Naar de navigatie Naar de inhoud

ABN AMRO MeesPierson Groningen

ABN AMRO MeesPierson

Kantoor Groningen

Maak een afspraak

Exclusieve dienstverlening als u een vrij besteedbaar vermogen heeft van € 500.000,- of meer.

Adres

Emmaplein 6
9711 AP Groningen
Telefoon: +31 50 316 00 04

Afspraak maken?

Neem contact op met uw private banker als u een afspraak wilt maken. Bankiert u nog niet bij ons? Dan kunt u ook een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.

Private Banking kantoor Groningen Emmaplein

Routebeschrijving

Vanuit Hoogezand
Vanaf de A7 rijdt u rechtdoor Groningen binnen via de Europaweg. Bij de verkeerslichten naar de Euroborg slaat u linksaf de ringweg richting Drachten op. U volgt de ringweg tot de verkeerslichten, dit is het Julianaplein. Hier slaat u rechtsaf richting centrum. U rijdt nu op het Emmaviaduct, volg deze weg tot de volgende kruising. Hier gaat u rechtdoor. Als u de brug bent gepasseerd bent u verplicht rechtsaf te slaan en de rotonde te volgen, uitsluitend busverkeer mag hier rechtdoor. U rijdt nu op het Emmaplein. Het kantoor is het tweede pand aan uw rechterhand als u de rotonde volgt.

Vanuit Assen
Vanaf de A28 volgt u de weg richting Groningen. Aangekomen in Groningen volgt u de weg tot het Julianaplein.  Volg de borden richting centrum (u rijdt onder de A7 door). U rijdt nu via het Emmaviaduct Groningen binnen. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtdoor. Als u de brug bent gepasseerd bent u verplicht rechtsaf te slaan en de rotonde te volgen, uitsluitend busverkeer mag hier rechtdoor. U rijdt nu op het Emmaplein. Het kantoor is het tweede pand aan uw rechterhand als u de rotonde volgt.

Vanuit Friesland
U komt Groningen binnen via de A7. Deze gaat over in de Ringweg. Sla af bij het Vrijheidsplein en neem deze rotonde driekwart. Bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf. U rijdt nu voor Martiniplaza langs. Bij de volgende verkeerslichten slaat u linksaf de Paterswoldseweg op. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf de Parkweg op. De Parkweg volgt u tot u de brug bent gepasseerd. Op de kruising bij het viaduct slaat u linksaf, u rijdt nu op het Emmaviaduct. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtdoor. Als u de brug bent gepasseerd bent u verplicht rechtsaf te slaan en de rotonde te volgen (uitsluitend busverkeer mag hier rechtdoor). U rijdt nu op het Emmaplein. Het kantoor is het tweede pand aan uw rechterhand als u de rotonde volgt.

 

Parkeren

U kunt parkeren naast het kantoor.

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.