Naar de navigatie Naar de inhoud

Tips voor medisch ondernemers

Zorg verlenen kunt u natuurlijk als de beste. Maar medisch ondernemen is minder bekend terrein. Waar moet u aan denken als u een (para)medische praktijk start of overneemt? Wat moet er in uw ondernemingsplan staan? En met welke brancheontwikkelingen krijgt u te maken? Lees hier bruikbare tips voor u als huisarts, tandarts, dierenarts of fysiotherapeut.

Uitgelicht

Eigen praktijk beginnen als tandarts

Tandarts Sophie begint haar eigen praktijk

Sophie is een denkbeeldige beginnende tandarts zoals wij die vaak tegenkomen. Met haar verhaal willen we u laten zien hoe het starten van een eigen tandartspraktijk kan verlopen.

Bespreek uw plan voor een eigen praktijk eens met een sectorspecialist

Uw plan voor een eigen praktijk bespreken

Wilt u als medicus uw eigen praktijk starten? Dan is de kans groot dat u op zeker moment met uw bank over uw plannen gaat praten. We merken dat deze gesprekken vaak heel anders verlopen dan veel medici van tevoren denken.

Stappenplan voor beginnende tandartsen

Stappenplan voor beginnende tandartsen

Een tandartspraktijk overnemen is een geweldige kans. Maar er komt ook veel bij kijken. Hoe pakt u dat aan? In 6 stappen van idee naar een eigen praktijk.

Dit zet u in uw ondernemersplan

Tandartspraktijk overnemen

U wilt een tandartspraktijk over gaan nemen. Hoe gaat dat in zijn werk? Twee bankiers vertellen over hun ervaring met praktijkovernames. Bijvoorbeeld over het belang van een goed ondernemingsplan.

Alle artikelen

Vragen over uw bankzaken?
Advies nodig van een specialist medici?

Neem contact met ons op

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.