Naar de navigatie Naar de inhoud

Uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid

Persoonlijk advies voor ondernemers

Twee zakenmensen lezen enthousiast een aantal papieren op een tafel

U staat er waarschijnlijk weleens bij stil, maar gaat er niet van uit dat het u zal overkomen. Toch krijgt 1 op de 10 ondernemers er ooit mee te maken: arbeidsongeschiktheid. Stel, u komt er morgen achter dat u ziek bent of u krijgt een ongeluk, wat betekent dit dan voor u en uw inkomen? Hoelang kunt u uw vaste uitgaven betalen zonder genoeg inkomsten?

 

Een persoonlijk adviesrapport

Wij helpen u graag uw inkomen te beschermen als u langere tijd niet kunt werken. In een persoonlijk gesprek brengen we uw huidige financiële situatie en uw gewenste inkomen in geval van arbeidsongeschiktheid in kaart. En maken de mogelijkheden en oplossingen voor u inzichtelijk in een uitgebreid adviesrapport. Ook kan uw adviseur helpen bij het kiezen van een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering en deze voor u afsluiten.

onze adviseurs staan graag voor u klaar
 
Arbeidsongeschiktheid pensioenrapport

Het resultaat: grip op later

Wilt u advies over uw situatie? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek met een van onze adviseurs. Dit kost u niets. Wij bekijken samen met u of een advies voor inkomstenderving door arbeidsongeschiktheid voldoende is, of dat een uitgebreider advies beter voor u is. Het opstellen van een adviesrapport kost u in dat geval € 1050,-. Kom voor een oriëntatiegesprek langs op kantoor of spreek de adviseur eenvoudig thuis via uw webcam.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.