PriFi – Privilege programma

Exclusief voor onze Private Banking klanten

Als klant van ABN AMRO MeesPierson kunt u gebruikmaken van privileges en exclusieve samenwerkingen. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende privileges waar u gebruik van kan maken.

Prifi
prifi intro

Exclusief voor onze klanten

Wij introduceren speciaal voor u: PriFi, het privilege-programma voor Private Banking-klanten. Wij waarderen het dat u klant bij ons bent. Daarom werken we samen met toppartners om elk kwartaal een aantal privileges voor u te selecteren. Culturele hoogtepunten, culinaire verrassingen, exclusieve sieraden, mooie wijnen en nog veel meer. Anders dan anders én met veel mooie extra’s.

Exclusieve wijnen van Koen van der Plas

Speciaal voor u heeft Koen van der Plas, die bekroond is tot sommelier van het jaar 2019 en 2020, een webshop ontwikkeld exclusief voor de klanten van ABN AMRO MeesPierson. Zodra u via onderstaande link naar zijn webshop gaat wordt automatisch het wachtwoord: WelkomMeesPierson ingevuld. Deze webshop bevat een bijzondere selectie van de beste wijnen tegen scherpe prijzen. Speciaal voor de feestdagen heeft Koen nieuwe boxen toegevoegd aan het assortiment.

Bezoek de Hermitage in Amsterdam

U kunt het museum samen met iemand gratis bezoeken. Bestel uw kaarten online. Vink aan dat u een ABN AMRO MeesPierson klant bent, en op vertoon van uw toegangsbewijs en ABN AMRO bankpas komt u gratis binnen. Vanaf 7 november is er de tentoonstelling Romanovs in de ban van de Ridders te zien. Bovendien hoort de kunstcollectie van de Romanovs tot grootste en mooiste van de wereld. 

Eten zoals bij de Librije

De Librije gaat u als vaste partner van ABN AMRO MeesPierson per seizoen blij maken met een privilege. Dit kwartaal kunt u gebruik maken van de code: ABN10LIBI20. Hiermee kunt u het stoofpakket bestellen (€30,99), ontvangt u een gratis exemplaar van het kookboek “Ongehutste Pot 2” en is de verzending gratis voor u. Voer de code in bij het winkelmandje.

Online Private Shopping ervaring bij Pauw

Pauw nodigt u van harte uit voor een online private shopping ervaring of een unieke ervaring in een van hun vrouwen vestigingen. Zeker in deze tijd is dit een hele fijne manier om u van optimaal advies te voorzien. Bij aankoop van drie of meer artikelen, krijgt u een artikel cadeau. Maak een afspraak via onderstaande link en ervaar hun service en exclusieve aanbod aan curated luxury.

Ervaar online personal shopping bij OGER

OGER heeft speciaal voor u een privilege ontwikkeld. Met de toegangscode: meespierson2020, kunt u online shopping ervaren bij OGER met een unieke korting van 300 euro bij een totaal besteedbaar bedrag van minimaal 1000 euro. Mocht u liever naar de winkel komen, dan kunt u online een afspraak inplannen. Vul eerst uw gegevens in om uw voucher te claimen daarna ontvangt u een bevestigingsmail met uw persoonlijke voucher en een link om uw afspraak in te plannen.

Exclusief sieraad ontworpen door Marc Lange

Speciaal voor u heeft de bekende sieraad ontwerper, Marc Lange, een exclusief halssieraad ontworpen tegen een mooie prijs. Het met de hand gemaakte sieraad is uitgevoerd in edelstaal, titanium, zwart zirkonium en geelgoud en is bezet met een briljant geslepen diamant van 0,06 karaat. U kunt het sieraad nu voor 595 euro bestellen op zijn webshop of in zijn winkel in Alkmaar. Een ontzettend mooi cadeau om te geven voor tijdens de feestdagen.

Aspire lounge

Schiphol Aspire Lounge

Als klant heeft u het hele jaar door toegang tot de Aspire Lounge op Schiphol Airport. Op deze manier kunt u zo ontspannen mogelijk uw reis beginnen. Om toegang te krijgen tot de Aspire Lounge, hoeft u alleen maar uw ABN AMRO pas te laten zien. U vindt zowel in de hal voor continentale vluchten als voor intercontinentale vluchten een Aspire Lounge. Het is voorgekomen dat de lounge te druk is, helaas hebben wij hier geen invloed op.

