PriFi – Privilege programma

Exclusief voor u als Private Banking klant

Als klant van ABN AMRO MeesPierson kunt u gebruikmaken van privileges en exclusieve samenwerkingen. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende privileges waar u gebruik van kan maken.

Prifi
prifi intro

Exclusief voor onze klanten

Wij introduceren speciaal voor u: PriFi, het privilege-programma voor Private Banking-klanten. Wij waarderen het dat u klant bij ons bent. Daarom werken we samen met toppartners om elk kwartaal een aantal privileges voor u te selecteren. Culturele hoogtepunten, culinaire verrassingen, exclusieve sieraden, mooie wijnen en nog veel meer. Anders dan anders én met veel mooie extra’s.

Kunst van gerecyclede slippers uit Kenya

De kleurrijke en handgemaakte Ocean Sole beelden zijn prachtig om te zien en het verhaal erachter is ook inspirerend. Het bedrijf verzamelt en verwerkt jaarlijks zo'n 400.000 teenslippers. Exotische dieren komen als kunstwerk tot leven uit de teenslippers. Wanneer u een extra large of extra extra large Ocean Sole kunstwerk aanschaft, mag u een medium giraffe (Twiga) gratis verzenden naar een persoon van keuze, als cadeau. Gebruik hiervoor de code: MeesPierson.

Na uw bestelling, neemt Ocean Sole persoonlijk contact met u op om te bespreken aan wie u de medium giraffe kunstwerk wil opsturen met de bijbehorende persoonlijke boodschap.

Shoppen bij Mart Visser

Mart Visser plaatst de vrouw op een voetstuk. Met Mart Visser zijn grote liefde voor diverse luxe materialen, oog voor detail en het vrouwelijke silhouet heeft elk ontwerp binnen zijn collectie een sterk en herkenbaar signatuur. Het merk staat voor op en topvrouwelijkheid, een perfecte mix van schoonheid, zelfvertrouwen, stijl en succes. Middels de code MeesPierson ontvangt u 20% korting op de nieuwe collectie. Bent u een van de eerste 100 klanten, dan ontvangt u ook een prachtige designer sjaal van Mart Visser cadeau.

Fris het nieuwe jaar in gaan met NewFysic

NewFysic is een natuurlijke afvalmethode. Bereik en behoud uw streefgewicht samen met het team van professionele deskundigen. Speciaal voor u, kunt u nu starten met een 4-weken pakket en ontvangt u daarbij ‘Het Complete New fysics Kookboek’ (t.w.v. 27,95) en een gratis potje No Regret (t.w.v. 19,95) cadeau. Gebruik hiervoor de code: MeesPierson.

De Librije bij u thuis

De Librije gaat u per seizoen blij maken met een privilege. Dit kwartaal komt Librije’s Atelier gewoon naar uw keuken toe en helpt u live met het bereiden van een 3-gangen diner voor 2 personen. Via Zoom helpen Jonnie en zijn chefs u met het bereiden van uw eigen diner, waarbij de ruim 30 ingrediënten vooraf naar u worden gestuurd. Gebruik de code: meespierson en speciaal voor u voegt Thérèse nog een extra fles Cava Brut toe aan de box. Zo kunt u alsnog samen dineren en blijft u toch veilig thuis.

Koen van der Plas - Rijke wijnen voor de winter

Speciaal voor de wintermaanden heeft sommalier Koen van der Plas een mooie selectie van wijnen gemaakt samen met wijnhuis Parusso. Parusso is een wijnhuis in Piëmonte, gespecialiseerd in de wereldberoemde Barolo wijnen. Hij heeft 4 wijnboxen samengesteld voor u die in prijs variëren van 32,50 t/m 95 euro.

Schiphol Aspire Lounge

Als klant heeft u het hele jaar door toegang tot de Aspire Lounge op Schiphol Airport. Op deze manier kunt u zo ontspannen mogelijk uw reis beginnen. Om toegang te krijgen tot de Aspire Lounge, hoeft u alleen maar uw ABN AMRO pas te laten zien. U vindt zowel in de hal voor continentale vluchten als voor intercontinentale vluchten een Aspire Lounge. Het is voorgekomen dat de lounge te druk is, helaas hebben wij hier geen invloed op.

Let op! Vanwege de huidige maatregelen omtrent het corona virus adviseren wij u gebruik te maken van het privilege wanneer u weer mag reizen.

Bezoek de Hermitage in Amsterdam

U kunt het museum samen met iemand gratis bezoeken. Bestel uw kaarten online. Vink aan dat u een ABN AMRO MeesPierson klant bent, en op vertoon van uw toegangsbewijs en ABN AMRO bankpas komt u gratis binnen. Vanaf 7 november is er de tentoonstelling Romanovs in de ban van de Ridders te zien. Bovendien hoort de kunstcollectie van de Romanovs tot grootste en mooiste van de wereld. 

