groeifase

Dé sparringpartner voor u als ondernemer

Bij ABN AMRO MeesPierson zijn we dé sparringspartner voor u als ondernemer. Zowel wanneer u uw onderneming wilt laten groeien, als wanneer u in de volgende fase bent en nadenkt over het optimaliseren van de structuur van uw vermogen. Maar we zijn er ook wanneer u toe bent aan de overdracht van uw bedrijf en de fase daarna.

In deze video ziet u hoe driesterren chef Jacob Jan Boerma in zijn restaurant The White Room in Amsterdam ondernemer Marcel Muller ontvangt. Hij vertelt in deze video over de wijze waarop hij zijn bedrijfsoverdracht heeft aangepakt, wat hij met zijn nieuw verworven vermogen heeft gedaan en hoe hij zijn erfenis heeft geregeld. Bekijk de video.

prifi intro

Exclusief voor onze klanten

Wij introduceren speciaal voor u: PriFi, het privilege-programma voor Private Banking-klanten. Wij waarderen het dat u klant bij ons bent. Daarom werken we samen met toppartners om elk kwartaal een aantal privileges voor u te selecteren. Culturele hoogtepunten, culinaire verrassingen, maatschappelijke organisaties en nog veel meer. Anders dan anders én met veel mooie extra’s.

Tips

Goed beginnen aan 2021

Het jaar 2020 verliep voor iedereen anders dan verwacht. Het coronavirus dat ons begin dat jaar ongevraagd opzocht, heeft veel impact op ons allen. Op onze hele samenleving. Hoe kunnen wij allen op financieel gebied toch nog zo goed mogelijk beginnen aan 2021? Hierbij een aantal tips:

ABN AMRO MeesPierson Private Banking

Vermogen vraagt om aandacht. Een goede Private Bank begrijpt dat en weet dat iedere klant unieke behoeften en wensen heeft. Bij ABN AMRO MeesPierson krijgt u daarom een eigen team van specialisten met specifieke kennis en ervaring.

Persoonlijke aanpak voor uw specifieke wensen

Bent u nog geen klant bij ABN AMRO MeesPierson en wilt u weten wat onze experts voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, dan belt onze private banker Ian Segers u terug. Op basis van uw wensen en financiële vraagstukken koppelt Ian u aan uw private banker.