PriFi – Privilege programma

Exclusief voor u als Private Banking klant

Wij introduceren speciaal voor u: PriFi, het privilege-programma voor Private Banking-klanten. Wij waarderen het dat u klant bij ons bent. Daarom werken we samen met toppartners om elk kwartaal een aantal privileges voor u te selecteren. Culturele hoogtepunten, culinaire verrassingen, exclusieve sieraden, mooie wijnen en nog veel meer. Anders dan anders én met veel mooie extra’s. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende privileges waar u gebruik van kan maken.

Prifi
PriFi verificatie

Binnenkort: PriFi verificatie via de ABN AMRO app

Het privilege-programma is exclusief ontworpen voor Private Banking klanten. Om u als klant te kunnen herkennen en voorzien van het privilege hebben wij het Prifi logo toegevoegd aan de ABN AMRO app. Wanneer u de app opent ziet u het logo bij uw foto staan. Tik op uw profielafbeelding als u bij een deelnemende partner wilt aantonen dat u toegang heeft tot het PriFi privilege-programma. Binnenkort is dit voor alle klanten zichtbaar in de nieuwste versie van de app.

Landgoed Lauswolt

Verscholen in de prachtige bossen van Beetsterzwaag ligt het best bewaarde geheim van Friesland: vijfsterrenhotel Landgoed Lauswolt. In een adembenemende omgeving zorgen zij dat het u geen moment aan iets ontbreekt. Exclusief voor klanten van ABN AMRO MeesPierson ontvangt u bij het boeken van een volpension arrangement met deluxe kamer een fles champagne en een upgrade naar een gerenoveerde junior suite plus de mogelijkheid op een privé rondleiding in het vijfsterrenhotel (indien mogelijk). U kunt per e-mail reserveren: reserveringen@lauswolt.nl onder vermelding van MeesPierson.

Wijn en Spijsbox incl. exclusieve online tasting

Top sommelier Koen van der Plas heeft wederom een exclusief privilege voor u samengesteld. In de Wijn & Spijs box heeft Koen van der Plas 5 wijnen met 5 kazen gematched. Met als extra culinaire hoogtepunt de heerlijke creaties van chocolaterie Spataro. Ook heeft u de mogelijkheid om een live online tasting bij te wonen. Bij het bestellen van de box kunt u aangeven of u geïnteresseerd bent in de online tasting op 28 mei. Met de code MeesPierson ontvangt u ook nog eens een korting van 5 euro op de box (van 59,95 voor 54,95).

Gepersonaliseerde kinderboeken van BubblyDoo

Plaats uw (klein)kind in de hoofdrol van zijn of haar eigen boek met naam, uiterlijke kenmerken en nog veel meer keuzemogelijkheden en krijg er een volledig gepersonaliseerde kleurplaat kosteloos bij. Deze ontvangt u in uw mailbox. Bovenop de kleurplaat krijgt u de gepersonaliseerde bestelling gratis aan huis geleverd. Tevens ontvangt u de meest voordelige korting van het moment. De gepersonaliseerde poster is enkel verkrijgbaar met de unieke code MeesPierson.

The New Way of Learning About Art

Art Fix is een Engelstalig online kunst platform. Door middel van episodes, stories en podcasts maakt Art Fix de wereld van hedendaagse kunst toegankelijker op een entertaining en leuke manier. Speciaal voor klanten van ABN AMRO MeesPierson biedt Art Fix kosteloos de episode “Can I Touch It - Sculptural Experiences” aan. Een aflevering die antwoord geeft op de vraag waarom we toch zo graag sculpturen willen aanraken. Waar komt dat vandaan, en mag dat eigenlijk wel? Daarnaast vertellen verschillende kunstenaars in korte interviews over hun werk; vaak enorme sculpturen die het bezoeken meer dan waard zijn. U kunt de code MeesPierson invullen nadat u op de link uw naam en e-mailadres ingevuld heeft.

Handgemaakte hamamdoeken voor multifunctioneel gebruik

Oxious is een merk voor hoogwaardige stijlvolle home en outdoor hamamdoeken, beach blankets en sjaals op een duurzame manier geproduceerd. Elk item uit de collectie van Oxious is gedeeltelijk handgemaakt door vrouwen uit een klein ambachtelijk Turks dorpje met 50% hergebruikt textiel. De kleuren van de collectie zijn verkregen door afval uit de textielindustrie vooraf op kleur te selecteren. Hier worden geen nieuwe verfstoffen aan toegevoegd. De zorg van mens en milieu zijn belangrijke waarden. Met de code MeesPierson ontvangt u bij aanschaf van een doek uit de Oxious All Seasons Collectie kosteloos een handige carrier.

