Naar de navigatie Naar de inhoud

ABN AMRO MeesPierson Amersfoort

ABN AMRO MeesPierson

Kantoor Amersfoort

Maak een afspraak

Exclusieve dienstverlening als u een vrij besteedbaar vermogen heeft van € 500.000,- of meer.

Adres

Stadsring 115
3817 AX Amersfoort
Telefoon: +31 33 464 90 04


Wout Haanappel Altijd waardevol contact Wouter Haanappel, kantoordirecteur

Routebeschrijving

Vanuit het zuiden
Op de A27 richting Utrecht volgt u de A28 richting Amersfoort. Op de A28 neemt u afslag 8 Amersfoort/Hoevelaken. U volgt de borden Amersfoort-Centrum/parkeren Soeverein. Ons kantoor bevindt zich op de eerste verdieping van nummer 6 in het complex op de hoek van de Arnhemseweg en de Stadsring (in hetzelfde complex als, en naast, de PLUS-supermarkt).

Vanuit het noorden
Op de A1 richting Apeldoorn gaat u op verkeersplein Hoevelaken richting Utrecht (A28). Op de A28 neemt u afslag 8 Amersfoort/Hoevelaken. U volgt de borden Amersfoort-Centrum/parkeren Soeverein. Ons kantoor bevindt zich op de eerste verdieping van nummer 6 in het complex op de hoek van de Arnhemseweg en de Stadsring (in hetzelfde complex als, en naast, de PLUS-supermarkt).

 

Parkeren

U kunt parkeren in parkeergarage Soeverein. Een uitrijkaart wordt u ter beschikking gesteld.

 

Openbaar vervoer

Ga bij het stationsgebouw van Amersfoort-Centraal, linksaf richting centrum. U loopt op de Stationsstraat. Bij het eerste stoplicht (het voetgangersstoplicht niet meegerekend) steekt u rechts de weg over en vervolgt uw weg op de Vlasakker. Bij het stoplicht gaat u naar links, u loopt nu op de Utrechtseweg. U neemt de eerste weg naar rechts: de Zonnehof. Die loopt u helemaal uit tot het einde en dan komt u vanzelf op de Arnhemseweg die u oversteekt en naar links de weg vervolgt. Het Netwerkkantoor bevindt zich op nummer 6 (naast de PLUS-supermarkt).

U kunt ook de bus nemen en uitstappen bij De Kei (lijn 77, 78 of 80).

Direct contact vanuit de app

Sneller bellen via Mobiel Bankieren

Geïdentificeerd bellen via de app

Als u ons belt via de Mobiel Bankieren app, krijgt u direct de juiste persoon aan de lijn. En omdat u al ingelogd bent, weten we meteen wie er belt. Zo kunnen we u sneller helpen.