Prifi

PriFi – Privilege programma

Exclusief voor u als Private Banking klant

Samen met diverse toppartners hebben wij weer een mooi assortiment aan privileges voor u samengesteld. Met culturele hoogtepunten, culinaire verrassingen, inspirerende duurzame projecten en nog veel meer. Met een speciale plek voor partners met een maatschappelijk of duurzaam karakter. Anders dan anders én met veel mooie extra’s. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende privileges waar u van 1 juli t/m 30 september gebruik van kan maken.

Wilt u weten hoe onze partners deze samenwerking ervaren? Kijk dan hier.

Prifi

Nieuw! PriFi Personal Service

Vanuit ons privilege-programma PriFi blijven we u elk kwartaal verrassen met leuke en interessante privileges. Daar kunt u als private banking klant gewoon gebruik van blijven maken. Vindt u het prettig om daarnaast ook een personal assistant binnen handbereik te hebben? Met onze nieuwe toevoeging 'PriFi personal service' is één telefoontje genoeg.

Bekijk het aanbod voor het huidige kwartaal (van 1 juli t/m 30 september 2022):

Varen door de Biesbosch met Le Pecheur

Eenmaal aan boord van het klassiek stalen motorjacht ' Le Pecheur', vertrekt u vanaf de schitterende Jachthaven Biesbosch te Drimmelen. Parkeren kunt u er gratis. Le Pecheur Vaartochten vaart vanaf 4 t/m 10 personen. U meldt zich aan met de code MeesPierson. Hiermee verkrijgt u 10% korting plus een gratis fles champagne! Vervolgens bespreekt u met Le Pecheur Vaartochten uw tocht op maat en kunt u gaan genieten van Nationaal Park De Biesbosch.

Luxe athleisure wear van Deblon Sports

De luxe athleisure wear van Deblon Sports staat bekend om zijn stijlvolle, vrouwelijke ontwerpen en technische prestaties. De iconische leggings hebben een vormend en 'liftend' effect en kunnen worden gebruikt voor elke sport, zoals pilates, yoga, fitness of hardlopen. Speciaal voor de klanten van ABN AMRO MeesPierson een Deblon Thermo bottle t.w.v. € 24,95 cadeau bij uw aankoop. Voer de code MeesPierson in bij het bestellen.

Vrolijke prints van Fleur des Fleurs

Fleur des Fleurs is een creatief ontwerp bureau. Ze staan vour unieke, vrolijke prints met oog voor detail. Fleur des Fleurs wil graag meer vrolijkheid en kleur in het leven van kleine en grote mensen brengen. Exclusief als klant van ABN AMRO MeesPierson krijgt u bij het bestellen van een wallpaper, een FDF jaarkalender met 12 verschillende prints (ter waarde van € 16,95) cadeau. Voeg zelf de kalender uit de shop toe aan uw winkelmand en bij de checkout de code MeesPierson.

Upcycled drinkglazen van Rebottled

Rebottled is een ambitieuze start-up die zich specialiseert in het upcyclen van lege wijn- en drankflessen tot coole drinkglazen. Dit doen zij in samenwerking met Royal Leerdam, waar een automatische lijn staat. In het proces is de begeleiding van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een essentieel onderdeel. Met de code MeesPierson ontvangt u bij een bestelling van een 4-pack glazen, een 4-pack herbruikbare rietjes als cadeau. Voor u is ook de verzending gratis.

Haven Lake Village

Haven Lake Village is uw ideale ‘’Home away from home’’. Als klant van ABN AMRO MeesPierson krijgt u twee opties om van uw tweedaags-verblijf een onvergetelijke ervaring te maken. U kunt kiezen om te genieten van de Vecht en de Loodsrechte Plassen met een luxe sloep (t.w.v. € 150,-). Of geniet van een heerlijk uitgebreid 2 persoons-ontbijt voor beide dagen. Voer voordat u gaat boeken de code MeesPierson rechtsboven in. Uw keuze uit de luxe sloep of ontbijt kunt u mailen naar mailen naar info@havenlakevillage.nl.