Feestelijk champagne thee van Tea Bar

Tea Bar viert haar 12,5 jarige bestaan graag met u als klant van ABN AMRO MeesPierson. Alle Tea Bar thee en kruiden creaties zijn origineel, verrassend en verslavend lekker. Elk seizoen blend de Tea Bar nieuwe smaken die nergens anders te vinden zijn. Losse thee is niet alleen lekkerder maar ook nog eens veel duurzamer dan theezakjes. Tevens is de verpakking 100% recyclebaar en bio afbreekbaar. Exclusief voor u als klant van ABN AMRO MeesPierson ontvangt u bij een bestelling boven de 100 gram een Champagne Cassis thee (t.w.v. €6,25) cadeau. Vul de code MeesPierson in bij uw bestelling om de Champagne Cassis thee kosteloos te ontvangen.

De Librije bij u thuis

De Librije gaat u per seizoen blij maken met een privilege. Dit kwartaal komt Librije’s Atelier gewoon naar uw keuken toe en helpt u live met het bereiden van een 3-gangen diner voor 2 personen. Via Zoom helpen Jonnie en zijn chefs u met het bereiden van uw eigen diner, waarbij de ruim 30 ingrediënten vooraf naar u worden gestuurd. Gebruik de code: MeesPierson en speciaal voor u voegt Thérèse nog een extra fles Cava Brut toe aan de box. Zo kunt u alsnog samen dineren en blijft u toch veilig thuis.

Shoppen bij Mart Visser

Mart Visser plaatst de vrouw op een voetstuk. Met Mart Visser zijn grote liefde voor diverse luxe materialen, oog voor detail en het vrouwelijke silhouet heeft elk ontwerp binnen zijn collectie een sterk en herkenbaar signatuur. Het merk staat voor op en topvrouwelijkheid, een perfecte mix van schoonheid, zelfvertrouwen, stijl en succes. Middels de code MeesPierson ontvangt u 20% korting op de nieuwe collectie. Bent u een van de eerste 100 klanten, dan ontvangt u ook een prachtige designer sjaal van Mart Visser cadeau.

Fris het nieuwe jaar in gaan met NewFysic

NewFysic is een natuurlijke afvalmethode. Bereik en behoud uw streefgewicht samen met het team van professionele deskundigen. Speciaal voor u, kunt u nu starten met een 4-weken pakket en ontvangt u daarbij ‘Het Complete New fysics Kookboek’ (t.w.v. 27,95) en een gratis potje No Regret (t.w.v. 19,95) cadeau. Gebruik hiervoor de code: MeesPierson.

Kunst van gerecyclede slippers uit Kenya

De kleurrijke en handgemaakte Ocean Sole beelden zijn prachtig om te zien en het verhaal erachter is ook inspirerend. Het bedrijf verzamelt en verwerkt jaarlijks zo'n 400.000 teenslippers. Exotische dieren komen als kunstwerk tot leven uit de teenslippers. Wanneer u een extra large of extra extra large Ocean Sole kunstwerk aanschaft, mag u een medium giraffe (Twiga) gratis verzenden naar een persoon van keuze, als cadeau. Gebruik hiervoor de code: MeesPierson.

Na uw bestelling, neemt Ocean Sole persoonlijk contact met u op om te bespreken aan wie u de medium giraffe kunstwerk wil opsturen met de bijbehorende persoonlijke boodschap.

Bezoek de Hermitage in Amsterdam

U kunt het museum samen met iemand gratis bezoeken. Bestel uw kaarten online. Vink aan dat u een ABN AMRO MeesPierson klant bent, en op vertoon van uw toegangsbewijs en ABN AMRO bankpas komt u gratis binnen. Vanaf 7 november is er de tentoonstelling Romanovs in de ban van de Ridders te zien. Bovendien hoort de kunstcollectie van de Romanovs tot grootste en mooiste van de wereld. 

Let op! Vanwege de huidige maatregelen omtrent het corona virus is het momenteel niet mogelijk de Hermitage te bezoeken.

