Boven de Markt

In Boven de Markt gaat beleggingsstrateeg Ralph Wessels in op verschillende beleggingsonderwerpen en bent u in minder dan 2 minuten weer op de hoogte van actuele trends die voor u als belegger relevant kunnen zijn.

 
 

Na recente presidentsverkiezingen vaak goed beursjaar

12 november 2020 - Het bleef lang spannend, maar Joe Biden is uiteindelijk toch overtuigend als 46ste president van Amerika gekozen. Hij zal te maken krijgen met een gespleten congres, maar: het verleden laat zien dat het eerste presidentsjaar vaak een goed beursjaar is. Want als we naar de laatste negen presidentsverkiezingen kijken, steeg de Dow Jones index in acht van die gevallen in de eerste veertien maanden na de verkiezingen. Daarom blijven we een voorkeur houden voor de VS als regio. Ralph legt het u uit in deze video.

Bekijk de vorige 'Boven de markt' video's

Beleggingsstrategie ABN AMRO - update september

Wijzigingen in de aandelensectoren

Beleggingsstrategie ABN AMRO - update augustus

Ralph Wessels

Boven de markt door Ralph Wessels

In Boven de markt behandelt beleggingsstrateeg Ralph Wessels beursonderwerpen die hem opvallen. Hij kan ingaan op de actualiteit, beleggingsthema’s, of uitleg geven over een deel van de beleggingstheorie. In zijn video's duidt hij en geeft hij zijn eigen mening. Het is nadrukkelijk geen advies.

Meer informatie over onze beleggingsproducten

Artikel keuzeblok

Vermogensbeheer

U laat het beheer van uw portefeuille helemaal over aan specialisten.
Artikel keuzeblok

Beleggen met advies

Onze beleggingsadviseur is graag uw deskundige sparringpartner.
Artikel keuzeblok

Zelfstandig beleggen

Beleggen met alle hulpmiddelen om uw eigen weg te kiezen.
Over Private Banking

Over Private Banking

Vermogen vraagt om persoonlijke aandacht. Want vermogen biedt kansen en verplichtingen. En omdat er veel op uw pad komt, is het prettig als er iemand met u meekijkt en meedenkt. Iemand die u helpt uw persoonlijke doelen te bereiken. Want met de juiste zorg en aandacht haalt alles uit het leven.