ABN AMRO Sustainability Pitch Day: kapitaal, netwerk en gouden ondernemerstips

 

Ben jij een duurzame ondernemer en op zoek naar kapitaal voor jouw bedrijf? En ga je graag in gesprek met ervaren ondernemers? Meld je dan aan voor de Sustainability Pitch Day. Op 30 november brengen we je in contact met een interessante groep investeerders en ondernemers met belangstelling en een hart voor duurzaamheid.

Aanmelden

Meld je aan voor de Sustainability Pitch Day en stuur ons voor 16 november jouw businessplan of pitch deck. Uit de aanmeldingen selecteren wij 6 ondernemers die deze dag hun bedrijf mogen presenteren. Na aanmelding ontvang je van ons meer informatie. Je kunt je plan mailen naar informal.investment@nl.abnamro.com.

Programma

De Sustainability Pitch Day zal dit jaar online plaatsvinden. Het programma begint om 15:00 uur en eindigt om 17:00 uur.

Na een korte introductie van de ondernemers volgen er verschillende rondetafelgesprekken waarbij je in kleinere groepen met geïnteresseerde investeerders in gesprek gaat. Hier kun je meer toelichten over jouw plannen en kapitaalsvraag. Ook kan er met elkaar gespard worden over ondernemerschap en vragen die jij als ondernemer hebt.

Ons investeerdersnetwerk

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Informal Investment. Wij bemiddelen tussen ondernemers die op zoek zijn naar kapitaal en het investeerdersnetwerk van ABN AMRO. Dit netwerk bestaat uit 800 (ex-) ondernemers die jonge bedrijven kunnen bijstaan met kapitaal, kennis en netwerk. Via Informal Investment hebben al veel duurzame ondernemers hun bedrijf kunnen starten of verder laten groeien.

Deelnamevoorwaarden Sustainability Pitch Day

  • Je hebt een duurzame, circulaire of sociale onderneming 
  • Jouw product of dienst is gereed en er is minimaal zicht op eerste omzet 
  • Jouw kapitaalbehoefte zit tussen € 100.000,- en € 2.000.000,-

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact op met Tom Kloosterman. Via 020-6293867 of via informal.investment@nl.abnamro.com.