Schiphol Aspire Lounge

Als klant heeft u het hele jaar door toegang tot de Aspire Lounge op Schiphol Airport. Op deze manier kunt u zo ontspannen mogelijk uw reis beginnen. Om toegang te krijgen tot de Aspire Lounge, hoeft u alleen maar uw ABN AMRO MeesPierson pas te laten zien. U vindt zowel in de hal voor continentale vluchten als voor intercontinentale vluchten een Aspire Lounge. Het is voorgekomen dat de lounge te druk is, helaas hebben wij hier geen invloed op.

Let op! Vanwege de huidige maatregelen omtrent het corona virus adviseren wij u gebruik te maken van het privilege wanneer u weer mag reizen.

Voorwaarden van de privileges

  • Alleen toegankelijk op vertoon van uw ABN AMRO bankpas                                      
  • Alleen voor tentoonstellingen georganiseerd door de Hermitage en de ABN AMRO kunstprijs                                                                                      
  • Hele jaar geldig en per nieuwe tentoonstelling te gebruiken                                              
  • Niet geldig voor de Portrait Gallery van het Amsterdam Museum                           
  • Niet geldig voor het Outsider Art Museum
  • Toegang tot de lounge wordt verkregen door het tonen van uw bankpas

De naam prifi is afgeleid vanuit meerdere perspectieven. Zo is het eerste deel van de naam afkomstig van Private Banking en de privileges zelf. Het tweede deel: “Fi”is afkomstig van WiFi. We willen namelijk laten zien dat alles online is en verbonden is met elkaar. Landelijke dekking. Het kroontje verwijst naar de exclusiviteit van het netwerk en tot de exclusieve toegang die onze ABN AMRO MeesPierson klanten hebben tot het programma, dat speciaal voor hen is ontwikkeld.

Bekijk hier de voorgaande privileges

Ervaar online personal shopping bij OGER

OGER heeft speciaal voor u een privilege ontwikkeld. Met de toegangscode: meespierson2020, kunt u online shopping ervaren bij OGER met een unieke korting van 300 euro bij een totaal besteedbaar bedrag van minimaal 1000 euro. Mocht u liever naar de winkel komen, dan kunt u online een afspraak inplannen. Vul eerst uw gegevens in om uw voucher te claimen daarna ontvangt u een bevestigingsmail met uw persoonlijke voucher en een link om uw afspraak in te plannen.

Afspraak maken voor een winkelbezoek

Online Private Shopping ervaring bij Pauw

Pauw nodigt u van harte uit voor een online private shopping ervaring of een unieke ervaring in een van hun vrouwen vestigingen. Zeker in deze tijd is dit een hele fijne manier om u van optimaal advies te voorzien. Bij aankoop van drie of meer artikelen, krijgt u een artikel cadeau. Maak een afspraak via onderstaande link en ervaar hun service en exclusieve aanbod aan curated luxury.

Exclusief sieraad ontworpen door Marc Lange

Speciaal voor u heeft de bekende sieraad ontwerper, Marc Lange, een exclusief halssieraad ontworpen tegen een mooie prijs. Het met de hand gemaakte sieraad is uitgevoerd in edelstaal, titanium, zwart zirkonium en geelgoud en is bezet met een briljant geslepen diamant van 0,06 karaat. U kunt het sieraad nu voor 595 euro bestellen op zijn webshop of in zijn winkel in Alkmaar. Een ontzettend mooi cadeau om te geven voor tijdens de feestdagen.

Neem contact met ons op

Kalender

Maak een afspraak

Heeft u interesse in bankieren bij ABN AMRO MeesPierson? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Callcenter

Private Assistance

Onze collega's van Private Assistance zijn op werkdagen tot 21.00 uur en op zaterdag tot 17.30 uur bereikbaar.

+31 (0)20 343 43 43
WhatsApp

WhatsApp

Ongevraagd een WhatsApp van ons gekregen? Reageer dan niet om phishing te voorkomen. Lees meer over het gebruik van WhatsApp.

Neem contact met ons op

Kalender

Maak een afspraak

Interesse in bankieren bij ABN AMRO MeesPierson? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Callcenter

Private Assistance

Onze collega's van Private Assistance zijn op werkdagen van 08.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.30 uur bereikbaar.

+31 (0)20 343 43 43
WhatsApp

WhatsApp

Ongevraagd een WhatsApp van ons gekregen? Reageer dan niet om phishing te voorkomen. Lees meer over het gebruik van WhatsApp.