#expertsondernemersvermogen

Dé sparringpartner voor u als ondernemer

Bij ABN AMRO MeesPierson zijn we dé sparringspartner voor u als ondernemer. Zowel wanneer u uw onderneming wilt laten groeien, als wanneer u in de volgende fase bent en nadenkt over het optimaliseren van de structuur van uw vermogen. Maar we zijn er ook wanneer u toe bent aan de overdracht van uw bedrijf en de fase daarna. Zodat u zich gewoon kunt blijven richten op het leven na de overdracht van uw bedrijf. Waar uw accountant het beste uit uw bedrijf haalt, zorgen wij dat u ook privé alles op orde heeft voor later. Bent u oud-ondernemer en wilt u juist ook iets doen met de kennis die u heeft opgebouwd? Ook dan kunnen onze specialisten u van dienst zijn.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Voor iedere fase van ondernemen

groeifase

Groeifase

U bent volop aan het ondernemen en aan het investeren in uw bedrijf. Steeds weer komt u voor nieuwe, uitdagende financiële vraagstukken te staan en zoekt u manieren om uw onderneming op een gezonde manier te laten groeien. Maar hoe zorgt u er voor dat uw privé vermogen ook goed gestructureerd is? Onze specialisten zijn er om u hierbij te helpen. Zo bent u succesvol nu en vermogend later.

volwassenheidsfase

Volwassenheidsfase

Uw onderneming is succesvol. En nu? Wat betekent dit zakelijk en privé? En wat gaat u doen met het vermogen dat u heeft opgebouwd? Zijn er mogelijkheden om de structuur van uw vermogen te optimaliseren? Onze specialisten helpen u uw doelen in kaart te brengen en uw vermogen in balans te houden.

Lees meer over vermogen in uw BV en privé
bedrijfdoverdracht

Overdrachtsfase en daarna

In de overdrachtsfase staat u voor veel belangrijke keuzes. U staat als het ware op een kruispunt. Verkopen of overdragen? Het is een emotionele rollercoaster. Daar ondersteunen wij u graag bij. Onze specialisten helpen u om de juiste afwegingen te maken. Ook in de fase na de overdracht zijn wij er voor u. Hoe gaat u uw vermogensplanning inrichting? Wat kunt u alvast regelen voor later?

Meer over bedrijfsoverdracht
Vermogensplanning

Vermogensplanning

Met Vermogensplanning krijgt u helderheid over wat u kunt met uw vermogen. Uw specialist vermogensplanning presenteert u een zo volledig mogelijke situatieschets. Hierbij kijkt hij naar uw familie, vermogen en onderneming waarbij uzelf centraal staat. Waar ligt het accent bij wat u wilt met uw vermogen: groeien, in stand houden of overdragen? Wat is de strategie voor uw onderneming? Wat vindt u belangrijk voor uw familie?

Ondernemer

Informal Investment Services

Bent u een ondernemer en op zoek naar een betrokken investeerder? Of bent u als investeerder op zoek naar ondernemers met goede ideeën? Informal Investment Services brengt ondernemers in contact met een omvangrijk investeerdersnetwerk.

Man met smartphone

Ondernemen in onzekere tijden

Voor ondernemers en consumenten zijn het onzekere tijden. Welke kant gaat de economie op? Zaken als de inflatie, de stikstofcrisis, de energieprijs en het personeelstekort houden veel mensen bezig. Hier vindt u informatie over de economie, en producten en diensten om uw bedrijf te helpen.

Neem contact met ons op

Kalender

Maak een afspraak

Vrijblijvend kennismaken? Laat uw gegevens achter en we bellen u binnen 24 uur terug.

Callcenter

Private Assistance

Onze collega's van Private Assistance zijn op werkdagen tot 21.00 uur en op zaterdag tot 17.30 uur bereikbaar.

+31 (0)20 343 43 43
Ian icon

Vrijblijvend kennismaken

Sparren over uw mogelijkheden? Ian en zijn team staan op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 voor u klaar om van gedachten te wisselen.

Bel Ian: +31 (0)6 83 62 46 31

Neem contact met ons op

Kalender

Maak een afspraak

Vrijblijvend kennismaken? Laat uw gegevens achter en we bellen u binnen 24 uur terug.

Callcenter

Private Assistance

Onze collega's van Private Assistance zijn op werkdagen van 08.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.30 uur bereikbaar.

+31 (0)20 343 43 43
Ian icon

Vrijblijvend kennismaken

Sparren over uw mogelijkheden? Ian en zijn team staan op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 voor u klaar om van gedachten te wisselen.

Bel Ian: +31 (0)6 83 62 46 31