Naar de navigatie Naar de inhoud

ABN AMRO MeesPierson Den Haag

ABN AMRO MeesPierson

Kantoor Den Haag

Maak een afspraak

Exclusieve dienstverlening als u een vrij besteedbaar vermogen heeft van € 500.000,- of meer.

Adres

Kneuterdijk 8
2514 EN Den Haag
Telefoon: +31 70 375 20 01


Openingstijden

Op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.
Of neem contact op met uw private banker.

Martijn Storsbergen We willen weten wat u belangrijk vindt in het leven. Martijn Storsbergen, kantoordirecteur

Routebeschrijving

Vanuit Amsterdam (A44) via Wassenaar
U rijdt aan het einde van de A44 bij de verkeerslichten rechtdoor de Rijksstraatweg op door Wassenaar. Daarna blijft u almaar rechtdoor rijden en volgt u de borden 'Den Haag-Centrum'. De Rijksstraatweg gaat over in de Benoordenhoutseweg en Zuid-Hollandlaan. Bij de afslag naar de snelweg A12 richting Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, rechtdoor rijden en de borden Centrum Ring volgen. Vervolg zie hieronder na Zuid-Hollandlaan*.

Vanuit Amsterdam (A4) Utrecht (A12) / Rotterdam (A13)
U rijdt via het knooppunt Prins Clausplein de A12 op richting Voorburg/Den Haag. U volgt de borden Den Haag Centrum. Aan het einde van deze snelweg (na circa 7 km) gaat u bij de verkeerslichten linksaf (Zuid-Hollandlaan).

* Bij de volgende verkeerslichten gaat u linksaf (Koningskade) en bij de daarop volgende verkeerslichten rechtsaf (Korte Voorhout). Deze weg gaat over in het Tournooiveld en daarna in de Lange Vijverberg. Aan het einde van deze weg gaat u rechtsaf de Kneuterdijk op. Aan de linkerzijde bevindt zich ons kantoor.

Om te parkeren rijdt u voorbij het gebouw. Waar de weg naar rechts buigt, rijdt u linksaf over de trambaan de Heulstraat in. De toegang tot de parkeergarage onder het bankgebouw (Parking Noordeinde) is in de Heulstraat nummer 21 aan uw linkerzijde.

 

Parkeren

U kunt parkeren in Parking Noordeinde. Dit is een openbare parkeergarage, waarvoor u bij uw gastheer of gastvrouw vooraf een plek kunt reserveren. Bovendien kunt u parkeren in de garage onder het Malieveld. Loopafstand naar het kantoor is circa 10 minuten.

 

Openbaar vervoer

Vanaf Den Haag CS
Tram 16 of 17: halte Buitenhof
Bus 22 of 24: halte Kneuterdijk

Vanaf Den Haag Holland Spoor
Tram 16 of 17: halte Buitenhof
Tram 1: halte Kneuterdijk

Direct contact vanuit de app

Sneller bellen via Mobiel Bankieren

Geïdentificeerd bellen via de app

Als u ons belt via de Mobiel Bankieren app, krijgt u direct de juiste persoon aan de lijn. En omdat u al ingelogd bent, weten we meteen wie er belt. Zo kunnen we u sneller helpen.