Let op! Vanwege de huidige maatregelen omtrent het corona virus adviseren wij u gebruik te maken van het privilege wanneer u weer mag reizen.

ABN AMRO (MeesPierson) bankpas

Het privilege-programma is exclusief ontworpen voor Private Banking klanten met een ABN AMRO MeesPierson bankpas. Tot het einde van het jaar kunt u ook zonder deze pas gebruik maken van het PriFi programma. Let op, vanaf 1 januari 2021 kunnen klanten enkel op vertoon van hun ABN AMRO MeesPierson betaalpas gebruik maken van een privilege. Zorg dus dat u in het bezit bent van de juiste betaalpas. Vraag uw nieuwe bankpas kosteloos aan bij Private Assistance 020-3434343 en vermeld hierbij expliciet dat het gaat om een ABN AMRO MeesPierson (Private Banking) pas gaat.

Voorwaarden van de privileges

 • Alleen toegankelijk op vertoon van uw ABN AMRO bankpas                                      
 • Alleen voor tentoonstellingen georganiseerd door de Hermitage en de ABN AMRO kunstprijs                                                                                      
 • Hele jaar geldig en per nieuwe tentoonstelling te gebruiken                                              
 • Niet geldig voor de Portrait Gallery van het Amsterdam Museum                           
 • Niet geldig voor het Outsider Art Museum
 • Voucher kan gebruikt worden bij een aankoop van minimaal 1000 euro bij de stores van Oger en Corneliani boutique                                        
 • Geldig van 20 oktober 2020 t/m 24 december 2020                                                                                       
 • Niet geldig bij Oger Outlet Haarlem, didato en Oger Webstore                                                                 
 • Deze voucher is direct inwisselbaar als korting op de aankoop                                                                   
 • Per aankoop kan slechts een voucher worden ingewisseld                                                                     
 • De voucher is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden opgesplitst over meerdere transacties of worden ingewisseld in combintie met andere aanbiedingen of kortingen                        
 • Aanbetaling maatwerk, loro Piana schoenen en parfum zijn uitgesloten van deze actie
 • Retourneren is niet toegestaan, maatruilingen zijn wel toegestaan
 • Niet geldig op sale, outlet of in combinatie met andere aanbiedingen                                     
 • ABN AMRO MeesPierson klanten kunnen eenmalig gebruikmaken van dit privilege
 • Toegang tot de lounge wordt verkregen door het tonen van uw bankpas

De naam prifi is afgeleid vanuit meerdere perspectieven. Zo is het eerste deel van de naam afkomstig van Private Banking en de privileges zelf. Het tweede deel: “Fi”is afkomstig van WiFi. We willen namelijk laten zien dat alles online is en verbonden is met elkaar. Landelijke dekking. Het kroontje verwijst naar de exclusiviteit van het netwerk en tot de exclusieve toegang die onze ABN AMRO MeesPierson klanten hebben tot het programma, dat speciaal voor hen is ontwikkeld.

Neem contact met ons op

Kalender

Maak een afspraak

Heeft u interesse in bankieren bij ABN AMRO MeesPierson? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Callcenter

Private Assistance

Onze collega's van Private Assistance zijn op werkdagen tot 21.00 uur en op zaterdag tot 17.30 uur bereikbaar.

+31 (0)20 343 43 43
WhatsApp

WhatsApp

Ongevraagd een WhatsApp van ons gekregen? Reageer dan niet om phishing te voorkomen. Lees meer over het gebruik van WhatsApp.

Neem contact met ons op

Kalender

Maak een afspraak

Interesse in bankieren bij ABN AMRO MeesPierson? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Als u wilt, kunnen we u ook direct terugbellen.

Callcenter

Private Assistance

Onze collega's van Private Assistance zijn op werkdagen van 08.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.30 uur bereikbaar.

+31 (0)20 343 43 43
WhatsApp

WhatsApp

Ongevraagd een WhatsApp van ons gekregen? Reageer dan niet om phishing te voorkomen. Lees meer over het gebruik van WhatsApp.