Naar de navigatie Naar de inhoud

Seminar sector FashionDesk

Topsport in de mode

Seminar Topsport in de mode

Dinsdag 14 februari j.l. heeft de FashionDesk van ABN AMRO tijdens het WTT een interessant seminar verzorgd over mode en topsport. In de mode-industrie gaan ontwikkelingen snel. Distributie en consumentengedrag veranderen en de economische tegenwind laat zich meteen gelden. Toch zijn er voldoende kansen voor een goed concept met toegevoegde waarde.

 

De sprekers

ABN AMRO FashionDesk is specialist in de modebranche en laat een licht schijnen op een aantal van deze ontwikkelingen. Simone van Trojen van LaDress vertelt over 'Ondernemen in de mode is topsport' en Kitty Koelmeijer van Nyenrode over 'Consumentenbeleving bij mode en sport'.

Spelen met identiteit

Prof. Dr. Ir. Kitty Koelmeijer is hoogleraar Marketing & Retailing en directeur van het Center voor Marketing & Supply Chain Management aan Nyenrode Business Universiteit. Zij deelde op 14 februari j.l. haar visie tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament.

 

Sectorinformatie

Benieuwd naar onze visie op de ontwikkelingen in uw sector? Wij bieden verschillende publicaties aan. Zoals de jaarlijkse Visie op Sectoren. En elk kwartaal de Sectormonitor.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube