Naar de navigatie Naar de inhoud

Seminar sector Bedrijven

Altijd op zoek naar de JA

Ondernemers uit het MKB

16 februari j.l. is tijdens het ABN AMRO WTT het seminar 'Altijd op zoek naar de Ja' gehouden. Joop Wijn, lid Raad van Bestuur ABN AMRO en internetondernemer Willem Vermeend hielden beiden een boeiende presentatie. Het seminar werd gehouden voor ongeveer 400 ondernemers uit het MKB.

Traditiegetrouw werd ook dit jaar tijdens het WTT een publicatie van het Economisch Bureau gepresenteerd. Het ging om het rapport: 'Altijd op zoek naar de JA' met als ondertitel: 'Speuren naar sterren'. Joop Wijn presenteerde het rapport tijdens de bijeenkomst.

De sprekers

Willem Vermeend hield een betoog over innovatie, de noodzaak van online (ben je afwezig op internet, dan besta je niet) en over leiderschap. Voor dit laatste heb je als ondernemer een voorbeeldfunctie voor je medewerkers. Je moet lef en zekerheid uitstralen.

Joop Wijn ging in op de cultuurverandering binnen de bank en de strategie waarbij de klant centraal staat. Ook sprak hij over hoe de bank anno nu altijd op zoek gaat naar de Ja bij de financiering van klanten.

 

Sectorinformatie

Benieuwd naar onze visie op de ontwikkelingen in uw sector? Wij bieden verschillende publicaties aan. Zoals de jaarlijkse Visie op Sectoren. En elk kwartaal de Sectormonitor.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube