Judith Sanders Over...

In de serie Judith Sanders over… deelt beleggingsstrateeg Judith Sanders haar verrassende visie op verschillende grotere beleggingsthema’s. Kort, helder en to the point. Interessant en inspirerend voor u als belegger. Onderaan de pagina vindt u de andere video's uit deze serie.
 

Waarom doen we geen aanpassingen in de portefeuille?

Een veelgestelde vraag in deze turbulente tijden: waarom passen wij ons beleggingsbeleid niet aan? De economische groeiverwachtingen zijn naar beneden bijgesteld en tóch blijven we vasthouden aan onze beleggingsstrategie. Waarom? Judith legt het u uit in deze video.

 

Judith Sanders Over...

Judith Sanders is sinds juni 2018 Beleggingsstrateeg bij ABN AMRO MeesPierson. Ze is een ervaren specialist op beleggingsgebied, met als speciaal aandachtsgebied duurzaam beleggen. Judith schreef diverse financiële blogs en columns en bracht in 2017 een boek uit: ‘Zal ík het anders doen? Waarom vrouwen beter zijn met geld’. In haar serie Judith Sanders over… bespreekt Judith verschillende beleggingsthema’s, om u als belegger te inspireren of iets opvallends mee te geven. Judith deelt haar inzichten en geeft haar eigen mening. Het is nadrukkelijk geen advies.

Bekijk de vorige 'Judith Sanders Over...' video's

Extreme onrust op de beurs: wat te doen?

Het is geen enkele belegger ontgaan: sinds de uitbraak van het coronavirus is het onrustig op de beurs. Aandelenkoersen dalen, waardoor het gevoel van financiële onveiligheid groeit. Wat kunt u als belegger nu het beste doen? Judith legt het u uit in deze video.

Duurzame beleggingen: hoe worden die geselecteerd?

Welke bedrijven komen er wél en welke komen er niet in onze duurzame portefeuille terecht? Hoe gaat die screening in zijn werk? We selecteren bedrijven aan de hand van ESG-risk en kijken nu ook naar de risico's per sector. Op die manier kunnen we duurzame beleggingen selecteren, voor de groep duurzame beleggers die steeds groter aan het worden is.

Duurzaam beleggen én rendement behalen: gaat dat samen?

De cijfers zijn duidelijk en laten er geen twijfel over bestaan. Er valt zowel maatschappelijk als financieel rendement te behalen met duurzame beleggingen. Judith laat het u zien in deze video.