Gratis webinar van Dokter Tamara

Bij een gezonde leefstijl denken veel mensen direct aan voeding. Maar het is zoveel meer! Tamara de Weijer is huisarts en heeft als missie Nederland gezonder te maken. Speciaal voor u geeft Dokter Tamara twee gratis webinars, op donderdag 25 augustus over slapen en dinsdag 27 september over voeding. U kunt zich aanmelden via ondestaande link. Mocht u het webinar niet bij kunnen wonen dan kunt u deze ook later terug kijken.

Unieke AR experience met HADO

HADO is een intensieve en strategische versie van trefbal dat door gebruik te maken van AR-technologie een laag projecteert over de echte wereld. Een unieke combinatie tussen sport en gaming dmv technologie. U krijgt nu 30% korting op een standaard HADO 'court' boeking in de HADO Arena te Amsterdam en Venlo, als u bij het reserveren de code MeesPierson invoert.

Château St. Gerlach

In Valkenburg, in het schitterende Ingendael, op 10 minuten rijden van Maastricht, ligt Château St. Gerlach. Het voormalige klooster en pachthof zijn omgetoverd tot hotelkamers en suites, huiselijke hotelappartementen en een restaurant. Exclusief voor de klanten van ABN AMRO MeesPierson, bieden zij bij een overnachting met ontbijt in Château St. Gerlach en een 4-gangendiner in Les Salons met aankomst van zondag t/m woensdag:
  • Een duo klassieke 30 minuten massage voor de prijs van één massage (t.w.v. € 65,- p.p.)
  • Het boek “Alles moet bevochten worden” (t.w.v. € 34,95)
  • Gratis upgrade (vanaf € 30,-) en een late check out (t.w.v. € 60,-)
Bij het boeken van uw kamer vermeld de code MeesPierson om gebruik te kunnen maken van het privilege.

Stichting Vriendenconcerten

Stichting Vriendenconcerten organiseert al 10 jaar een concertenserie van internationale allure met nationale en international topmusici. O.l.v. de bevlogen celliste en artistiek leider Pamela Smits zijn alle concerten een belevenis met een hoogwaardige en verrassende programmering. Het kerstconcert Misa Criolla wordt in vier verschillende plekken in Nederland uitgevoerd; Utrecht, Beekbergen, Amsterdam en Haarlem. Speciaal voor de Klanten van ABN AMRO MeesPierson is het kerstconcert 'Misa Criolla' van €30.- voor €15,- inclusief als welkomstcadeau een CD ' All Time Favourites' t.w.v. €15 van artistiek leider van de concertserie Vriendenconcerten Pamela Smits. Vermeld de code MeesPierson bij het bestellen.

Bamboe hamamdoeken van Happy Towels

Happy Towels maakt hamamdoeken van bamboe. De hamamdoeken worden gemaakt door wever Metin in Buldan, zo'n typisch Turks dorpje. De familieweverij van Metin doet dat al generaties lang. Een deel van de opbrengst gaat naar een studiefonds voor slimme meisjes uit arme families, die daardoor kunnen doorleren. U ontvangt bij aankoop van twee bamboe hamamdoeken, een set keukendoeken ter waarde van  19,- cadeau! Vermeld de code MeesPierson bij het bestellen.

Librije's Botanical Spirits

In een mooie houten kist ontvangt u de Botanical Spirits: Teamspirit. Twee bijzondere dranken, ontwikkeld door het powerteam Jonnie en Thérèse Boer. Daarbij ontvangt u 4 flesjes Fever Tree mixers om zo de lekkerste cocktails zelf te kunnen maken. Scan de QR-code om inspiratie op te doen. Het pakket ter waarde van 127 euro kost voor u als klant van ABN AMRO MeesPierson € 102,50 en de verzending is gratis, als u de code MeesPierson invoert bij uw bestelling.

