Boven de Markt

In Boven de Markt gaat beleggingsstrateeg Ralph Wessels in op verschillende beleggingsonderwerpen en bent u in minder dan 2 minuten weer op de hoogte van actuele trends die voor u als belegger relevant kunnen zijn. In deze nieuwste aflevering neemt Judith Sanders het even over.

 

Wijzigingen in de aandelensectoren

17 september 2020 - We hebben onze positionering in twee aandelensectoren gewijzigd. Binnen de IT-sector zijn we van een overwogen positie naar neutraal gegaan. Daarnaast is besloten om de allocatie in de nutsbedrijven te verhogen van onderwogen naar neutraal.

Bekijk de vorige 'Boven de markt' video's

Beleggingsstrategie ABN AMRO - update augustus

Hoe lang gaat de BigTech rally nog door?

Beleggingsstrategie - update juli 2020

Ralph Wessels

Boven de markt door Ralph Wessels

In Boven de markt behandelt beleggingsstrateeg Ralph Wessels beursonderwerpen die hem opvallen. Hij kan ingaan op de actualiteit, beleggingsthema’s, of uitleg geven over een deel van de beleggingstheorie. In zijn video's duidt hij en geeft hij zijn eigen mening. Het is nadrukkelijk geen advies.

Meer informatie over onze beleggingsproducten

Artikel keuzeblok

Vermogensbeheer

U laat het beheer van uw portefeuille helemaal over aan specialisten.
Artikel keuzeblok

Beleggen met advies

Onze beleggingsadviseur is graag uw deskundige sparringpartner.
Artikel keuzeblok

Zelfstandig beleggen

Beleggen met alle hulpmiddelen om uw eigen weg te kiezen.
Over Private Banking

Over Private Banking

Vermogen vraagt om persoonlijke aandacht. Want vermogen biedt kansen en verplichtingen. En omdat er veel op uw pad komt, is het prettig als er iemand met u meekijkt en meedenkt. Iemand die u helpt uw persoonlijke doelen te bereiken. Want met de juiste zorg en aandacht haalt alles uit het leven.