Naar de navigatie Naar de inhoud

Onze dienstverlening voor VvE-beheerders

Beheer de bankzaken van uw VvE's makkelijker

Het beheren van de bankzaken van VvE's kan tijdrovend en complex zijn. Wij vergemakkelijken het proces en zorgen voor overzicht. U krijgt een compleet pakket aan diensten. Hieronder leest u wat wij voor u kunnen betekenen.

Optimaal administratief beheer

  • Met elke beheerder stelt ABN AMRO een raamovereenkomst op die op maat is gesneden.

  • Bij het opstellen van deze overeenkomst kijken we samen met u hoe we administratieve processen zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten. Deze processen passen wij toe op iedere bestaande en nieuwe VvE die u beheert.

  • Met een raamovereenkomst hoeft u bijvoorbeeld dus niet voor elke nieuwe VvE-klant een contract af te sluiten met de bank.

Ervaringen van andere VvE-beheerders

Gerben Burgers, van VB REM vertelt over zijn keuze voor en de toegevoegde waarde van ABN AMRO. 

video-vve-beheerders

 
Accountant

Snelheid en gemak met Access Online

Met Access Online regelt u het betalingsverkeer van uw VvE's vanuit één systeem. U kunt rekeningen van VvE's bij andere banken inzien en ook betalingen hiervoor doen. Van alle relevante informatie in Access Online maakt u eenvoudig actuele, gepersonaliseerde rapportages die u kunt delen met uw VvE's.

Kortom, een uitstekende ondersteuning in financieel en administratief beheer.

 

U profiteert van onze kennis van zaken

U heeft een vast aanspreekpunt met specifieke kennis over het beheer van VvE's. Uw relatiemanager én uw vaste aanspreekpunt in de back-office weten wat het beheer van VvE's inhoudt.

Wij maken overstappen eenvoudiger

De overstapmanager zorgt ervoor dat u zonder zorgen overstapt. Hij begeleidt elke stap in het overstapproces en neemt u zo veel werk uit handen. Met Access Online en de raamovereenkomst opent u eenvoudig rekeningen voor VvE's die naar u willen overstappen.

 

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie en/of de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met de relatiemanager in uw regio.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.