Let op! Vanwege de huidige maatregelen omtrent het corona virus is het momenteel niet mogelijk de Hermitage te bezoeken.

ABN AMRO (MeesPierson) bankpas

Het privilege-programma is exclusief ontworpen voor Private Banking klanten met een ABN AMRO MeesPierson bankpas. Tot het einde van het jaar kunt u ook zonder deze pas gebruik maken van het PriFi programma. Let op, vanaf 1 januari 2021 kunnen klanten enkel op vertoon van hun ABN AMRO MeesPierson betaalpas gebruik maken van een privilege. Zorg dus dat u in het bezit bent van de juiste betaalpas. Vraag uw nieuwe bankpas kosteloos aan bij Private Assistance 020-3434343 en vermeld hierbij expliciet dat het gaat om een ABN AMRO MeesPierson (Private Banking) pas gaat.

Voorwaarden van de privileges

  • Alleen toegankelijk op vertoon van uw ABN AMRO bankpas                                      
  • Alleen voor tentoonstellingen georganiseerd door de Hermitage en de ABN AMRO kunstprijs                                                                                      
  • Hele jaar geldig en per nieuwe tentoonstelling te gebruiken                                              
  • Niet geldig voor de Portrait Gallery van het Amsterdam Museum                           
  • Niet geldig voor het Outsider Art Museum
  • Toegang tot de lounge wordt verkregen door het tonen van uw bankpas

De naam prifi is afgeleid vanuit meerdere perspectieven. Zo is het eerste deel van de naam afkomstig van Private Banking en de privileges zelf. Het tweede deel: “Fi”is afkomstig van WiFi. We willen namelijk laten zien dat alles online is en verbonden is met elkaar. Landelijke dekking. Het kroontje verwijst naar de exclusiviteit van het netwerk en tot de exclusieve toegang die onze ABN AMRO MeesPierson klanten hebben tot het programma, dat speciaal voor hen is ontwikkeld.

Bekijk hier de voorgaande privileges

Ervaar online personal shopping bij OGER

OGER heeft speciaal voor u een privilege ontwikkeld. Met de toegangscode: meespierson2020, kunt u online shopping ervaren bij OGER met een unieke korting van 300 euro bij een totaal besteedbaar bedrag van minimaal 1000 euro. Mocht u liever naar de winkel komen, dan kunt u online een afspraak inplannen. Vul eerst uw gegevens in om uw voucher te claimen daarna ontvangt u een bevestigingsmail met uw persoonlijke voucher en een link om uw afspraak in te plannen.

Afspraak maken voor een winkelbezoek

Online Private Shopping ervaring bij Pauw

Pauw nodigt u van harte uit voor een online private shopping ervaring of een unieke ervaring in een van hun vrouwen vestigingen. Zeker in deze tijd is dit een hele fijne manier om u van optimaal advies te voorzien. Bij aankoop van drie of meer artikelen, krijgt u een artikel cadeau. Maak een afspraak via onderstaande link en ervaar hun service en exclusieve aanbod aan curated luxury.

Exclusief sieraad ontworpen door Marc Lange

Speciaal voor u heeft de bekende sieraad ontwerper, Marc Lange, een exclusief halssieraad ontworpen tegen een mooie prijs. Het met de hand gemaakte sieraad is uitgevoerd in edelstaal, titanium, zwart zirkonium en geelgoud en is bezet met een briljant geslepen diamant van 0,06 karaat. U kunt het sieraad nu voor 595 euro bestellen op zijn webshop of in zijn winkel in Alkmaar. Een ontzettend mooi cadeau om te geven voor tijdens de feestdagen.

Neem contact met ons op

Kalender

Maak een afspraak

Heeft u interesse in bankieren bij ABN AMRO MeesPierson? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Callcenter

Private Assistance

Onze collega's van Private Assistance zijn op werkdagen tot 21.00 uur en op zaterdag tot 17.30 uur bereikbaar.

+31 (0)20 343 43 43
WhatsApp

WhatsApp

Ongevraagd een WhatsApp van ons gekregen? Reageer dan niet om phishing te voorkomen. Lees meer over het gebruik van WhatsApp.

Neem contact met ons op

Kalender

Maak een afspraak

Interesse in bankieren bij ABN AMRO MeesPierson? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Callcenter

Private Assistance

Onze collega's van Private Assistance zijn op werkdagen van 08.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.30 uur bereikbaar.

+31 (0)20 343 43 43
WhatsApp

WhatsApp

Ongevraagd een WhatsApp van ons gekregen? Reageer dan niet om phishing te voorkomen. Lees meer over het gebruik van WhatsApp.