Vader zoon

Dit is Connect

  • Persoonlijk aanspreekpunt
  • Financieel Inzicht
  • Vermogensadvies van uw eigen Private Banker
  • Een team van vakspecialisten die u helpen met specifieke financiële vraagstukken

Welkom bij Connect. Connect is er voor de volwassen kinderen van onze private banking klanten. Zij krijgen binnen Connect toegang tot de dienstverlening van ABN AMRO MeesPierson, met een eigen aanspreekpunt in de vorm van een private banker.

Deze private banker brengt hem of haar in contact met de juiste specialisten. De specialisten van de bank helpen bij vragen of speciale wensen, zoals bijvoorbeeld over beleggen, verduurzamen of financieren van een woning, het helpen van studerende kinderen of eerder stoppen met werken.

Man en vrouw

Leven en laten leven

U draagt ongetwijfeld waardevolle lessen van uw ouders met zich mee. Toch vindt u het belangrijk om uw eigen financiële koers uit te stippelen. Een koers die rekening houdt met alles wat er in uw leven speelt. Maar ook een koers die anticipeert op de toekomst zoals u die voor zich ziet. Dan is het fijn om te weten dat u bij ons een eigen aanspreekpunt heeft. Een sparringpartner die u met raad en daad bijstaat op belangrijke momenten in uw leven.
Private Banker

De kracht van Private Banking

Voor veel mensen staat bankieren gelijk aan betalen, sparen en lenen. Private Banking is ‘next level’. Hier draait het om de grotere vermogensvragen in uw leven. En hoe u die op elkaar kunt afstemmen. U heeft ideeën en plannen voor de toekomst. Wij zijn benieuwd naar wat u beweegt en drijft. Zo kunnen we u helpen bij het uitstippelen van uw route van nu naar later. Bij Connect draait het om u.

Vader zoon

Een tipje van de sluier

Een leven is een opeenstapeling van momenten. Denk aan het moment dat uw kinderen de deur uitgaan. Of aan de toekomstbestendige verbouwing van uw eigen woning. Maar ook een echtscheiding en de zorg voor uw ouders zijn situaties waar u beter op voorbereid kunt zijn. En dan is er nog de vermogensoverdracht van generatie op generatie. Van uw ouders naar u, van u naar uw kinderen. Op al deze momenten staan wij voor u klaar. En als dit mogelijk is helpen we u hierop bijtijds te anticiperen.

Man drinkt koffie en kijkt op laptop

Een persoonlijke ervaring

Private Banking richt zich op uw persoonlijke leven, wensen en doelen. De toegevoegde waarde kunt u dan ook het beste zelf ervaren. Graag gaan we met u in gesprek over uw drijfveren en ideeën. Om te kijken hoe deze samenkomen met de ontwikkeling van uw vermogen, bieden we u gratis een Financieel Inzicht aan. Dit geeft houvast voor uw financiële koers en biedt handvatten voor concrete acties.

Exclusief voor u

Persoonlijk aanspreekpunt

Uw eigen sparringpartner die u met raad en daad bijstaat op belangrijke momenten in uw leven.

Financieel Inzicht

Geeft houvast voor uw financiële koers en biedt handvatten voor concrete acties.

Vermogensadvies van uw Private Banker

Plus een team van vakspecialisten die u helpen met specifieke financiële vraagstukken.
beeldbankieren

Beeldbankieren met uw Private Banker

Voor een persoonlijk gesprek over uw vermogen hoeft u de deur niet meer uit. Met Beeldbankieren heeft u als Connect klant een online videogesprek met uw Private Banker, wanneer het u uitkomt. Dit kan via uw computer, tablet of smartphone.
Jonge mensen denken aan huis

Uw zoon of dochter helpen met een woning?

Voor starters op de woningmarkt is het lastig om een huis te kopen. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer een derde van deze starters financiële hulp krijgt van ouders. Wilt u uw zoon of dochter financieel te helpen met de aankoop van een huis? Er zijn een aantal aandachtspunten waar u op kunt letten.

Neem contact met ons op

Kalender

Maak een afspraak

Vrijblijvend kennismaken? Laat uw gegevens achter en we bellen u binnen 24 uur terug.

Callcenter

Private Assistance

Onze collega's van Private Assistance zijn op werkdagen tot 21.00 uur en op zaterdag tot 17.30 uur bereikbaar.

+31 (0)20 343 43 43
Ian icon

Vrijblijvend kennismaken

Sparren over uw mogelijkheden? Ian en zijn team staan op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 voor u klaar om van gedachten te wisselen.

Bel Ian: +31 (0)6 83 62 46 31

Neem contact met ons op

Kalender

Maak een afspraak

Vrijblijvend kennismaken? Laat uw gegevens achter en we bellen u binnen 24 uur terug.

Callcenter

Private Assistance

Onze collega's van Private Assistance zijn op werkdagen van 08.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.30 uur bereikbaar.

+31 (0)20 343 43 43
Ian icon

Vrijblijvend kennismaken

Sparren over uw mogelijkheden? Ian en zijn team staan op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 voor u klaar om van gedachten te wisselen.

Bel Ian: +31 (0)6 83 62 46 31