Naar de navigatie Naar de inhoud

ABN AMRO MeesPierson Amersfoort

ABN AMRO MeesPierson

Kantoor Amersfoort

Maak een afspraak

Exclusieve dienstverlening als u een vrij besteedbaar vermogen heeft van € 500.000,- of meer.

Adres

Stadsring 115
3817 AX Amersfoort
Telefoon: +31 33 464 90 04


Afspraak maken?

Neem contact op met uw private banker als u een afspraak wilt maken. Bankiert u nog niet bij ons? Dan kunt u ook een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.

Routebeschrijving

Vanuit het zuiden
Op de A27 richting Utrecht volgt u de A28 richting Amersfoort. Op de A28 neemt u afslag 8 Amersfoort/Hoevelaken. U volgt de borden Amersfoort-Centrum/parkeren Soeverein. Ons kantoor bevindt zich op de eerste verdieping van nummer 6 in het complex op de hoek van de Arnhemseweg en de Stadsring (in hetzelfde complex als, en naast, de PLUS-supermarkt).

Vanuit het noorden
Op de A1 richting Apeldoorn gaat u op verkeersplein Hoevelaken richting Utrecht (A28). Op de A28 neemt u afslag 8 Amersfoort/Hoevelaken. U volgt de borden Amersfoort-Centrum/parkeren Soeverein. Ons kantoor bevindt zich op de eerste verdieping van nummer 6 in het complex op de hoek van de Arnhemseweg en de Stadsring (in hetzelfde complex als, en naast, de PLUS-supermarkt).

 

Parkeren

U kunt parkeren in parkeergarage Soeverein. Een uitrijkaart wordt u ter beschikking gesteld.

 

Openbaar vervoer

Ga bij het stationsgebouw van Amersfoort-Centraal, linksaf richting centrum. U loopt op de Stationsstraat. Bij het eerste stoplicht (het voetgangersstoplicht niet meegerekend) steekt u rechts de weg over en vervolgt uw weg op de Vlasakker. Bij het stoplicht gaat u naar links, u loopt nu op de Utrechtseweg. U neemt de eerste weg naar rechts: de Zonnehof. Die loopt u helemaal uit tot het einde en dan komt u vanzelf op de Arnhemseweg die u oversteekt en naar links de weg vervolgt. Het Netwerkkantoor bevindt zich op nummer 6 (naast de PLUS-supermarkt).

U kunt ook de bus nemen en uitstappen bij De Kei (lijn 77, 78 of 80).

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.