Vermogensplanning

Marcel Muller van Aquative

vertelt over de deal van zijn leven

Vermogensplanning

  • Marktleider in Private Banking
  • Onderscheidende service
  • Persoonlijke dienstverlening

In de videoserie ‘Recept voor Succes’ komen drie ondernemers aan het woord die hun bedrijf hebben verkocht en hun vermogen laten beheren door ABN AMRO MeesPierson. In deze aflevering vertelt Marcel Muller over de deal van zijn leven: de verkoop van zijn bedrijf Aquative. Bekijk de video.

In deze video ziet u hoe driesterren chef Jacob Jan Boerma in zijn restaurant The White Room in Amsterdam ondernemer Marcel Muller ontvangt. Hij vertelt in deze video over de wijze waarop hij zijn bedrijfsoverdracht heeft aangepakt, wat hij met zijn nieuw verworven vermogen heeft gedaan en hoe hij zijn erfenis heeft geregeld. Bekijk de video.

Callcenter
Kantoor
Icoon laptop
Callcenter

Persoonlijk advies

Heeft u financiële vragen, zakelijk of privé? U krijgt deskundig advies van uw eigen private banker, die aan u is gekoppeld, op basis van uw persoonlijke situatie en voorkeuren.

Kantoor

Financieel inzicht

Wij bieden u inzicht en overzicht in belangrijke financiële situaties en vraagstukken. Dat kan ook nog eens makkelijk via Beeldbankieren. Waar en wanneer het u uitkomt.

Icoon laptop

Bedrijfsoverdracht

Wij groeien met u en uw onderneming mee. Voor, tijdens en na uw bedrijfsoverdracht kijken we met u vooruit en bieden we u nieuwe inzichten en oplossingen.

Recept voor succes

Uw zaak verkopen. En dan?

Welke doelen streeft u na? Welke dromen en wensen heeft u die nu wellicht in vervulling kunnen gaan? En hoe verhouden uw wensen en doelen zich tot uw financiële positie? Zijn ze wel realistisch en haalbaar? De Specialisten Vermogensplanning van ABN AMRO MeesPierson kunnen op zo’n moment het gewenste inzicht en overzicht bieden door uw inkomens- en vermogenspositie in kaart te brengen.

Bekijk de andere video's

In deze video ziet u hoe driesterren chef Jacob Jan Boerma in zijn restaurant The White Room in Amsterdam ondernemer Albert Dahan ontvangt. Hij vertelt in deze video waarom hij in 2019 besloot om zijn bedrijf aan Comcast (een grote kabeloperator in Amerika) te verkopen, wat het eerste was dat hij met zijn nieuw verworven vermogen kocht en hoe hij na de verkoop van zijn bedrijf is begeleid.

Videoserie 'Recept voor Succes'

In deze video ziet u hoe driesterren chef Jacob Jan Boerma in zijn restaurant The White Room in Amsterdam ondernemer Eline Vrijland-Van Beest ontvangt. Zij vertelt in deze video over de stappen die zij heeft doorlopen om haar Delftse startup aan Philips te kunnen verkopen, wat zij met haar nieuw verworven vermogen heeft gedaan en hoe zij haar toekomst voor haar ziet. Bekijk de video.