Naar de navigatie Naar de inhoud

Seminar sector Transport en Logistiek

De toekomst van de logistieke arbeidsmarkt

Uw uitdaging

Tijdens het 39ste World Tennis Tournament is het sectorrapport voor transport en logistiek uitgereikt met als titel: 'De toekomst van de logistieke arbeidsmarkt is úw uitdaging'. De conclusies van het rapport zijn gepresenteerd en een panel van HR managers in de logistiek gaf inzicht in hun eigen ervaring.

 

Rapport arbeidsmarkt

Een nieuw rapport over de logistieke arbeidsmarkt werd gepresenteerd. De dynamiek in de sector stelt steeds weer nieuwe eisen aan uw organisatie, en dus ook aan uw mensen. Zij bepalen de waarde van uw bedrijf. Maar uw mensen zijn sterk in beweging; de toekomst van de logistieke arbeidsmarkt is daarom úw uitdaging.

 

Sectorinformatie

Benieuwd naar onze visie op de ontwikkelingen in uw sector? Wij bieden verschillende publicaties aan. Zoals de jaarlijkse Visie op Sectoren. En elk kwartaal de Sectormonitor.

Betalen met iDEAL via de app

Tip: dit kan ook zonder e.dentifier

Mobiel betalen via iDEAL

Snel online iets betalen? Alleen via de app kunt u zonder e.dentifier betalen via iDEAL. Bevestigen met uw identificatiecode is genoeg. Dat is makkelijk! Dit kan zolang het bedrag binnen uw daglimiet blijft.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube