Naar de navigatie Naar de inhoud

Social meets Design

Social meets Design @ Circl

Wilt u weten hoe design en sociaal ondernemerschap samen revolutionaire oplossingen bieden, waardoor we straks veilig kunnen leven met klimaatverandering? Kom dan op dinsdagavond 16 januari naar 'Social meets Design', georganiseerd door ABN AMRO en Social Enterprise NL in Circl in Amsterdam.

Groep mensen die besluit beklinken
 

Sprekers

  • Babette Porcelijn is ontwerper (TU Delft) en auteur van het boek ‘De verborgen impact’. Volgens haar kunnen designers een oplossing bieden voor klimaatproblematiek. 
  • Fred Matser is begaan met de toekomst van onze planeet. Als filantroop investeert hij in vele maatschappelijke initiatieven in Nederland en daarbuiten. 
  • Suze Gehem is industrieel ontwerper (TU Delft) en oprichter van De Groene Grachten en Stichting Rooftop Revolution. Als ondernemer kent ze de praktijk.

 

Programma

Babette Porcelijn neemt u mee in de wereld van design, sociaal ondernemerschap en klimaatverandering. Ze laat zien dat designers het vermogen hebben om oplossingen te vinden voor onze klimaatproblematiek. Ze legt de link met de praktijk en laat zien hoe je als designer en sociaal ondernemer consumenten aan kunt spreken.  Vervolgens gaat Porcelijn, samen met u, in gesprek met Fred Matser en Suze Gehem. Fred Matser put uit zijn persoonlijk ervaringen als investeerder en inspireert om te ondernemen met hoofd en hart. Suze Gehem kent als ondernemer de uitdagingen uit de praktijk en laat zien hoe het óók kan.

17.00 Inloop
17.30 Welkom
17.40 Gast spreker
18.10 Ondernemers en designers vertellen
18.30 Speeddates
19.15 Borrel
20.00 Einde

 

Internationale designers

U ontmoet de ingenieuze designers en sociaal ondernemers die de internationale Climate Action Challenge van What Design Can Do gewonnen hebben.

 

Aanmelden

Om goede matches te kunnen maken voor de speeddates, horen we graag wat u uit de avond wilt halen en wat u komt brengen. Op basis daarvan én uw LinkedIn profiel, matchen we u aan verschillende designers, ondernemers en inhoudelijk experts. Meld u snel aan via sociaalondernemen@nl.abnamro.com.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.