Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

podcast 2032

Podcast Bestemming 2032

#Meedenkers

In ’Bestemming 2032: Pioniers van de nieuwe wereld’ gaan we op zoek naar inspirerende experts en ondernemers die denken vanuit de toekomst. Hoe zorgt u als ondernemer dat u voorop blijft lopen in de maatschappij van morgen?

Aflevering 1: Hamburger van de toekomst

De hamburger is hét symbool van onze voedselcultuur. Beter gezegd: van onze vorige voedselcultuur. In 2032 is het voedingsaanbod drastisch veranderd. Hoe kunt u als ondernemer profiteren van deze verschuiving? Reis met ons mee naar een etentje in 2032, wat ligt er dan op ons bord?

De economie van een gezonde wereld

Aflevering 2: Slimmer gezond

De ommezwaai van genezing naar een gezonde leefstijl en preventie is in 2032 in volle gang. Dankzij big data en kunstmatige intelligentie kunnen we constant de gezondheid van ons lichaam meten. Die nieuwe focus biedt kansen voor ondernemers. U hoort in deze aflevering hoe een pil meet hoe ons eten verteert, een toiletpot uw hartritme in de gaten houdt en hoe een app helpt bij het voorkomen van alle huidziektes.

Het cyber kantoor

Afbeelding 3: Het cyber kantoor

Hoe geeft u leiding op een toekomstbestendige manier? Op de werkvloer van de toekomst loopt geen betweterige manager meer rond, stellen onze experts. Het afgelopen jaar laat zien dat onze manier van werken snel kan veranderen. Thuiswerken mag dan een blijvertje zijn, maar hoe kunt u een werkcultuur opbouwen als iedereen thuis zit?

Stad als een service

Aflevering 4: Stad als een service

Kopen, gebruiken en weggooien is in 2032 al lang verleden tijd. Hoe gaan we dan met onze spullen om en welke verdienmodellen horen daarbij? Geplande veroudering maakt plaats voor service en garantie. Abonnementen op spullen wordt de nieuwe standaard: van kleding tot de nieuwste tech. Niks is meer bezit: geen spullen, gedoe!

Gerelateerde artikelen

Beleggen

In deze aflevering van Vraag het ABN AMRO MeesPierson beantwoordt beleggingsstrateeg Judith Sanders een vraag die Pieter stelde via één van onze socialmediakanalen: 'Waarin kan ik het best beleggen in tijden van crisis en onzekerheid?' Bekijk de hele aflevering.

Exit years

In de documentaire The Exit Years volgen we vier ondernemers die – recentelijk of iets langer geleden – hun bedrijf hebben verkocht. Hoe gaat het met ze, nu ze een nieuw bestaan hebben opgebouwd? Gaan ze door met ondernemen? Bekijk de aflevering 'Het Nieuwe Leven' van The Exit Years.

Hypotheekrenteaftrek

In deze aflevering van Vraag het ABN AMRO Mees Pierson geeft specialist Kenniscentrum René Bruel antwoord op de vraag hoe de toekomst van de hypotheekrenteaftrek eruit gaat zien. Bekijk de hele aflevering.

In gesprek over uw wensen en doelen?

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en we bellen u binnen één werkdag terug.

Bel ons direct

We staan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur voor u klaar om van gedachten te wisselen.