Boven de Markt

In Boven de Markt gaat beleggingsstrateeg Ralph Wessels in op verschillende beleggingsonderwerpen en bent u in minder dan 2 minuten weer op de hoogte van actuele trends die voor u als belegger relevant kunnen zijn.

 

Krijgen we te maken met inflatie of deflatie?

11 juni 2020 - Beiden zijn ze overtuigd van hun gelijk: het kamp dat inflatie ziet aankomen en het kamp dat denkt dat we te maken krijgen met deflatie. Door de recessie ligt inderdaad het gevaar van deflatie op de loer. Maar al het stimuleringsgeweld wakkert op de lange termijn de vrees aan voor inflatie. Wat is de visie van Ralph? Wat verwacht hij? Bekijk het in deze video.

Bekijk de vorige 'Boven de markt' video's

Een korte sector update: blijft de tech-sector rallyen?

Kleuren centrale banken de beurs ondanks grauw cijferseizoen?

Een hard dalende beurs: is de bodem al in zicht?

Ralph Wessels

Boven de markt door Ralph Wessels

In Boven de markt behandelt beleggingsstrateeg Ralph Wessels beursonderwerpen die hem opvallen. Hij kan ingaan op de actualiteit, beleggingsthema’s, of uitleg geven over een deel van de beleggingstheorie. In zijn video's duidt hij en geeft hij zijn eigen mening. Het is nadrukkelijk geen advies.

Meer informatie over onze beleggingsproducten

Artikel keuzeblok

Vermogensbeheer

U laat het beheer van uw portefeuille helemaal over aan specialisten.
Artikel keuzeblok

Beleggen met advies

Onze beleggingsadviseur is graag uw deskundige sparringpartner.
Artikel keuzeblok

Zelfstandig beleggen

Beleggen met alle hulpmiddelen om uw eigen weg te kiezen.
Over Private Banking

Over Private Banking

Vermogen vraagt om persoonlijke aandacht. Want vermogen biedt kansen en verplichtingen. En omdat er veel op uw pad komt, is het prettig als er iemand met u meekijkt en meedenkt. Iemand die u helpt uw persoonlijke doelen te bereiken. Want met de juiste zorg en aandacht haalt alles uit het leven.