Naar de navigatie Naar de inhoud

Seminar Lease

Blijf zelf aan de bal

Controle op financiën

Op vrijdag 17 februari organiseerde ABN AMRO Lease het seminar 'Blijf zelf aan de bal'. Het seminar werd gehouden tijdens het World Tennis Tournament. Ondernemers ontdekte hoe ze zelf de controle kunnen houden over de financiële bedrijfsvoering van hun organisatie.

Rutger Schuur

Rutger Schuur, Commercieel Directeur van ABN AMRO Lease, gaf inzicht in de macro economische ontwikkelingen en het effect daarvan op de investeringen. Zijn conclusie daarbij was dat op korte termijn investeringen zullen stagneren, maar aan het eind van het jaar zullen ze toenemen.

 

Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal, topzakenvrouw en tv-persoonlijkheid, deelde haar Russische ervaringen en filterde daaruit 3 regels om aan de bal te blijven als ondernemer: geen hoofdkantoor, geen belemmeringen en geen angst.

Robert Peterson

Als derde onderdeel werd het kennisniveau van de 150 deelnemers getest door Robert Peterson, Manager Strategie en Innovatie bij ABN AMRO Lease. In 10 vragen testte hij de kennis, waarna hij direct een kort college gaf over het juiste antwoord.

 

Sectorinformatie

Benieuwd naar onze visie op de ontwikkelingen in uw sector? Wij bieden verschillende publicaties aan. Zoals de jaarlijkse Visie op Sectoren. En elk kwartaal de Sectormonitor.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube