over (tweede afslag Oranjesingel). Ga bij het derde verkeerslicht linksaf de Van der Brugghenstraat in. Ga na 200 m linksaf de Hertogstraat in, en na 100 m rechtsaf de van Broeckhuysenstraat in. In deze straat pakt u de derde weg links. Dit is de Arksteestraat. Aan het einde van deze weg vindt u ons pand aan de linkerkant, op de hoek.

 

Parkeren

U kunt parkeren op ons eigen terrein, gelegen achter ons kantoor.

 

Openbaar vervoer

Looproute vanaf bushalte
Vanaf het Centraal Station neemt u de stadsbus lijn 2 richting plein 44. Bij bushalte Smetiusstraat stapt u uit. U vertrekt in oostelijke richting. Ga na 14 m rechtsaf de In de Betouwstraat op. Ga na 140 m rechtdoor de Van Welderenstraat op. Ga na 100 m rechtsaf de Arksteestraat op. U bent gearriveerd.

Looproute vanaf NS-station
Vertrek in oostelijke richting de Van Schaeck Mathonsingel op. Na 200 m bij het Keizer Karelplein houdt u links aan. Bij de derde straat gaat u links de Oranjesingel op. Ga na 100 m de eerste straat links de Arksteestraat op. U vindt ons pand op de hoek.

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.