Naar de navigatie Naar de inhoud

ABN AMRO MeesPierson Maastricht

ABN AMRO MeesPierson

Kantoor Maastricht

Maak een afspraak

Exclusieve dienstverlening als u een vrij besteedbaar vermogen heeft van € 500.000,- of meer.

Adres

Sint Lambertuslaan 8
6212 AT Maastricht
Telefoon: +31 43 384 65 01


Openingstijden

Op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.
Of neem contact op met uw private banker.

Will Raven Vertrouwen is essentieel voor een goede klantrelatie. Will Raven, kantoordirecteur
Private Banking kantoor Maastricht StLambertuslaan

Routebeschrijving

Vanuit Eindhoven-Maastricht (A2)
Rijd Maastricht binnen. Ga bij de verkeerslichten bij het MVV-stadion (links van hotel Applepark) rechtdoor, richting Eijsden-Luik. Sla na 6 verkeerslichten (inclusief stoplicht bij MVV-stadion) rechtsaf, richting Ring-Centrum (dit is vóór het viaduct Kennedybrug (N278)). Ga aan de andere kant van de Kennedybrug aan de overzijde van de Maas rechtsaf richting Centrum-West. Direct na het viaduct gaat u linksaf de Maasboulevard op. Ga vervolgens bij de eerste grote kruising rechts. Dit is de Sint Lambertuslaan. Rijd door tot de rotonde en ga weer rechts. Aan het einde van de straat vindt u ons kantoor aan de linkerkant. Hier kunt u ook parkeren.

Vanuit België
U bereikt Maastricht via de A2/E25. U neemt de afslag Centrum. Ga nu de rivier de Maas over via de Kennedybrug. Aan de andere kant van de Kennedybrug gaat u rechtsaf en neemt u de afslag Centrum-West. Direct na het viaduct gaat u linksaf de Maasboulevard op. Ga bij de verkeerslichten rechtdoor. Vervolgens gaat u de eerste straat rechts. Dit is de Sint Lambertuslaan. Rijd door tot de rotonde en sla wederom rechtsaf. Aan het einde van de straat vindt u ons kantoor aan de linkerkant. Hier kunt u ook parkeren.

 

Parkeren

U kunt parkeren bij ons kantoor op ons eigen terrein binnen de omheining. We beschikken over voldoende parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Reserveren is niet noodzakelijk. Attentie: buiten de omheining is alleen betaald parkeren mogelijk.

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.