Bekijk de doorlopende privileges:

Dutch Heritage Amsterdam

Onder de naam Dutch Heritage Amsterdam komt het museum met een serie waarin telkens één topstuk centraal staat uit een toonaangevende Nederlandse collectie. De complete serie telt vier afzonderlijke kunstwerken en samenwerkingen. Iedere editie is een focustentoonstelling met één meesterwerk van één kunstenaar uit een toonaangevende Nederlandse topcollectie.

Let op: voorwaarden Aspire Lounge

Door de huidige situatie op de vliegvelden zijn de voorwaarden gewijzigd. U kunt voortaan de lounge alleen bezoeken met maximaal 1 gast. Onder gasten vallen ook kinderen en andere familieleden. Daarnaast is de lounge tijdens de vakantieperiode wegens personeelstekort soms vol of gesloten. Houd de website van de Aspire Lounge in de gaten voor de actuele informatie.

PriFi verificatie

PriFi verificatie via de ABN AMRO app

Het PriFi programma is exclusief ontworpen voor onze Private Banking klanten. Om u als klant te kunnen herkennen en voorzien van het privilege hebben wij het Prifi logo toegevoegd aan uw vertrouwde ABN AMRO app. Wanneer u de app opent ziet u het logo bij uw foto staan. Tik op uw profielafbeelding als u bij een deelnemende partner wilt aantonen dat u toegang heeft tot het PriFi programma. Dit is voor alle klanten zichtbaar in de nieuwste versie van de app.

Voorwaarden van de privileges

  • Alleen toegankelijk op vertoon van uw ABN AMRO bankpas                                      
  • Alleen voor tentoonstellingen georganiseerd door de Hermitage en de ABN AMRO kunstprijs                                                                                      
  • Hele jaar geldig en per nieuwe tentoonstelling te gebruiken                                              
  • Niet geldig voor de Portrait Gallery van het Amsterdam Museum                           
  • Niet geldig voor het Outsider Art Museum
  • Toegang tot de lounge wordt verkregen door het tonen van uw bankpas

De naam prifi is afgeleid vanuit meerdere perspectieven. Zo is het eerste deel van de naam afkomstig van Private Banking en de privileges zelf. Het tweede deel: “Fi”is afkomstig van WiFi. We willen namelijk laten zien dat alles online is en verbonden is met elkaar. Landelijke dekking. Het kroontje verwijst naar de exclusiviteit van het netwerk en tot de exclusieve toegang die onze ABN AMRO MeesPierson klanten hebben tot het programma, dat speciaal voor hen is ontwikkeld.

Voorgaande privileges (let op: deze zijn niet meer verkrijgbaar)

Ashanti

Kleurrijke zitzakken met een bijzonder verhaal

De Ashanti zitzakken van Nic&Mic zijn 's werelds eerste circulaire zitzak, handgeweven en gevuld met hoge kwaliteit Cradle2Cradle BioFoam parels. Door de aanschaf van Ashanti Design draagt u bij aan gedegen werkgelegenheid in Afrika én ze zijn beter voor het milieu. Daarbij zijn het ook oogstrelende designer items. Een comfortabelere zitplek zult u niet snel ervaren. Heerlijk om met een boek of film languit in te ontspannen. Exclusief voor klanten van ABN AMRO MeesPierson krijgt u bij aanschaf van een BorBori, Big BorBori, Jumbo BoriBori of Mahitzi zitzak een handgeweven Pumla kussen ter waarde van € 37,50.

Kunst van gerecyclede slippers uit Kenya

De kleurrijke en handgemaakte Ocean Sole beelden zijn prachtig om te zien en het verhaal erachter is ook inspirerend. Het bedrijf verzamelt en verwerkt jaarlijks zo'n 400.000 teenslippers. Exotische dieren komen als kunstwerk tot leven uit de teenslippers. Wanneer u een extra large of extra extra large Ocean Sole kunstwerk aanschaft, mag u een medium giraffe (Twiga) gratis verzenden naar een persoon van keuze, als cadeau. Gebruik hiervoor de code: MeesPierson.

