Judith Sanders Over...

In de serie Judith Sanders over… deelt beleggingsstrateeg Judith Sanders haar verrassende visie op verschillende grotere beleggingsthema’s. Kort, helder en to the point. Interessant en inspirerend voor u als belegger. Onderaan de pagina vindt u de andere video's uit deze serie.
 

Waarom belegd blijven het beste rendement oplevert

Aandelen kopen of juist uitstappen? Wat kun je nu het beste doen? Judith’s advies: stap niet telkens in en uit en blijf belegd. Niet belegd zijn betekent weliswaar de slechtste dagen missen, maar ook de beste. En juist die beste dagen hebben het grootste effect op je rendement. Judith legt het u uit – mét heldere cijfers – in deze video.

 

Judith Sanders Over...

Judith Sanders is sinds juni 2018 Beleggingsstrateeg bij ABN AMRO MeesPierson. Ze is een ervaren specialist op beleggingsgebied, met als speciaal aandachtsgebied duurzaam beleggen. Judith schreef diverse financiële blogs en columns en bracht in 2017 een boek uit: ‘Zal ík het anders doen? Waarom vrouwen beter zijn met geld’. In haar serie Judith Sanders over… bespreekt Judith verschillende beleggingsthema’s, om u als belegger te inspireren of iets opvallends mee te geven. Judith deelt haar inzichten en geeft haar eigen mening. Het is nadrukkelijk geen advies.

Bekijk de vorige 'Judith Sanders Over...' video's

Waarom we nu wél ons beleid aanpassen

Toen de beurs eind februari de eerste tekenen van de coronacrisis liet zien, hebben we bewust geen wijzigingen in ons beleggingsbeleid gedaan. Achteraf is dit een goede keuze gebleken. Maar half mei hebben we wél aanpassingen gedaan. Waarom nu wel? Judith legt het u uit in deze video.

Waarom de coronacrisis duurzame beleggingen het minst raakt

Nu de coronacrisis de financiële markten domineert, lijkt het niet de tijd om aandacht te vragen voor duurzaam en verantwoord beleggen. Toch wel! Bedrijven met een hoge ESG-score zijn beter bestand tegen een crisis zoals deze. Judith legt het u uit in deze video.

Waarom doen we geen aanpassingen in de portefeuille?

Een veelgestelde vraag in deze turbulente tijden: waarom passen wij ons beleggingsbeleid niet aan? De economische groeiverwachtingen zijn naar beneden bijgesteld en tóch blijven we vasthouden aan onze beleggingsstrategie. Waarom? Judith legt het u uit in deze video.

Over Private Banking

Over Private Banking

Vermogen vraagt om persoonlijke aandacht. Want vermogen biedt kansen en verplichtingen. En omdat er veel op uw pad komt, is het prettig als er iemand met u meekijkt en meedenkt. Iemand die u helpt uw persoonlijke doelen te bereiken. Want met de juiste zorg en aandacht haalt alles uit het leven.