Naar de navigatie Naar de inhoud

Seminar ondernemer en onderneming

Het geheim van de topondernemer

Topondernemers aan het woord

Wat is nu het geheim van de topondernemer? En is er wel een geheim? Om antwoord te krijgen op deze vragen bezochten 400 ondernemers het ABN AMRO seminar 'het geheim van de topondernemer' op vrijdag 17 februari in Rotterdam. Topondernemers Cor van Zadelhoff en Michiel Muller aan het woord. 

 

Mensen en vakmanschap

Cor van Zadelhoff (vastgoedexpert) werd geïnterviewd door Roelof Hemmen (RTL nieuws en BNR). Een interessant gesprek waar de toch wel eigenwijze ondernemer liet zien wat hem zo succesvol heeft gemaakt. 'Het gaat om mensen en om vakmanschap' aldus Cor van Zadelhoff. 'Mensen zijn veel belangrijker dan geld. Mensen zijn om van te houden', voegt hij hier aan toe.

Daadkracht en samenwerking

Michiel Muller (Tango, Route Mobiel, Vault79.com) benadrukt het belang van daadkracht maar ook de samenwerking met partijen die ergens slimmer in zijn. Je hoeft niet alles zelf te kunnen. Ook zegt Muller: 'Je moet echt geloven in het product en verder kijken dan de rest. Als je niet de daadkracht hebt om nieuwe dingen te proberen kom je nooit bij de goudpot die ergens op je zit te wachten'.

 

Sectorinformatie

Benieuwd naar onze visie op de ontwikkelingen in uw sector? Wij bieden verschillende publicaties aan. Zoals de jaarlijkse Visie op Sectoren. En elk kwartaal de Sectormonitor.

Speciaal voor innovatieve bedrijven met ambitieuze groeidoelstellingen heeft ABN AMRO de Groei & Innovatiedesk opgericht. Ook kunt u bij ons terecht voor advies over hoe u optimaal rendement kunt behalen. Bijvoorbeeld door uw zakelijke en privé geldstromen combineren. U leest er meer over op Ondernemer en Onderneming.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube