Beleggingsstrategie

Update Beleggingsstrategie

23 september 2020 - ABN AMRO handhaaft in het huidige klimaat van aanhoudende onzekerheid een terughoudende opstelling. Op kortere termijn handhaaft de bank een lichte onderweging in aandelen en blijft de visie op obligaties neutraal.

Terugkijken webinar Vermogensfondsen

Op 21 september 2020 is het webinar Vermogensfondsen uitgezonden. Speciaal voor bestuurders gaan experts in op hoe om te gaan met weinig rendement in crisistijd. Heeft u het webinar gemist? U kunt hier de hele uitzending terugkijken.

Online videogesprek met uw private banker, wanneer het u uitkomt

Een videogesprek met uw private banker waar het u uitkomt

Voor een persoonlijk gesprek over uw vermogen hoeft u de deur niet meer uit. Met Beeldbankieren heeft u een online videogesprek met uw private banker, wanneer het u uitkomt via uw computer, tablet of smartphone.

Sparen of beleggen: wat levert het meeste op?

Aflevering 1: Sparen of beleggen

In deze aflevering vraagt Jordy zich af wat het meeste oplevert: sparen of beleggen? En dus nodigt hij zichzelf uit bij Mary Pieterse-Bloem. We vroegen haar wat 100 euro (220 gulden) nu waard zou zijn als je het in 1960 had belegd in aandelen of obligaties of op een spaarrekening had gezet.

ABN AMRO MeesPierson Private Banking

Vermogen vraagt om aandacht. Een goede Private Bank begrijpt dat en weet dat iedere klant unieke behoeften en wensen heeft. Bij ABN AMRO MeesPierson krijgt u daarom een eigen team van specialisten met specifieke kennis en ervaring.

Persoonlijke aanpak voor uw specifieke wensen

Bent u nog geen klant bij ABN AMRO MeesPierson en wilt u weten wat onze experts voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, dan belt onze private banker Ian Segers u terug. Op basis van uw wensen en financiële vraagstukken koppelt Ian u aan uw private banker.