Naar de navigatie Naar de inhoud

De Vermogensmonitor

De Vermogensmonitor 2017


Wat is de norm onder vermogenden?

Over de Vermogensmonitor

De Vermogensmonitor is het jaarlijkse onderzoek dat ABN AMRO MeesPierson door onderzoeksbedrijf GfK laat uitvoeren onder 500 vermogenden in Nederland. Vermogenden zijn Nederlanders met een vrij besteedbaar vermogen van meer dan € 500.000,-. Aan het onderzoek voor de Vermogensmonitor 2017 deden ook 195 miljonairs mee.

Inzichten uit de Vermogensmonitor

De inzichten uit de Vermogensmonitor hebben wij vertaald naar het magazine De Norm. Hierin lichten we de resultaten toe en vergelijken we de belevingswereld van vermogenden met die van andere Nederlanders. Op welke gebieden denken ze hetzelfde over onderwerpen? Waarover lopen de ideeën uiteen? Psychologen, sociologen en onze eigen experts geven hun visie op de uitkomsten. Hopelijk inspireren ze u met hun inzichten en advies.

De Vermogensmonitor per thema

Wilt u liever meer per thema weten? De belangrijkste feiten en cijfers uit de Vermogensmonitor hebben we voor u ook gerubriceerd op thema. Helder, kort en bondig toegespitst voor u.

footer


Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via LinkedIn