ABN AMRO MeesPierson uitgeroepen tot Beste Keuze Private Banking 2019

Ook dit jaar is ABN AMRO MeesPierson door IEX Gouden Stier uitgeroepen tot Beste Keuze Private Banking. Ook vorig jaar werd ABN AMRO MeesPierson aangemerkt als Beste Keuze. Ook de Publieksprijs voor beleggen mocht ABN AMRO wederom in ontvangst nemen. De bank is tevensbenoemd tot 'Broker van het Jaar' voor de producten Zelf Beleggen Basis en Zelf Beleggen Plus.

 

IEX stelt een top 5 samen en kijkt hierbij naar het gehele aanbod van een instelling aan producten en diensten die beschikbaar zijn voor beleggers. Per categorie wordt zo'n top 5 samengesteld. Zo kunnen beleggers die een product of dienst af willen nemen direct zien wat volgens IEX Gouden Stier de beste keuzes zijn. Hierbij hanteert IEX drie criteria: 'value for money', helderheid en gebruiksvriendelijkheid.

Broker van het Jaar 2019

Met Zelf Beleggen Basis en Zelf Beleggen Plus biedt ABN AMRO specialistische producten voor zowel beginnende als gevorderde beleggers. Met Zelf Beleggen Basis kunnen beginnende beleggers aan de slag met fondsen en Nederlandse aandelen. Zelf Beleggen Plus biedt het uitgebreide platform Mijn Dealingroom, met uitgebreide analyse- en handelsmogelijkheden. Zo biedt ABN AMRO dus producten die aansluiten, wat voor belegger u ook bent.

Over IEX Gouden Stier

IEX Gouden Stier is één van de meest gebruikte informatiebronnen door particuliere beleggers in Nederland en in België.

Over ABN AMRO MeesPierson

ABN AMRO MeesPierson is de grootste Private Bank van Nederland met een breed scala aan producten en diensten voor zowel beginnende als gevorderde beleggers. Heeft u interesse in onze beleggingsproducten? Lees dan meer over onze dienstverlening of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.