Ervaar de kracht van onze partner Opportunity Network

Opportunity Network

Het internationale platform voor CEO’s en besluitvormers

Ervaar de kracht van onze partner Opportunity Network

  • Eerste 30 dagen gratis
  • Kopen of verkopen
  • Investeren & kapitaal ophalen

Ondernemers hebben het op dit moment vaak zwaar; projecten en opdrachten worden uitgesteld of geannuleerd, delen van de supply chain vallen weg, investeerders trekken zich terug en internationaal zakendoen is minder makkelijk dan normaal. Opportunity Network, een partner van ons, biedt u de kans om op een simpele, digitale manier in contact te komen met 45.000+ CEO's wereldwijd.​

Zo werkt lid worden van Opportunity Network​

icoon

Exclusief netwerk​

Opportunity Network is exclusief voor zakelijke klanten met een omzet van meer dan EUR 2.5 miljoen. Ieder lid is gescreend en heeft beslissingsbevoegdheid.

icoon

Aanmelden

Dit gaat gemakkelijk en snel. Via de aanmeldknop komt u op de registratiepagina van Opportunity Network. Binnen twee minuten na aanmelding kunt u aan de slag.​

icoon

Persoonlijke support​

Ieder lid krijgt toegang tot een Nederlands sprekende accountmanager die u helpt om het maximale uit Opportunity Network te halen. Na het welkomstgesprek gaat u samen ontdekken waar uw kansen liggen.

Opportunity Network

Activeer uw lidmaatschap vandaag

Op zoek naar nieuwe mogelijkheden? Meldt u zich dan vandaag nog via deze link aan bij onze partner en profiteer van deze exclusieve aanbieding voor ABN AMRO klanten. Het lidmaatschap is de eerste 30 dagen gratis. Bent u tevreden, dan blijft u lid voor slechts € 2.000 per jaar.

icoon

Waarom Opportunity Network?

Direct inkopen of verkopen

Kapitaal ophalen of investeren

Lokale business insights opdoen

'Binnen 72 uur connectie'

'Wij hadden binnen 72 uur nadat we lid waren geworden van Opportunity Network een connectie met de heer Garcia van Incargo. Sindsdien gebruiken we hun services voor de aflevering van kleine zendingen naar Spanje. Ze hebben ook al zendingen bij ons geboekt, van Nederland naar Spanje en deze samenwerking duurt tot op de dag van vandaag voort.'


CEO Segers International Transport

'Direct contact met beslissers'

'Wij zijn heel actief op diverse continenten. Dankzij Opportunity Network kunnen we direct contact leggen met beslissers in organisaties in andere landen. Na publicatie van onze businessdeal op het platform, kregen we binnen 24 uur een connectieverzoek van een partij waarmee we nu in gesprek zijn voor langetermijnsamenwerking.'

 

CEO Brockmeyer Job Marketing

Significant netwerk

Opportunity Network biedt u direct toegang tot een network van meer dan 45.000 leden in binnen- en buitenland bestaande uit: CEO’s, ondernemers, besluitvormers en investeerders.

Betrouwbaar

Alle leden van Opportunity Network zijn vooraf gescreend door financiële instellingen. Zo heeft u alleen contact met betrouwbare zakenpartners.

Wereldwijde opportunities

Real-time toegang tot potentiële (inter)nationale opportunities, zoals kopen of verkopen, investeren en kapitaal ophalen. Opportunity Network helpt u met het plaatsen van uw opportunities.

Transparante kosten

U wordt de eerste 30 dagen kosteloos en vrijblijvend lid van Opportunity Network. Na deze proefmaand stopt het lidmaatschap vanzelf. Bent u tevreden, dan kunt u voor € 2.000 per jaar lid blijven.

U houdt de controle

Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van het netwerk van Opportunity Network. U kunt ten alle tijden zelf bepalen of u wilt stoppen na uw proefabonnement of dat u wilt verlengen.

Exclusief voor klanten

Als klant van ABN AMRO komt u in aanmerking om lid te worden van Opportunity Netwerk. Dit netwerk is met name geschikt voor internationaal georiënteerde bedrijven.