Naar de navigatie Naar de inhoud

BedrijfsPolis

Bedrijfspolis

Kies zelf uw bedrijfsverzekeringen

BedrijfsPolis

 • Altijd de zekerheid die u wenst

 • Al uw verzekeringen in 1 pakket

 • Snel geregeld met de gratis overstapservice                    
De voordelen van bedrijfsverzekeringen met de Bedrijfspolis van ABN AMRO

Kies zelf en betaal niet teveel

U weet als ondernemer precies welke risico's u loopt. En u betaalt liever niet teveel. Met de BedrijfsPolis kunt u in 1 keer uw bedrijfsmiddelen, huisvesting, bedrijfscontinuïteit, personeel en vervoer verzekeren.

Waarom een Bedrijfspolis?

De verzekeringen in de BedrijfsPolis sluiten naadloos op elkaar aan. Zo bent u nooit dubbel verzekerd én blijft de premie aantrekkelijk. Daarnaast krijgt u een pakketkorting. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger uw pakketkorting. Tot wel 7,5% korting mogelijk.

Gratis en makkelijk overstappen

Onze experts staan altijd voor u klaar voor een vrijblijvend, persoonlijk aanbod. Besluit u uw zakelijke verzekeringen binnen de BedrijfsPolis onder te brengen? Met de gratis overstapservice nemen wij u het meeste regelwerk uit handen. Wel zo makkelijk!  

Neem direct contact op

Alle kenmerken van de BedrijfsPolis

Wat is de BedrijfsPolis?

Met de BedrijfsPolis heeft u uw schadeverzekeringen bij elkaar in één pakket. U stelt het zelf samen, helemaal afgestemd op uw bedrijfsrisico's.

Informatie over de verschillende verzekeringen vindt op deze website. Om de BedrijfsPolis samen te stellen en af te sluiten neemt u contact op met onze adviseurs.  

Voor wie?

Voor ondernemers die zelf hun verzekeringspakket willen samenstellen.

Voorwaarden

 • Bekijk de algemene voorwaarden (pdf, 121kB) van de BedrijfsPolis. Lees ook de 'Aanvullende informatie' en de specifieke voorwaarden per verzekering.

 • Eigen Risico
  Bij de BedrijfsPolis verschilt het eigen risico per afgesloten verzekering.

Aanvullende informatie

 • Informatieblad schadeverzekeringen
  Belangrijke informatie over de financiële dienstverlening van ABN AMRO Bank N.V. en de relatie tot de verzekeraar en uw bemiddelaar vindt u in het Informatieblad schadeverzekeringen (pdf, 246kB) .

 • Preventiebrochure
  Informatie over het voorkomen van brand, inbraak en andere schade vindt u in de Preventiebrochure (pdf, 1.1MB) .

Wat kunt u verzekeren?

Hieronder staan de verzekeringen waaruit u kunt kiezen.

Huisvesting

 • Gebouwen
  U bent uitgebreid verzekerd tegen brand en andere schade aan uw bedrijfspand(en) en/of door u aangebrachte zaken in een huurpand. Bekijk de voorwaarden (pdf, 112kB) van de Gebouwenverzekering.

 • Glas
  U verzekert de kosten van gebroken ruiten in uw bedrijfspand. Bekijk de voorwaarden (pdf, 82kB) van de Glasverzekering.

Bedrijfsmiddelen

 • Inventaris- en goederen
  U verzekert uw inventaris en goederen. Bekijk de voorwaarden (pdf, 123kB) van de Inventaris- en goederenverzekering.

 • Bedrijfselektronica
  U bent verzekerd tegen beschadiging en diefstal van uw elektronische apparatuur. Bekijk de voorwaarden (pdf, 113kB) van de Bedrijfselektronicaverzekering.

 • Geld
  U verzekert uw geld tegen onder andere brand en diefstal. Bekijk de voorwaarden (pdf, 90kB) van de Geldverzekering.

