Naar de navigatie Naar de inhoud

Maatwerk Bedrijfsverzekeren

tijdelijk_grijsvlak

Voor de toekomst van uw bedrijf

Maatwerk Bedrijfsverzekeren

  • Inventarisatie van uw bedrijfsrisico's

  • Persoonlijk adviesgesprek

  • Specifieke oplossingen voor uw situatie

                                 
tijdelijk_grijsvlak

Inventarisatie van uw bedrijfsrisico's

Heeft u een helder overzicht van al uw bedrijfsrisico's? Samen met u inventariseert ABN AMRO wat de grootste knelpunten in uw onderneming zijn. Zo ontstaat een risicoprofiel van uw onderneming. Op basis daarvan adviseren wij u welke verzekeringen bij uw onderneming passen.

Persoonlijk gesprek met praktische adviezen

Het verzekeren van uw bedrijfsrisico's vraagt om een maatwerkoplossing. In een persoonlijk gesprek met een adviseur bepaalt u samen welke oplossing het wordt. De adviseur biedt u praktische informatie en adviezen om de continuïteit en rentabiliteit van uw onderneming veilig te stellen.

Specifieke oplossingen voor uw situatie

Onze verzekeringsexperts werken nauw samen met andere specialisten. Dit doen zij om u optimaal te adviseren hoe u mogelijke bedrijfsrisico's kunt verminderen of voorkomen. Door een gedegen inzicht in uw sector en bedrijf bieden zij de juiste maatwerkoplossingen.

Vragen of advies?

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube