Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

PriFi

Exclusief voor u als Private Banking klant

Als klant van ABN AMRO MeesPierson presenteren wij u ieder kwartaal PriFi: een gevarieerde selectie exclusieve ervaringen, aangeboden door onze partners. Met natuurlijk een speciale plek voor partners met een maatschappelijk of duurzaam karakter. Anders dan anders én met veel mooie extra’s. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende privileges waar u van 1 april tot en met 30 juni gebruik van kan maken.

Bekijk het aanbod (van 1 april t/m 30 juni 2024):

ART: Art Fix

De aflevering, “These Girls Are on Fire”, neemt u mee in de wereld van 11 zwarte vrouwelijke kunstenaars. Van quilts tot verrassende sculpturen, deze kunstenaars maken de kunstwereld minder "pale, stale, and male". U kunt zien hoe deze ondervertegenwoordigde demografische groep hun rechtmatige plaats in de kunstwereld opeist.

 • Bekijk de gratis aflevering
 • Ontdek de wereld van 11 gedurfde zwarte vrouwelijke kunstenaars die de kunstwereld veranderen en stereotypen doorbreken
 • Gebruik de code MeesPierson

MUSEUM: Stedelijk Museum Amsterdam

Dompel u onder in de wereld van de legendarische Marina Abramović, via het grootste overzicht ooit in Nederland. Ruim 60 sleutelwerken tonen de ontwikkeling van het indrukwekkende oeuvre van de pionier van de performancekunst in de afgelopen vijftig jaar. Zo werkt het:

 • U ontvangt 2 gratis kaarten
 • Kies uw gewenste tijdsvenster en gebruik de code ABNAMROPB1
 • De code is geldig voor maximaal 2 tickets

CONCERT: Herreweghe dirigeert Hohe Messe in Het Concertgebouw

Je hebt klassieke werken en monumentale klassieke werken: Bach’s Hohe Messe hoort bij de laatste. En als de Hohe Messe dan ook nog eens uitgevoerd door de specialisten Herreweghe en ‘zijn’ Collegium Vocale Gent in Het Concertgebouw, dan bent u verzekerd van een topconcert. Eenmalige uitvoering op zondagmiddag 9 juni a.s.

 • € 15,- korting op de twee beste rangen
 • Inclusief drankje vooraf en in de pauze 
 • Gebruik de kortingscode: MEESPIERSON

FOOD: Oosterscheldekreeftentour

Ga mee op een culinaire Oosterscheldekreefttour op een prachtig jacht in Zeeland. U wordt in Yerseke verwelkomd met een glas bubbels, waarna de trossen worden losgegooid en de haven wordt verlaten. Onderweg stapt u over aan boord bij een professionele kreeftenvisser. Hij laat u de fijne kneepjes van het vak zien. We verwelkomen u daarna graag terug aan boord, waar een heerlijke kreeftenbisque op u staat te wachten.

 • Ervaar een culinaire belevenis met deze 4 uur durende Oosterscheldekreeftentour
 • Deze tour vindt plaats op zaterdag 22 juni 2024
 • De kosten bedragen € 245,- per persoon

EXPERIENCE: Pearlcard

PriFi concierge service verleent toegang tot exclusieve sportevenementen, concerten & festivals en beschikt over een ijzersterk gezondheid- en fitprogramma. Verder biedt deze service een reeks aan gevarieerde evenementen en onvergetelijke ervaringen in binnen-en buitenland, waardonder:

 • Een concert van André Rieu op ‘t Maastrichtse Vrijthof
 • Culinair dineren op hoogte met CuliAir
 • Paardrijden in de duinen van Schoorl

TRAVEL: Aspire Lounge

Toegang tot de Aspire Lounge op Schiphol en Eindhoven Airport.

 • Gratis toegang bij het tonen van uw rekeningnummer
 • U mag maximaal 1 introducé meenemen
 • Begin ontspannen aan uw reis

FAQ

De naam PriFi is afgeleid vanuit meerdere perspectieven. Zo is het eerste deel van de naam afkomstig van Private Banking en de privileges zelf. Het tweede deel: “Fi”is afkomstig van WiFi. We willen namelijk laten zien dat alles online is en verbonden is met elkaar. Landelijke dekking. Het kroontje verwijst naar de exclusiviteit van het netwerk en tot de exclusieve toegang die onze ABN AMRO MeesPierson klanten hebben tot het programma, dat speciaal voor hen is ontwikkeld.

Het PriFi programma is exclusief ontworpen voor onze Private Banking klanten. Om u als klant te kunnen herkennen en voorzien van het privilege hebben wij het PriFi logo toegevoegd aan uw vertrouwde ABN AMRO app. Wanneer u de app opent ziet u het logo onder uw foto staan. Dit is voor alle klanten zichtbaar in de nieuwste versie van de app. Let op: bij de Aspire Lounge dient u te identificeren met uw rekeningnummer in plaats van de app.
PriFi personal service is exclusief voor Private Banking klanten. We werken hiervoor nauw samen met Pearlcard. Onze partner is bewezen succesvol in het verzorgen van persoonlijke services op allerlei gebied, denk aan lifestyle, concierge, healthcare en travel. Wat uw wensen ook zijn, de personal assistants van Pearlcard doen hun uiterste best deze te realiseren. En als dit onverwachts niet lukt, komen ze met een passend - en vaak ook verrassend - alternatief. U leest hier enkele persoonlijke verhalen en ervaringen van Pearlcard gebruikers.

In gesprek over het PriFi programma?

Private Assistance

Voor dagelijkse bankzaken zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur.

Contact met uw Private Banker

Wilt u meer weten over het PriFi programma of de privileges. Neem dan contact op met uw Private Banker. U vindt de contactgegevens van uw Private Banker in uw Internet Bankieren Account.