Na uw bestelling, neemt Ocean Sole persoonlijk contact met u op om te bespreken aan wie u de medium giraffe kunstwerk wil opsturen met de bijbehorende persoonlijke boodschap.

Shampoo Bars, beter voor het milieu, goed voor uw haar

Één Shampoo Bar vervangt 3 plastic flessen en gaat gemiddeld 80 wasbeurten mee. Shampoo Bars zijn milieuvriendelijker en (omgerekend) goedkoper dan de meeste reguliere shampoos. Door een Combinatie pakket en Bamboe Zeepplank creëert u in één keer een plasticvrije doucheomgeving. Zo kunnen we samen zorgen voor minder onnodig plastic gebruik. Bij bestelling van een Combinatie of Trio pakket vanaf €14,95 ontvangt u een gratis Bamboe Zeepplank voor het drogen van 3 Bars ter waarde van €14,95. De Bamboe zeepplank voegt u zelf toe aan uw winkelwagen. 

CIRCULR

CIRCULR: Sportkleding van gerecycled materiaal

CIRCULR.® 99% minder waterverbruik. 50% minder CO2. 100% Gerecycled. Bij CIRCULR., met onder andere Kim Lammers als eigenaar, hebben ze een topsportmentaliteit. Hun sportieve collectie is gemaakt van reststromen uit de sportwereld en de kledingindustrie. Zo beperken zij de impact op het milieu en geven ze gebruikte materialen een nieuwe bestemming. Met de code MeesPierson betaalt u geen verzendkosten. Bovendien ontvangt u bij een bestelling vanaf € 100,- een gratis CIRCULR.® Shopper.

Biologisch sap met Sapje

Sapje perst biologisch sap op ambachtelijke wijze met de slowjuicer. De sapjes bestaan voor minimaal 85% uit rauwe groenten. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch, seizoensgebonden en grotendeels afkomstig van lokale leveranciers. Bij het samenstellen van de groentesappen en detox kuren passen zij actuele inzichten op het gebied van voeding toe. Met de code MeesPierson krijgt u 15% korting op het gehele assortiment van Sapje.

Handgemaakte hamamdoeken voor multifunctioneel gebruik

Oxious is een merk voor hoogwaardige stijlvolle home en outdoor hamamdoeken, beach blankets en sjaals op een duurzame manier geproduceerd. Elk item uit de collectie van Oxious is gedeeltelijk handgemaakt door vrouwen uit een klein ambachtelijk Turks dorpje met 50% hergebruikt textiel. De kleuren van de collectie zijn verkregen door afval uit de textielindustrie vooraf op kleur te selecteren. Hier worden geen nieuwe verfstoffen aan toegevoegd. De zorg van mens en milieu zijn belangrijke waarden. Met de code MeesPierson ontvangt u bij aanschaf van een doek uit de Oxious All Seasons Collectie kosteloos een handige carrier.

Neem contact met ons op

Kalender

Maak een afspraak

Heeft u interesse in bankieren bij ABN AMRO MeesPierson? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Callcenter

Private Assistance

Onze collega's van Private Assistance zijn op werkdagen tot 21.00 uur en op zaterdag tot 17.30 uur bereikbaar.

+31 (0)20 343 43 43
ABN AMRO

Chat

Chat met chatbot Anna. Komt ze er niet uit? Dan neemt een medewerker het gesprek over. Zo werkt het.

Neem contact met ons op

Kalender

Maak een afspraak

Interesse in bankieren bij ABN AMRO MeesPierson? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Callcenter

Private Assistance

Onze collega's van Private Assistance zijn op werkdagen van 08.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.30 uur bereikbaar.

+31 (0)20 343 43 43
ABN AMRO

Chat

Chat direct met chatbot Anna voor vragen over uw dagelijkse bankzaken. Komt ze er niet uit? Dan neemt een medewerker het gesprek over. Zo werkt het.