Waar zitten we in de cyclus?

15 april 2021 - Met een AEX die de afgelopen weken een nieuwe recordstand bereikte en een economie die alleen maar beter kan gaan, lijken de vooruitzichten ideaal. Maar: klopt dat ook? En: waar zitten we in de cyclus? Ondanks wat aandachtspunten, is een ideaal scenario – oftewel: een ‘goldilocks’ scenario – de aankomende periode aannemelijk. Daarom blijven wij positief over aandelen. Ralph legt het u uit.

 
Vier Vrouwen, Vier Citaten

Over beleggen en bezieling - Vier vrouwen in vier citaten

Maak kennis met vier vrouwen die werken bij ABN AMRO. Alle vier zijn zij, direct of indirect, betrokken bij het beleggingsbeleid van de bank. Het resultaat van hun werk ziet u terug in uw beleggingsportefeuille. Wie zijn deze vrouwen? Welke rol vervullen zij bij de bank – en wat drijft hen?

The Exit Years: Het Nieuwe Leven

The Exit Years: kijk nu de documentaire

In de documentaire The Exit Years volgen we vier ondernemers die – recentelijk of iets langer geleden – hun bedrijf hebben verkocht. Hoe gaat het met ze, nu ze een nieuw bestaan hebben opgebouwd? Gaan ze door met ondernemen? Kiezen ze voor een rustiger bestaan? Of gaan ze een totaal andere kant op? Bekijk de aflevering 'Loslaten' van The Exit Years.

rekenvoorbeeld exit years

Rekenvoorbeeld - Na de verkoop genieten van het leven; wat is daarvoor nodig?

Veel ondernemers leven jarenlang voor de zaak. Ze zijn in veel gevallen zuinig met de winsten. Bij de verkoop komt er veel vermogen vrij. Wat doen ze daarmee? In deze fictieve case bekijken we de situatie van Hans en Margriet die € 3 miljoen ontvangen na de verkoop van hun bedrijf. De wens is om meer te gaan genieten. Waar moeten zij rekening houden?

ABN AMRO MeesPierson Private Banking

Vermogen vraagt om aandacht. Een goede Private Bank begrijpt dat en weet dat iedere klant unieke behoeften en wensen heeft. Bij ABN AMRO MeesPierson krijgt u daarom een eigen team van specialisten met specifieke kennis en ervaring.

Persoonlijke aanpak voor uw specifieke wensen

Bent u nog geen klant bij ABN AMRO MeesPierson en wilt u weten wat onze experts voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, dan belt onze private banker Ian Segers u terug. Op basis van uw wensen en financiële vraagstukken koppelt Ian u aan uw private banker.