Judith Sanders Over...

In de serie Judith Sanders over… deelt beleggingsstrateeg Judith Sanders haar verrassende visie op verschillende grotere beleggingsthema’s. Kort, helder en to the point. Interessant en inspirerend voor u als belegger. Onderaan de pagina vindt u de andere video's uit deze serie.
 

Hoe de financiële sector 600 miljard misloopt

11 september 2020 - Volgens een rapport van onderzoeksbureau Wyman hebben financiële bedrijven te weinig aandacht voor de voorkeuren van hun vrouwelijke klant. Hierdoor stellen vrouwen minder snel hun vermogen beschikbaar. Volgens Judith een gemiste kans. Waarom? Wanneer de financiële sector vrouwen op de juiste manier benadert, kunnen vrouwen financieel sterker worden en bedrijfswinsten groeien. Een win-win situatie.

 

Judith Sanders Over...

Judith Sanders is sinds juni 2018 Beleggingsstrateeg bij ABN AMRO MeesPierson. Ze is een ervaren specialist op beleggingsgebied, met als speciaal aandachtsgebied duurzaam beleggen. Judith schreef diverse financiële blogs en columns en bracht in 2017 een boek uit: ‘Zal ík het anders doen? Waarom vrouwen beter zijn met geld’. In haar serie Judith Sanders over… bespreekt Judith verschillende beleggingsthema’s, om u als belegger te inspireren of iets opvallends mee te geven. Judith deelt haar inzichten en geeft haar eigen mening. Het is nadrukkelijk geen advies.

Bekijk de vorige 'Judith Sanders Over...' video's

Waarom je als duurzame belegger bijdraagt aan onze welvaart

21 augustus 2020 - Het BBP als dé graadmeter voor onze welvaart? Volgens Judith is dat verleden tijd. Door de coronacrisis hebben we gezien dat de welvaart van een land om meer gaat dan alleen de economie. Gezondheid, veiligheid en de toegang tot voorzieningen: dat is minstens zo belangrijk. De nieuwe graadmeter voor onze brede welvaart? Dat zijn de 17 Sustainable Development Goals van de VN. Als belegger draag je binnen onze duurzame portefeuille bij aan deze doelen en dus ook aan onze brede welvaart.

De Green Deal: kansrijk voor bedrijven en beleggers

24 juli 2020 - Een klimaatneutraal Europa in 2050: met dat doel lanceerde de Europese Commissie eind vorig jaar de Green Deal. Door te investeren in bedrijven die bijdragen aan de thema’s van de Green Deal, stap je als belegger in een groeiende markt. Bovendien draag je bij aan de kans om Europa op een groene manier uit de crisis te krijgen. Hoe dat zit? Judith legt het u uit in deze video.

Waarom belegd blijven het beste rendement oplevert

25 juni 2020 - Aandelen kopen of juist uitstappen? Wat kun je nu het beste doen? Judith’s advies: stap niet telkens in en uit en blijf belegd. Niet belegd zijn betekent weliswaar de slechtste dagen missen, maar ook de beste. En juist die beste dagen hebben het grootste effect op je rendement. Judith legt het u uit – mét heldere cijfers – in deze video.

Over Private Banking

Over Private Banking

Vermogen vraagt om persoonlijke aandacht. Want vermogen biedt kansen en verplichtingen. En omdat er veel op uw pad komt, is het prettig als er iemand met u meekijkt en meedenkt. Iemand die u helpt uw persoonlijke doelen te bereiken. Want met de juiste zorg en aandacht haalt alles uit het leven.