Sparren met één van onze experts

Loopt u tegen vraagstukken aan als ondernemer?

Bij ABN AMRO hebben wij medewerkers met expertise over ondernemers vraagstukken. Deze experts kunnen u telefonisch te woord staan om u te helpen met deze vraagstukken. Stel uw vraag en wij proberen binnen kantooruren nog dezelfde dag contact op te nemen.
Duurzaamheid

Duurzaamheid

Wilt u uw prestaties op het gebied van milieu verbeteren, duurzaam ondernemen en meer groei? Het kán! Onze duurzaamheid experts helpen u graag met uw vragen rondom dit thema.

Sectorprognose - Chronisch tekort aan vakmensen beperkt groei

Subsidies

Een subsidie aanvraag is voor u waarschijnlijk geen dagelijks werk. Door te sparren met één van onze subsidie experts krijgt u beter in inzicht in uw mogelijkheden.

De uitzendmarkt groeit sterk maar loopt tegen grenzen aan

Nieuwe markten

Nieuwe markten kunnen voor groei zorgen voor uw bedrijf. De vraag is hoe weet je of en wanneer het de juiste tijd is om het bedrijf uit te breiden? Hoe weet u welke markten interessant zijn voor uw organisatie?

Liquiditeit en overnames

Liquiditeit & Overnames

Liquiditeit zorgt ervoor dat uw bedrijf in goede financiële gezondheid is. Overnames zijn gecompliceerd en vragen om een doordachte strategie. Onze experts geven u meer inzicht in alles dat komt kijken bij deze thema’s.

Waarom ExpertMe?

Eenvoudig & snel

ExpertMe is eenvoudig en snel in te schakelen. Met één druk op de knop komt hulp naar je toe.

Deskundig

Bij ExpertMe werken we met de meest vooraanstaande en ervaren adviseurs binnen het vakgebied.

Betrouwbaar

Onze experts zijn onafhankelijk en hebben enkel als doel uw onderneming te doen slagen.

ExpertMe

Sparren met één van onze experts

Loopt u als ondernemers tegen vraagstukken op waar u niet direct een antwoord op heeft? Bij ABN AMRO hebben wij medewerkers met expertise over ondernemers vraastukken. Onze experts kunnen u telefonisch te woord staan om u te helpen met deze vraagstukken.

Hulp nodig?

Bekijk het overzicht van alles wat u zelf kunt regelen. Heeft u een vraag waar u zelf niet uitkomt? Dan kunt u ons bellen of appen.