Private Banking: voor wie

Bij ABN AMRO MeesPierson krijgt u persoonlijke aandacht en dienstverlening op maat, tijdens elke fase in uw leven. U krijgt een gespecialiseerde private banker, die u waardevol advies geeft. Want of u nu ondernemer bent, professional of in het bestuur zit van een maatschappelijke organisatie, onze specialisten begrijpen uw wereld.

Beleggingsstrategie

Beleggingsstrategie 2019: mee op de groeigolf

Het laatste kwartaal van 2018 eindigde in mineur. Vooralsnog laat 2019 een totaal ander beeld zien. Een fors herstel. Als belegger vraagt u zich misschien af: hoe nu verder? Welke beleggingskansen biedt de tweede helft van 2019? In deze Beleggingsstrategie presenteren wij onze visie.

Man krijgt pak op maat gemaakt

Passen bedrijven uit de mode-industrie in de duurzame portefeuille of niet?

Nederlanders gooien maar liefst 235 miljoen kilo textiel per jaar weg. Dat is ruim 13 kilo per persoon. En dan hebben we het nog niet over de hoeveelheid onverkochte kleding die producenten vernietigen. Wel zijn steeds meer kleine, maar ook grote producenten bezig met duurzaamheid. Maar wegen deze positieve ontwikkelingen op tegen de negatieve? 

Dit zijn de uitdagingen voor het verduurzamen van uw woning

Uit onderzoek van het Nibud van mei 2019 blijkt dat zes op de tien Nederlanders de komende vijf jaar hun woning willen verduurzamen. Dit zijn vooral mensen met spaargeld, die een woning bezitten met energielabel C,D of E. Zonnepanelen, isolatie en een warmtepomp zijn de meest favoriete maatregelen.

ABN AMRO MeesPierson Private Banking

Vermogen vraagt om aandacht. Een goede Private Bank begrijpt dat en weet dat iedere klant unieke behoeften en wensen heeft. Bij ABN AMRO MeesPierson krijgt u daarom een eigen team van specialisten met specifieke kennis en ervaring.

Persoonlijke aanpak voor uw specifieke wensen

Bent u nog geen klant bij ABN AMRO MeesPierson en wilt u weten wat onze experts voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, dan belt onze private banker Ian Segers u terug. Op basis van uw wensen en financiële vraagstukken koppelt Ian u aan uw private banker.