 • Reconstructiekosten
  U krijgt de kosten vergoed die na een verzekerde gebeurtenis nodig zijn om uw bedrijfsadministratie te herstellen. Bekijk de voorwaarden (pdf, 98kB) van de Reconstructiekostenverzekering.

 • Land- en werkmateriaal
  U verzekert al uw waardevolle land- en werkmaterialen, zoals tractoren en mobiele kranen. Bekijk de voorwaarden (pdf, 94kB) van de Land- en werkmateriaalverzekering.

 • Goederentransport
  U verzekert uw transport van goederen en vervangt beschadigde producten snel en kosteloos. Bekijk de voorwaarden (pdf, 107kB) van de Goederentransportverzekering.

Bedrijfscontinuïteit

 • Aansprakelijkheid voor bedrijven
  U bent verzekerd tegen schade waarvoor u aansprakelijk gesteld wordt. Bekijk de voorwaarden (pdf, 110kB) van de Aansprakelijkheidsverzekering.

 • WEGAM
  Dekking voor aansprakelijkheid van de werkgever voor schade die werknemers oplopen als zij tijdens uitoefening van hun werkzaamheden een motorrijtuig besturen. Bekijk de voorwaarden (pdf, 72kB) van de WEGAM-verzekering.

 • Bedrijfsschade
  Deze verzekering vergoedt de brutowinst (de omzet minus de inkoopwaarde van de omzet) die u misloopt door een bedrijfsstilstand. Bekijk de voorwaarden (pdf, 111kB) van de Bedrijfsschadeverzekering.

 • Extra Kosten
  Deze verzekering helpt u om uw bedrijf of beroep in crisissituaties voort te kunnen zetten. Bijvoorbeeld als u een alternatieve locatie moet huren. Maximaal verzekerd bedrag is € 50.000,-. Bekijk de voorwaarden (pdf, 100kB) van de Extra Kostenverzekering.

 • Rechtsbijstandsverzekering
  De rechtsbijstandsverzekering geeft u recht op rechtsbijstand bij juridische conflicten of geschillen. Dit zowel bij zaken op eigen initiatief van de verzekeringsnemer als bij zaken tegen hem aangespannen. De verzekering is opgebouwd uit modules. Op de polis staat voor welke modules dekking wordt geboden. Bekijk de voorwaarden:

  Rechtsbijstand Bedrijven en Vrije Beroepen (pdf, 144kB)

  Rechtsbijstand (Para) Medici (pdf, 151kB)

  Rechtsbijstand Verenigingen en Stichtingen (pdf, 135kB)

  Rechtsbijstand Gezin (pdf, 144kB)

 • Motorrijtuigen Rechtsbijstand
  U bent verzekerd van juridische hulp bij het verhalen van de schade door een verkeersongeval. Bekijk de voorwaarden (pdf, 112kB) van de Motorrijtuigen Rechtsbijstandverzekering.

Personeel/Ondernemer

 • Collectieve  Ongevallen
  U verzekert uw medewerkers tegen de financiële gevolgen van een ongeval. Zowel tijdens als buiten de uitoefening van het beroep. Dit geldt niet voor verenigingen en stichtingen en personeel dat niet in vast dienstverband is. Bekijk de voorwaarden (pdf, 104kB) van de Collectieve Ongevallenverzekering.

 • Ongevallen Inzittenden
  Deze verzekering keert een financiële vergoeding uit bij een ongeval. Bekijk de voorwaarden (pdf, 94kB) van de Ongevallen Inzittendenverzekering.

 • Schade Verzekering Inzittenden
  U verzekert zowel de inzittenden als hun bezittingen, die ze op dat moment bij zich hebben. Bekijk de voorwaarden (pdf, 95kB) van de Schade Verzekering Inzittenden.

 • Zakenreis
  U en uw medewerkers zijn verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging van uw reisbagage en noodzakelijke geneeskundige behandeling tijdens de zakenreis. Bekijk de voorwaarden (pdf, 184kB) van de Zakenreisverzekering.

