Naar de navigatie Naar de inhoud

ABN AMRO MeesPierson Groningen

ABN AMRO MeesPierson

Kantoor Groningen

Maak een afspraak

Exclusieve dienstverlening als u een vrij besteedbaar vermogen heeft van € 500.000,- of meer.

Adres

Emmaplein 6
9711 AP Groningen
Telefoon: +31 50 316 00 04

Openingstijden

Op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.
Of neem contact op met uw private banker.

Edwin Ezinga Wij richten ons op langdurige, generatie-overstijgende relaties. Edwin Ezinga, kantoordirecteur
Private Banking kantoor Groningen Emmaplein

Routebeschrijving

Vanuit Hoogezand
Vanaf de A7 rijdt u rechtdoor Groningen binnen via de Europaweg. Bij de verkeerslichten naar de Euroborg slaat u linksaf de ringweg richting Drachten op. U volgt de ringweg tot de verkeerslichten, dit is het Julianaplein. Hier slaat u rechtsaf richting centrum. U rijdt nu op het Emmaviaduct, volg deze weg tot de volgende kruising. Hier gaat u rechtdoor. Als u de brug bent gepasseerd bent u verplicht rechtsaf te slaan en de rotonde te volgen, uitsluitend busverkeer mag hier rechtdoor. U rijdt nu op het Emmaplein. Het kantoor is het tweede pand aan uw rechterhand als u de rotonde volgt.

Vanuit Assen
Vanaf de A28 volgt u de weg richting Groningen. Aangekomen in Groningen volgt u de weg tot het Julianaplein.  Volg de borden richting centrum (u rijdt onder de A7 door). U rijdt nu via het Emmaviaduct Groningen binnen. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtdoor. Als u de brug bent gepasseerd bent u verplicht rechtsaf te slaan en de rotonde te volgen, uitsluitend busverkeer mag hier rechtdoor. U rijdt nu op het Emmaplein. Het kantoor is het tweede pand aan uw rechterhand als u de rotonde volgt.

Vanuit Friesland
U komt Groningen binnen via de A7. Deze gaat over in de Ringweg. Sla af bij het Vrijheidsplein en neem deze rotonde driekwart. Bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf. U rijdt nu voor Martiniplaza langs. Bij de volgende verkeerslichten slaat u linksaf de Paterswoldseweg op. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf de Parkweg op. De Parkweg volgt u tot u de brug bent gepasseerd. Op de kruising bij het viaduct slaat u linksaf, u rijdt nu op het Emmaviaduct. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtdoor. Als u de brug bent gepasseerd bent u verplicht rechtsaf te slaan en de rotonde te volgen (uitsluitend busverkeer mag hier rechtdoor). U rijdt nu op het Emmaplein. Het kantoor is het tweede pand aan uw rechterhand als u de rotonde volgt.

 

Parkeren

U kunt parkeren naast het kantoor.

Gezocht: investeerders die vertrouwen geven

Informal Investment Services

Ingrid Cayet van Madaga

Voor Ingrid Cayet van Madaga zijn de ervaring én het vertrouwen van haar investeerder belangrijk. 'Zij zet mij steeds in mijn kracht, zodat ik de juiste beslissingen kan nemen.'