Naar de navigatie Naar de inhoud

OndernemersBoard, het online klantpanel

Wilt u met ons meedenken over hoe wij onze dienstverlening en producten voor u kunnen verbeteren? Meld u dan aan voor OndernemersBoard, ons online klantpanel. Zo kunnen wij u en andere zakelijke klanten beter van dienst zijn.

 

Wij vragen u 1 keer per maand om uw mening

Als lid van OndernemersBoard krijgt u ongeveer 1 keer per maand een uitnodiging om mee te werken aan een kort onderzoek van en over ABN AMRO. Dit online onderzoek duurt zo'n 15 minuten. Soms is het een telefonisch interview, of wordt u samen met collega-ondernemers uitgenodigd naar een locatie bij u in de buurt. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de uitkomsten van de onderzoeken en wat we hiermee gaan doen.

  • Deelname is niet verplicht: u bent vrij om vragenlijsten in te vullen en u kunt zich op elk moment uitschrijven.

  • Uw antwoorden zijn anoniem, worden vertrouwelijk behandeld en niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

  • Wanneer u deelneemt aan het klantenpanel van ABN AMRO is het privacy & cookiebeleid van toepassing

 

Wat heeft OndernemersBoard u te bieden?

  • Uw mening telt: u levert een wezenlijke bijdrage aan het verbeteren van onze service en producten. Uw ideeën zijn meer dan welkom.

  • U denkt op allerlei terreinen met ons mee: u kunt over diverse onderwerpen uw tips en ervaringen met ons delen.

  • U blijft op de hoogte: u kunt de onderzoeksresultaten na afloop bekijken op de site van OndernemersBoard.

  • Inspirerende bijeenkomsten speciaal voor leden: één keer per jaar nodigen wij u uit voor een landelijke bijeenkomst over de koers van ABN AMRO. Daarbij zorgen we altijd voor boeiende sprekers. Een mooie gelegenheid om inspiratie op te doen en in contact te komen met andere leden

 

Vertrouwelijk

Het OndernemersBoard gebruiken we alleen voor onderzoeksdoeleinden. Daarvoor werken we samen met wetenschappelijk onderzoeksbureau, MSI-ACI, dat gespecialiseerd is in online business-onderzoek. Het beheer en de verwerking van uw data ligt in handen van dit bureau. Zo bent u er zeker van dat uw antwoorden alleen gebruikt worden voor onderzoeksdoeleinden. Uiteraard gaat dit bedrijf vertrouwelijk om met uw antwoorden en persoonlijke gegevens.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.