Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

De Nieuwe Generatie Ondernemers

Informatieve & inspirerende bijeenkomsten

  • Maatwerk dienstverlening
  • Inspirerende evenementen
  • Expertise en deskundigheid

De nieuwe generatie ondernemers, een krachtige groep vermogende ondernemers tussen de 18 en 45 jaar. Toekomstige leiders binnen het ondernemerslandschap: van baanbrekende start-ups tot aan ervaren ondernemers. Van innovatie tot visie, van ondernemersgeest tot toekomstige ontwikkelingen. Speciaal voor deze groep ondernemers bieden we een exclusieve dienstverlening waarin we onder andere evenementen organiseren op toplocaties.

ABN AMRO

Evenementen waar innovatie en samenwerking centraal staan

ABN AMRO MeesPierson organiseert regelmatig evenementen voor deze exclusieve groep ondernemers, op bijzondere locaties in ons land. Hier kunnen ondernemende klanten, elk in verschillende fases van hun ondernemersreis, hun expertise delen met elkaar. Op deze evenementen ontmoeten ze elkaar, leren van elkaars successen en uitdagingen en versterken ze hun onderneming met de kracht van gezamenlijke kennis.

Porsche klantevent: bekijk de aftermovie

Dit event stond volledig in het teken van trends, actualiteiten en ontwikkelingen op het gebied van ondernemerschap in 2024. De aanwezigen hebben deelgenomen aan interactieve sessies met experts uit de ondernemerswereld. Hierna was een afsluitende borrel waarbij klanten uit verschillende hoeken van het ondernemerslandschap hun netwerk hebben vergroot.

Zien we u bij het volgende evenement?

ABN AMRO

Onze private bankers staan altijd voor u klaar

Onze private bankers begrijpen de unieke uitdagingen en kansen die uw onderneming definiëren. Ze zijn niet alleen adviseurs, maar de perfecte match voor uw ambitie. Ervaar de kracht van een partnerschap dat niet alleen financieel advies biedt, maar ook een gedeelde visie heeft. Hierdoor kunnen we samen op weg gaan naar het behalen van meer successen in de wereld van ondernemen. 

Meer weten over onze dienstverlening?

Heeft u een vraag over een aankomend evenement of wilt u meer weten over de Nieuwe Generatie Ondernemers? Neem dan contact met ons op.

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en we bellen u binnen twee werkdagen terug.

Bel ons direct

We staan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur voor u klaar om van gedachten te wisselen.