Judith Sanders Over...

In de serie Judith Sanders over… deelt beleggingsstrateeg Judith Sanders haar verrassende visie op verschillende grotere beleggingsthema’s. Kort, helder en to the point. Interessant en inspirerend voor u als belegger. Onderaan de pagina vindt u de andere video's uit deze serie.
 

Nieuwe kansen in de voedingsindustrie

4 februari 2021 - Onze voedselvoorziening gaat er in de toekomst fundamenteel anders uitzien. De vraag naar plantaardig vlees groeit snel. In de eerste 7 maanden van 2020 zagen we die markt groeien met maar liefst 129 procent. Ook kweekvlees kondigt zich aan. Dus: volop beleggingskansen in de veranderende voedingsindustrie, waarvan u kunt profiteren. Judith legt het u uit in deze video.

 

Judith Sanders Over...

Judith Sanders is sinds juni 2018 Beleggingsstrateeg bij ABN AMRO MeesPierson. Ze is een ervaren specialist op beleggingsgebied, met als speciaal aandachtsgebied duurzaam beleggen. Judith schreef diverse financiële blogs en columns en bracht in 2017 een boek uit: ‘Zal ík het anders doen? Waarom vrouwen beter zijn met geld’. In haar serie Judith Sanders over… bespreekt Judith verschillende beleggingsthema’s, om u als belegger te inspireren of iets opvallends mee te geven. Judith deelt haar inzichten en geeft haar eigen mening. Het is nadrukkelijk geen advies.
De grote herstart

Beleggingsstrategie: De grote herstart

We hebben een turbulent jaar achter de rug. Hoewel de markt beweeglijk blijft, verwachten we een aanhoudend economisch herstel vanaf het tweede kwartaal van 2021. We zijn van mening dat beleggers zich moeten voorbereiden op deze ‘grote herstart’, met een lichte overweging van risico in de portefeuille.

Bekijk de vorige 'Judith Sanders Over...' video's

Green Bonds: wat maakt die zo interessant?

21 januari 2021 - De wereldwijde markt voor groene obligaties zal in 2021 met 300 miljard uitgroeien tot 1 biljoen. Dat is de verwachting. Waarom Green Bonds interessant zijn voor u als belegger? Ze maken het u mogelijk om niet alleen in het aandelen- maar ook in het obligatiedeel van uw portefeuille duurzame accenten te leggen. Judith legt het u uit in deze video.

Waarom sociale beleggingen kansrijk zijn

10 december 2020 - De afgelopen jaren is ESG-beleggen flink ingeburgerd. Waar de aandacht aanvankelijk vooral uitging naar de E van ‘environmental’ en de G van ‘governance’, zien we nu dat de S van ‘social’ aan een inhaalslag is begonnen. Wij verwachten dat bedrijven die hoog scoren op de S-factor in 2021 extra kansrijk zijn. Waarom? Judith legt het u uit in deze video, mét heldere cijfers.

Het verschil tussen impactbeleggen en duurzaam beleggen

19 november 2020 -In de basis komen impactbeleggen en duurzaam beleggen met elkaar overeen: de belegger wil naast financieel rendement óók een maatschappelijke bijdrage leveren. Toch zijn er ook verschillen tussen deze twee beleggingsvormen. Impactbeleggen gaat een stapje verder dan duurzaam beleggen: bij bedrijven in deze portefeuilles wordt ook gekeken naar concrete en meetbare resultaten, waarmee het bedrijf een (positieve) impact op de wereld heeft. Hoe dit precies in elkaar steekt legt Judith uit in deze video.

Over Private Banking

Over Private Banking

Vermogen vraagt om persoonlijke aandacht. Want vermogen biedt kansen en verplichtingen. En omdat er veel op uw pad komt, is het prettig als er iemand met u meekijkt en meedenkt. Iemand die u helpt uw persoonlijke doelen te bereiken. Want met de juiste zorg en aandacht haalt alles uit het leven.