Vervoer

 • Personenauto
  U verzekert uw bedrijfsauto's. U kunt kiezen uit 3 dekkingen: Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), Casco en Beperkt casco. U krijgt een gratis leenauto bij schade en bij gebruik van de schadeservice. Bekijk de voorwaarden (pdf, 119kB) van de Personenautoverzekering.

 • Bestelauto
  U verzekert uw bestelauto's. U kunt kiezen uit 3 dekkingen: Wettelijke Aansprakelijkheid, Casco en Beperkt casco. U krijgt een gratis leenauto bij schade en gratis hulpdienst bij een ongeval. Bekijk de voorwaarden (pdf, 138kB) van de Bestelautoverzekering.

 • Vrachtauto
  U verzekert uw vrachtauto's tegen schade, diefstal of verlies. Ook aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel en beschadiging aan eigendom van derden is verzekerd. U kunt kiezen uit drie dekkingen: Wettelijke Aansprakelijkheid, Casco en Beperkt casco. Bekijk de voorwaarden (pdf, 138kB) van de Vrachtautoverzekering.

 • Wagenpark
  U verzekert uw wagenpark tegen schade, diefstal of verlies, zoals dit wettelijk is voorgeschreven. Heeft u voor uw bedrijf 6 of meer voertuigen? Dan komt u in aanmerking voor wagenparkkorting. Bekijk de voorwaarden van de Wagenparkverzekering (deze zijn gelijk aan de voorwaarden personenautoverzekering en bestel- en vrachtautoverzekering):

  Voorwaarden Personenautoverzekering (pdf, 141kB)
  (pdf, 119kB)
  Voorwaarden Bestel- en vrachtautoverzekering (pdf, 138kB)

Kosten

 • Pakketkorting
  Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger uw pakketkorting is. U krijgt:
  - bij 3, 4, of 5 deelverzekeringen: 5%  korting.
  - vanaf 6 deelverzekeringen: 7,5%  korting.

 • Extra korting 
  U kunt de premie per maand of per jaar betalen. U krijgt 4% korting op de gehele BedrijfsPolis als u de premie jaarlijks via automatische incasso betaalt.  

 • Assurantiebelasting
  U betaalt 21% over de totale premie en kosten per jaar. Over de Collectieve Ongevallen, Ongeval Inzittenden en Goederentransportverzekering betaalt u geen assurantiebelasting.

 • Poliskosten
  Bij het afsluiten van de BedrijfsPolis betaalt u eenmalig € 7,-  (exclusief Assurantiebelasting) aan poliskosten. Ongeacht het aantal verzekeringen binnen uw BedrijfsPolis.

Polisonderhoud

Om uw polis actueel te houden, vult u jaarlijks een korte vragenlijst in met gegevens over uw omzet en bedrijfsactiviteiten. ABN AMRO Verzekeringen adviseert dan of uw verzekering nog aansluit bij uw situatie.

Wanneer gaat de verzekering in?

U heeft direct voorlopige dekking. De verzekering wordt definitief als de verzekeraar akkoord gaat met uw aanvraag. U ontvangt dan de polis.

Hoe lang loopt deze verzekering?

De standaard contractduur is 12 maanden. Daarna wordt het contract per jaar verlengd met een opzegperiode van een maand.

Schade melden

U kunt uw schade hier doorgeven

Is er sprake van een spoed- of noodsituatie? Neem dan altijd telefonisch contact met ons op via 038 - 496 86 73.

Wijzigen of stopzetten

Geef uw wijzigingen aan ons door.

Vragen of advies?

Neem contact op met ABN AMRO. Vragen? Stel uw vraag direct aan de juiste persoon via  088 - 226 26 26 (gebruikelijke kosten).

Overal antwoord op uw vraag

Via Twitter, Facebook en WhatsApp

Heeft u geen tijd ons te bellen voor uw vragen? Onze zakelijk specialisten staan ook voor u klaar via Twitter, Facebook en WhatsApp. Wel zo makkelijk.

Ontvangt u ongevraagd een WhatsApp-bericht van ons? Reageer dan niet om phishing te voorkomen.